jnk Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dlaczego nikt już do Tufa nie zagląda? Nawet na dogo się nim wszyscy znudzili? Quote
jotpeg Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 piekna mordka jak u szpica i bez domu tyle czasu?! Quote
Monia_ Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ojej, a Tufik na szarym koncu :shake: Kto pokocha tego siersciuszka??? Quote
jnk Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Czy Tuf dostał dożywocie bez możliwości ubiegania się o złagodzenie wyroku :( Quote
morisowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 wyć mi się chce, gdy go widzę w schronisku, znów go dziś mijałam, było nas mało, więc na niego nie starczyło czasu, może za tydzień wyjdzie na spacer... Quote
jnk Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Też smutnieję coraz bardziej widząc go tutaj przez tyle dni, tygodni, miesięcy... Quote
APSA Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 zaktualizowany opis:Tuf z warszawskiego schroniska "Na Paluchu" numer 1387/A, przebywa przy budzie Tuf to czarny mieszaniec szpica, z oryginalnymi jasnymi "okularami" wokół oczu. Jest w średnim wieku, prawie pół życia spędził na łańcuchu, w schronisku przebywa już blisko cztery lata i wciąż go nikt nie zauważa. :( Tuf uwielbia spacery, byłby wspaniałym kompanem długich pieszych lub rowerowych wypraw. Dzięki wolontariuszom pokochał też ludzi, zaczął się garnąć do pieszczot. Spacer i kontakt z człowiekiem jedynie raz w tygodniu, to dla niego za mało. Ten pies zasługuje na prawdziwy dom i kochającego pana. Niestety, czas płynie, a szanse Tufa na dom powoli maleją, a on sam powoli traci nadzieję :( Kiedy ktoś przechodzi koło jego budy, patrzy tylko - może pójdziemy chociaż na spacer? kontakt do wolontariusza: magdalena61@poczta.onet.pl tel.: 602 184 573 [SIZE=2] bannerek od limonki (z odnośnikiem): mini-odnośnik (może być też avatarkiem): . Schronisko coraz ładniej wygląda, a Tufik nadal gdzieś na tyłach, na łańcuchu. Sierść mu się wprawdzie błyszczy, ale wyraźnie czuć kręgosłup pod skórą... Z koleżanką I jeszcze: Quote
Kostek Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 moze jakis nowy tekst o Tufiku?wkleje w 1 post i zmienie fotki tylko prosze kogos kto z Tufisiem ma kontakt aby cos zmienil dopisal odpisal z tego co jest w 1 poscie Quote
luciolla Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 to ja też się przyłączę do grona miłośnikow Tufa...:roll: Quote
jotpeg Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 luciolla napisał(a):to ja też się przyłączę do grona miłośnikow Tufa...:roll: nie do wiary, ze taki fajny pies bez domu, ze nikt go jeszcze nie wypatrzyl. on na samym koncu gdzies na tym Paluchu czy co? Quote
luciolla Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 na szarym końcu i to jeszcze przy budzie... Quote
jotpeg Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 luciolla napisał(a):na szarym końcu i to jeszcze przy budzie... wiec na dgm na szarym koncu nie bedzie! a jest piekny, ma cos z psow polnocy, sadzac z wyrazu pyska :loveu: Quote
Monia_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No i znow Tufik zablakal sie na szarym koncu :shake: Szukamy domku na pierwszej stronie! Quote
chicken Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/428333_piekny_czarny_pies_z_jasnymi_okularami.html Oby sie udalo... ;) Quote
jotpeg Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 moze wreszcie ktos przyjdzie PO CIEBIE, Tufik... Quote
luciolla Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jotpeg napisał(a):moze wreszcie ktos przyjdzie PO CIEBIE, Tufik... Nie mam co do tego wątpliwości... Quote
Recommended Posts