ania14p Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Buziaczki :buzi: dla Nerusia i dla Was Wszystkich od cioci Ani, przy takiej kochanej rodzince to on niedługo książki zacznie pisać :user: ! Quote
Monia_ Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ania-Snia, witamy a Neruś majda ogonkiem na przywitanie! Na stronie Palucha Niuniuś jest w dziale pozdrowien a na glownej jest inny Niunius, ktory notabene juz jakies dwa tygodnie temu tez znalazl domek :lol: Nasz aniolek jest kochaniutki i taki przytulasny. W ostatni weekend pazdziernika rodzinka i pancio Nerusia jada na groby do Gdanska a ja z Pawlem zostaniemy z nasza przytulanka. Mowie Wam to taki poczciwinka kochany!!! :angel: Cioteczki kochane, :buzi: ode mnie a :Dog_run: merdanko od Nerusia! Quote
ania14p Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Moniu, a może wreszcie weźmiesz się do roboty i wkleisz kilka nowych zdjęć Waszego rodzinnego stadka, przecież nie wszystkie futrzaki muszą być na jednym zdjęciu! Prosimy :modla: Ania ze swoim stadkiem Quote
Monia_ Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Kochane cioteczki! Ostatnio sie troche ociagam ale jestem w trakcie przeprowadzki i wlasciwie zupelnie nie mam czasu dla siebie ale postaram sie poprawic. Miśka z panem Kłębuszek Pracowity kot :lol: Kari odpoczywa z panem po dluuugim spacerze Ulubiona pozycja wypoczynkowa Karinki A oczka robia sie takie ciezkie... Lumpek po spacerku Lumpek Ja wcale nie broje To moj lepszy profil Smieszek Spioch Quote
ania14p Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Wreszcie mogę popatrzeć na wszystkie Twoje futerka, dziękuję. Możesz się przeprowadzać, byle nie za długo, bo ile możemy czekać na zdjęcia z parapetówy :lol: ! :buzi: Ania i cała reszta stada Quote
ania14p Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No, to teraz czekam na następne zdjęcia zwierzątek, zanim pojawi się mały łysolek :buzi: ! Ania Quote
Monia_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 łysolek, no ładnie :lol: Postaram sie wkleic jakies nowe zdjecia ale Pawel ma je w komorce i musze go przycisnac zeby zrzucil na komp. Na razie ciagle jest w naszym przyszlym mieszkanku i robia ze znajomymi remont. Ostatnio zostalismy pare dni z Nerusiem bo rodzinka wyjechala, byl jak zwykle bardzo grzeczny i chyba go jeszcze bardziej rozpuscilam :oops: Teraz juz spi pod kolderka a nie na i zajada rozne ludzkie smakolyki :lol: :buzi: dla cioteczek!!! Quote
ania14p Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Wiesz, ja podobno do drugiego roku życia byłam łysa jak Cyrankiewicz ( czy ktoś to jeszcze pamięta?), teraz moja czuprynka jest biała, ale zupełnie niezła, więc będę sekundować nowemu, łysemu dogomaniakowi, a poza tym czekam na nowe zdjęcia futrzaków, dużo zdjęć, bo później to już naprawdę możesz nie mieć czasu! :buzi: Ania Quote
ania14p Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Już ponad miesiąc nic nie piszesz i zapomniałaś o obiecanych zdjęciach, co się dzieje!? Quote
Monia_ Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Witam wszystkie cioteczki! Ostatnio przyszla mamusia ma urwanie glowy, studia, praca, remont i przeprowadzka na dniach. Zupelnie nie mam czasu na siedzenie przy komputerze. U naszych futrzakow wszystko w porzadku, to beda ich pierwsze swieta. Łacio ma teraz dwie pancie w domku, bo moja mama przeprowadzila sie tam niedawno. Tak rozpuscila Łatka, ze nie moze wyjsc do pracy bez jakiegos smakolyka dla Łatula. Za pare dni przeprowadzamy sie do siebie i jak tylko zalozymy internet wiadomosci beda na biezaco. Pawel ma w komorce jakies zdjecia Łacia i Nerusia ale wychodzi do pracy o 7 a wraca z remontu ok 23 i juz nie mam sumienia go meczyc o zdjecia. Obiecuje, ze juz niedlugo czesciej bede odwiedzac dogo. :buzi: Caluski dla cioteczek! Quote
Monia_ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Postaram sie poprawic :oops: A za slowo trzymam meza, ktory obiecal, ze jak tylko znajdzie chwilke to przerzuci zdjecia z komorki na komp. Nasze zwierzaki robia sie coraz ladniejsze, a Łacio to juz taki dorodny kawaler, ze wszyscy chca go kupic od cioci. Oczywiscie jest strzezony jak skarb i nie ma o tym mowy :wink: Ciekawe dlaczego nikt go nie chcial jak siedzial tyle lat w schronisku... Neruś to taki kochany ciapula, tylko by sie tulil i spal :lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Witaj Monia! Fajnie, ze znowu się tu pojawiłaś :D Pozdrawiam cieplutko Ciebie i wszystkie Twoje piękne ogonki i też czekam na zdjęcia, zwłaszcza Nerusia, dzięki któremu zadebiutowałam na dgm :wink: Quote
Monia_ Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Witaj Aniu! Po takiej prosbie od naszej Nerusiowej debiutantki, to musimy sie postarac szybciutko o te zdjatka z komorki. Najwiecej zdjec to bedzie pewnie po swietach. To bedzie pierwsza gwiazdka naszych ogonkow, sa kochane i czekamy co nam powiedza w Wigilje. Do uslyszenia wszystkim! :buzi: Quote
Monia_ Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Wczoraj okazalo sie, ze Nerus boi sie strzalow (zreszta jak wiekszosc psow). Wczoraj, jak uslyszal strzal probowal schowac sie za scierke wiszaca w kuchni :-D Nero czuje sie juz jak u siebie i jak uslyszy strzal na podworku, leci prosto do domku, gdziekolwiek by byl zawsze trafi :) Kochany z niego ciapus!!! Quote
Monia_ Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, razem z naszymi ogonkami życzymy wszystkim dużo szczęścia, pogody ducha, błogosławieństwa bożego na każy dzień a w Nowym Roku 2006 samych pomyślności i braku powodów do smutków! No i jeszcze bardzo ważne życzenia, cieplutkich domków, kochających opiekunów i żadnych smutnych mordeczek!!! :x-mas: PS. Z powodu przeprowadzki, internet będziemy mieć dopiero po świętach, tak więc pozdrawiamy wszystkich i prosimy o pamięć :hand: Quote
Ulka18 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Moniu, dla Ciebie, TZ i Calej Rodzinki Zdrowych, Wesolych Świat :x-mas: Pamietamy! Oczywiscie, ze pamietamy. A Ty Kochana dbaj o siebie. Czekamy na wiesci poprzeprowadzkowe. Quote
Ania-Sonia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 I na obiecane zdjęcia! Moc życzeń dla Ciebie i całej ludzko-psiej Rodzinki:x-mas: Quote
Monia_ Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Witamy wszystkich Sylwestrowo! :BIG: Coś mi się wydaje, że dla naszych ogonków zabawa nie będzie iście szampańska, bidule. Odpoczywam sobie :sleep2: No dobra, pomacham cioteczkom :hand: Wykapany Mikołaj :santagri: No i dokumentacja poremontowa: Quote
Monia_ Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Razem z naszymi ogonkami, życzymy wszystkim samych pomyślnych i szczęśliwych dni w Nowym Roku 2006, wiele powodów do radości oraz spełnienia tych najskrytszych marzeń! Życzymy również wszystkim psim sierotkom aby szybciutko znalazły dobre domki!!! :BIG: Quote
Ulka18 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Moniu, dziekujemy za zdjecia. Tobie i Calej Rodzince, Ciociom i Wszystkich życzymy wszystkiego dobrego na Nowy Rok. A Tobie i TZ'owi : Wspanialego Bobasiątka...:multi: :multi: :multi: Quote
Ania-Sonia Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ale piękny Niuniusio-Mikołaj :lol: :klacz: :lol: :bye: Mam nadzieję, ze wszystkie psiaki już odstresowane po wczorajszych fajerwerkach? :glaszcze: Dziękujemy za zdjęcia i przesyłamy moc życzeń noworocznych! Ania i Sonia Quote
ania14p Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 I od Koksowej rodzinki życzenia wszystkiego co najlepsze, w tym Nowym Roku:buzi: Ania se swoim stadem Quote
Monia_ Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Jestem psem obronnym i właśnie pilnuję domku :bigcool: Tak się schowałem przed tymi kolorowymi co tak hałasują :roll: Karinka też chce o sobie przypomnieć Wszystkie ogonki pozdrawiają swoje cioteczki! Quote
ania14p Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Widzę, Moniu, że wróciłaś na dobre i chwała Ci za to:Rose: , tak bardzo lubię Twoją pogodę ducha i Twoje psiaki w mięciutkich kocykach, proszę o więcej! :buzi: Ania ze swoim stadem Quote
Recommended Posts