dotka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 zapomniałam napisac ,że Tufik jest w Moim Psie,może ktos sie odezwie Quote
dotka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 APSA,tel jest podany do morisowej.Czy ktos bedzie u Tufika w najblizszych dniach? Dzis byla moja znajoma na Paluchu,odwiedziala tez Tufika i mowi,ze on ma cos z łapką,jeśli będziecie w najblizszych dniach prosze sprawdzcie co w ta łapine mu :( Nadal jest na łańcuchu. Quote
dotka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Mam zdjecia Tufika z wczoraj od znajomej,czy moglabym komus wyslac do wstawienia,nie mam programu do zmniejszania zdjec,a sa dosc duze. Biedny Tuf,wyglada jak rozpacz :( Quote
dotka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dziekuje za wstawienie zdjęc.Tufik wygląda naprawde źle i ta łapka do tego :( Nikt nie będzie w najblizszych dniach na Paluchu? Quote
dotka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 podnosze Tufcia,zagladajcie tutaj prosze.Morisowa jestes w Wawie? Jakos ostatnio nie piszesz tu,wiec pewnie Cie nie ma.Ciekawe czy byl choc jeden telefon Quote
dotka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aaa, to tez nie zajrzy do Tufika,a kiedy wroci? przy okazji co to jest praktyki w bagnie?bo mnie zaintrygowalo Quote
dotka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aaaa, bo praktyki w bagnie zabrzmiały niesamowicie ;) tymczasem podnosze naszego Tufa,mam nadzieje,że z łapka to nic poważnego Quote
dotka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tufik hop do gory,a kiedy morisowa wraca? ciekawa jetsem czy byl miala chociaz jeden telefon w sprawie Tufika Quote
jnk Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Tufik, cały dzień siedzisz w jakichś dołach, pora chyba na spacer! Quote
dotka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Tufik w gore biedaku,kolejne lato w schronisku :( Quote
dotka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 APSA uda Ci sie w ten weekend odwiedzic Tufika? Quote
dotka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 to sie ciesze,jeśli możesz zobacz tą łapke Tufa,wygłaszcz go ode mnie Quote
Recommended Posts