Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

memsahib napisał(a):
He, he dobry pomysł z wyobrażeniem. Ale telepatyczny doping dla debiutantów pożądany, prosimy o rzeczone myśli :lol:
Twoje zdjęcia - wiosenne - jak zawsze świetne.

Pozdrowienia
memsahib

Dzięki.
Zaraz wieczorem w niedzielę niecierpliwie oczekuję relacji z wystawy i odpowiedzi na pytanie czy telepatyczna więź pomogła ...;)
Fajnie byłoby zobaczyć zdjecia...
My też jesteśmy sami na innej wystawie, co więcej nie przyjęli nam Championa, jakaś awaria w Świętym Mieście... Zdarza się. mamy więc tam jedno basenji i tu jedno basenji...
Pozdrawiam i już przesyłam "rzeczone myśli"
Grażyna

Posted

Zdjęcia zrobił Andrzej, kiedy Domino nabrał szybkości nadświetlnej, trudno było, ale widać doskonałą pracę mięśni i ten wymarzony nadmiar skóry, który dzięki Naturze pozostał ! ;)

Posted

cuuuudne!!!! :loveu::loveu:
jestem pod ogromnym wrażeniem... i właśnie sobie kawę zrobiłam :lol: dobrze wiedziałam, gdzie wejść... by lepiej smakowała ;)

Posted

Dziękujemy,
Teraz pokażę Wam jak radzi sobie z przeszkodą nasza mała LALA LALUNIA...tzn. jak ją chłopcy przyuczają...:lol:

Posted

Ypsylon napisał(a):
cuuuudne!!!! :loveu::loveu:
jestem pod ogromnym wrażeniem... i właśnie sobie kawę zrobiłam :lol: dobrze wiedziałam, gdzie wejść... by lepiej smakowała ;)

czytam słyszę KAWA...czuję zapach...Pawłow się chyba kłania...;)

Posted

gosiaja napisał(a):

morkowi by się przydało takie towarzystwo do biegania

Pewnie, że tak ! Basenji to zwierzę stadne, jeśli nie możesz biegać z nim tak intensywnie, to już dziś myśl o kolejnym basenji !
Radość będzie ogromna, a ile dla Ciebie zabawy i nowych doświadczeń !

Jak widzę to i tak próbujesz wszelkimi możliwymi sposobami nadać ton życiu Morka. Pięknie !:lol:
Pozdrawiam
Grażyna

Posted

LALA LALUNIA jeszcze nie może nadąrzyć za chłopakami, a i też ograniczamy czasowo jej zabawę. Jest tak energiczna , że zapomina o koniecznym dla prawidłowego rozwoju szczeniaka, śnie. Staramy się to regulować.
Co do prędkości jaką mogą osiągać basenji, nawet ze startu zatrzymanego, to chyba nikt z nas nie ma wątpliwości.
Teraz zdjęcia ( też złapał to Andrzej ) kiedy Lala Lalunia nie zdążyła, tak jak miała zamiar, wskoczyć na Domino, kiedy zeskoczyła Domina już w tym miejscu nie było:lol:

Szkoda że nie sfotografowaliśmy jej minki...;)

Posted

gosiaja napisał(a):
dziękuje bardzo
staram się żeby miał towarzystwo jak nie psie to ludzkie

To właśnie widać !

gosiaja napisał(a):
myślałam o kolejnym basenji ale niestety muszę poczekać z tym trochę

Podstawowa zasada brzmi : Nic na siłę !
Zycie daje nam wyraźne wskazówki, poprzez sytuacje w jakich się znajdujemy, kiedy i co powinniśmy robić .
Jednak z takim zapałem z jakim podchodzisz do Morka, można się spodziewać że "trochę" wcale nie znaczy długo ;)

• 1 month later...
Posted

Nasza mała Lalunia próbowała straszyć furkać i pokazywać swoje humory, ale Yori nic sobie z tego nie robiła i Lalunia szybko doszła do wniosku, że lepiej z Yori bawić się niż próbować pokazywać kto tu jej zdaniem, powinien rządzić. Yori zachowała się świetnie.

Dzięki Memsahib za wspólnie spędzony czas.;)

LALUNIA