Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tufik byl dzis na żółtych stronach Gazety, nawet dwa razy ;) jedno ogłoszenie rozbudowane,drugie mniejsze. APSA widzialam ze wstawilas na zwierzakach na gazecie Tufika.

Posted

APSA a Ty chodzisz do Tufika? Czy ogolnie na Paluch? Co do ogloszen to wlasnie wstawiajac łódzkiego Nochalka, na różne darmowe strony,często widze Tufika ogłoszenia.W końcu musi się udać.Zobaczymy czy bedzie jakis odzew,jak się ukaże w Moim Psie.A czy Tufik nadal jest na łańcuchu?

Posted

Ojej,to bardzo podobnie do mnie,ja bylam przez rok,teraz juz niestety nie jezdze :( Tufik byl jednym z moich pierwszych paluchowych podopiecznych,z kochanym Duszkiem z "sercem na ogonku" :)też wychodziłam.Był wtedy jeszcze obok Tufika ,Pupil(szczęśliwie adoptowany),Rudzik(też adoptowany,ale nie wiem nic o tej adopcji),Klops (nie wiadomo co sie z nim stało,nigdy go nie odnalazlyśmy)to samo z Bambo,Szylkretem :( starsznie smutno,że nie wiadomo co z nimi.
To byly nasze " najstarsze" psiaki.Sorka za dygresje,ale przypomniały mi się,czasy paluchowe jeszcze sprzed przebudowy.

Posted

tak to ten Rudzik :) ,cos właśnie słyszałam,że odnaleźli go właściciele,ale nie wiedziałam czy to prawda.No właśnie Szylkret niby poszedł do adopcji,ale nie bardzo w to wierze,był bardzo pogryziony,nosił kołnierz,i pewneo dnia zniknał,niby poszedł do adopcji,ale prawde mówiąc nie wierze.
Tufik w góre,po nowy dom

Posted

podnosze biednego Tufika,ile on już biedak spędził okorpnych zim, upalnych dni,koszmar,Tufik ma jakiegoś pecha.Tufiku musi sie udac w koncu