dotka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Dzięki Ciapie,Tufik dziś zagościl na allegro i gratce http://ale.gratka.pl/ogloszenie/298412_juz_tak_dlugo_czeka_na_prawdziwy_dom.html http://www.allegro.pl/item109356410_juz_tak_dlugo_czeka_na_prawdziwy_dom_.html Jutro pisze do Mojego Psa,i na żolte strony poszedl,postaramy sie tez o to ogloszenie ze zdjeciem w ŻW Quote
Monia_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Tufik wciąż czeka na ten jedyny, szczęśliwy domek! Quote
jnk Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Czekamy i czekamy na dobre wiadomości ze stron ogłoszeniowych. Quote
dotka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Tufik byl dzis na żółtych stronach Gazety, nawet dwa razy ;) jedno ogłoszenie rozbudowane,drugie mniejsze. APSA widzialam ze wstawilas na zwierzakach na gazecie Tufika. Quote
dotka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 APSA a Ty chodzisz do Tufika? Czy ogolnie na Paluch? Co do ogloszen to wlasnie wstawiajac łódzkiego Nochalka, na różne darmowe strony,często widze Tufika ogłoszenia.W końcu musi się udać.Zobaczymy czy bedzie jakis odzew,jak się ukaże w Moim Psie.A czy Tufik nadal jest na łańcuchu? Quote
dotka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ojej,to bardzo podobnie do mnie,ja bylam przez rok,teraz juz niestety nie jezdze :( Tufik byl jednym z moich pierwszych paluchowych podopiecznych,z kochanym Duszkiem z "sercem na ogonku" :)też wychodziłam.Był wtedy jeszcze obok Tufika ,Pupil(szczęśliwie adoptowany),Rudzik(też adoptowany,ale nie wiem nic o tej adopcji),Klops (nie wiadomo co sie z nim stało,nigdy go nie odnalazlyśmy)to samo z Bambo,Szylkretem :( starsznie smutno,że nie wiadomo co z nimi. To byly nasze " najstarsze" psiaki.Sorka za dygresje,ale przypomniały mi się,czasy paluchowe jeszcze sprzed przebudowy. Quote
dotka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 tak to ten Rudzik :) ,cos właśnie słyszałam,że odnaleźli go właściciele,ale nie wiedziałam czy to prawda.No właśnie Szylkret niby poszedł do adopcji,ale nie bardzo w to wierze,był bardzo pogryziony,nosił kołnierz,i pewneo dnia zniknał,niby poszedł do adopcji,ale prawde mówiąc nie wierze. Tufik w góre,po nowy dom Quote
dotka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tufiku "nasz" musisz być wreszcie czyjś,mieć dom,zapomniec o tym okorpnym miejscu w którym tkwisz tyle czasu :( Quote
dotka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tufik w gore :( zadnego zapytania ,zadnego zainteresowania? Kolejne piekielnie lato Tufika,ciagle mysle jak sie smazy na tym upale :( Quote
jnk Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Aukcja Tufa na allegro nie przynosi żadnego zainteresowania? Quote
jnk Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Nawet wątek Tufa na dogo nie przynosi żadnego zainteresowania :roll: :shake: Quote
dotka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 zupełnie nie wiem dlaczego to taki fajny pies.Co u Tufika? czy jest jeszcze przy budzie? biedne psiaki w te upały :( Quote
Monia_ Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Tufik czeka na swoj szczesliwy dzien? Czy kiedys nadejdzie? :-( Quote
dotka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 podnosze biednego Tufika,ile on już biedak spędził okorpnych zim, upalnych dni,koszmar,Tufik ma jakiegoś pecha.Tufiku musi sie udac w koncu Quote
jnk Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Tufik, zmiataj na górę, może tam jest chłodniej? :evil_lol: Quote
Recommended Posts