Monia_ Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Biedaczek :cry: Czy ktos otworzy serduszko dla Tufika??? Quote
Monia_ Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A Tufik znow spadl :( Szukamy domku na pierwszej stronie! Quote
dotka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Tufik też wciąż czeka , paluchowi weterani, już chyba nie wierzą w odmiane losu :( Quote
dotka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 przypomne Tufika, on wciaz czeka, chociaz to juz tyle lat Quote
dotka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Tuf to bardzo madry i fajny pies,byl jednym z pierwszych psow ktore pozanalam,jets jzu tak dlugo w schronisku,strasnzie sie zmienil fizycznie przez te prawie dwa lata odkad go poznalam,schudl i jakby zmalal,kiedys mi sie wydawalo ze to duzy psiak,a teraz... bradzo kontaktowy psiak,i tak fajnie macha ogonkiem Quote
dotka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 super,ze Tufik ma stronke,czy ktos z nim teraz wychodzi? ja kiedys wychodzilam z Tufikiem,niestety teraz juz nie jezdze do schroniska,chociaz mam nadzieje ze jeszcze tam wroce.Bardzo lubilam Tufika,tyle czasy jest juz na Paluchu :( a to naprawde przmily pies,i bardzo sie cieszy na czlowieka.Napiszcie dziewczyny czy ktoras z Was teraz z nim wychodzi? Quote
morisowa Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Podnoszę Tufa! ja z nim wychodzę bardzo sporadycznie... ale to świetny pies! Quote
dotka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 zgadzam sie,Tufik to fajny kumpel,szkoda ze jeszcze nie trafil na swojego czlowieka,dobrze wiedziec ze czasem wychodzi na spacerki Quote
morisowa Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Tuf dostał w sobotę kosteczkę, wygłaskałam go, ale na spacer nie było juz czasu... "swoich" psów też mam sporo Quote
morisowa Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Jest tu jednym z wielu... dwa rzędy bud, daleko, mało kto tu ogląda psy :shake: A on ciągle czeka na swego człowieka :-( Quote
Recommended Posts