Ania-Sonia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Monia_'] Krokodyla, daj mi luby... :confused: :hmmmm: :razz: Ojej, jak ja mogłam przegapić te zdjęcia! Monia, koniecznie daj uśmiechniętego Nerusia do Metamorfoz :multi: Quote
Monia_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Nerula to prawdziwy skarb i zabranie go ze schroniska bylo strzalem w dziesiatke!!! Quote
Monia_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 To my się z Nerulem przypominamy i wklejamy zdjęcia z zimowego wypadu do Gdańska. Jest też kilka aktualnych fotek naszego aniołka. Zimowy Nero A kto to? :hmmmm: Może się zaprzyjaźnimy? Koteczek chyba nie chce mieć nowego przyjaciela :niewiem: Czas na "małe conieco" Pozuję pięknie dla cioteczek Quote
Ania-Sonia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Monia_ napisał(a): Pozuję pięknie dla cioteczek Ale cudnie!:loveu: :loveu: :loveu: Nero wygląda imponująco! Właściwy pies na właściwym miejscu ;) A ogólnie jest go troszkę jakby "więcej" :razz: :eviltong: Uściski! Quote
Monia_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Nero tak śmiesznie ładuje się na pufek z ta kulawą łapką ale przecież chcieć to móc :lol: A jedzonko pan mu pyszne gotuje, to i boczki się zaokrągliły. Pozdrawiamy wiosennie! Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Życzymy wszystkim miłośnikom sierściuszków, zdrowych wesołych, rodzinnych świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa a dla bidulek będących w schroniskach nowych, kochających domków!!! [SIZE=4]Monika z ludzko - futrzastą rodziną PS. Już teraz składamy życzenia bo jutro wyjeżdżamy w góry. Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Droga Moniu! Tobie :loveu: i całemu Twojemu ludzko-futrzastemu stadku :loveu: (ze szczególnym uwzględnieniem Nerusia ;) ) przesyłam moc życzeń! Niech ten radosny, niosący Nadzieję czas przyniesie Wam wszelką pomyślność i szczęście! (odpoczywaj i nabieraj kondycji w tych górach, bo już wkrótce ;) ... Pozdrawiamy - A i S :lol: Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dziękujemy za życzenia i serdecznie pozdrawiamy! PS. hi, hi ale śmiszne emotikonki :lol: Quote
Monia_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ale super! Wreszcie mamy zdjęcie nowej kudłatej przyjaciółki rodziny!:Rose: śliczna, rasowa kundliczka :lol: Do zobaczenia wkrótce!!! Quote
Ania-Sonia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Monia_ napisał(a):Wreszcie mamy zdjęcie nowej kudłatej przyjaciółki rodziny! Zdjęcia są nieaktualne (sprzed 2 lat) :evil_lol: . Dziś zrobiłam nowe zdjęcia Soni odnalezioną cyfrówką i doszłam do zaskakującego i przykrego wniosku, że mój pies jest gruby :oops: :placz: Zresztą, sama zobaczysz ;) Quote
Monia_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale słodka kuleczka :lol: Kari ponoć tez przytyła przez zimę ale, że jak na swoje 11 lat to wulkan energii to może na wiosne cos zrzuci. Do zobaczenia! Quote
ania14p Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gratulacje dla Ani-Soni, sama już robi i wkleja zdjęcia, ale to drugie pokazuje Sonię w dość niekorzystnym świetle, ona jest w naturze dużo, dużo ładniejsza. Kari nie znam z autopsji, ale ostatnie zdjęcia pokazują, że to bardzo urokliwa panienka jest. Lubię popatrzeć na zdjęcia szczęśliwych psiaków. Pozdrawiam Was dziewczyny i Wasze psy i Waszych ludzi też, :buzi: Ania Quote
Ania-Sonia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Aniu, to dla Ciebie zdjęcie ślicznej, bardzo sympatycznej, wesołej i gościnnej Karinki :loveu: Niestety, Sonia nie potrafiła zachować się elegancko w gościnie... Najpierw objadła i opiła domowniczkę, a potem miała "muchy w nosie" :roll: Moniu i Karinko - dziękujemy za przemiłe spotkanie :loveu: :multi: Quote
Monia_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Soniulka jest słodziutka a to, że poczęstowała się Karinkowym jedzonkiem to tylko świadczy o tym, że czuła się jak u siebie w domu - bardzo nas to cieszy! Spotkanie było bardzo miłe a sunie grzeczniutkie. Dziekujemy za miłe przedpołudnie i czekamy już na kolejne spotkanko! PS. Aniu14p czekamy też na spotkanie z Tobą i Twoimi futrzakami! Pozdrawiamy słonecznie! Quote
ania14p Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Tylko mojego stada brakowało w tej Waszej kawalerce, Beza zostawiłaby biały koc na wszystkich sprzętach, a Koksio, czarne elementy wystroju, plus znaczenie terenu:megagrin:, :buzi: dla Ciebie, Pawła, Krzysia(już niedługo) i rodzinnych futrzaków Quote
Monia_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Do fruwającego wszędzie futra to my akurat jesteśmy przyzwyczajeni, Karinka napewno nie ułatwia nam sprzątania ;) Mam nadzieję, że uda nam się wreszcie spotkać! Do usłyszenia i szybkiego zobaczenia! :buzi: dla wszystkich Quote
ania14p Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Nawet zapasiona przez zimę Karinka nie waży więcej niż 45kg nie czesanej sierści, minus trochę zapasionej Bezy :diabloti:, do zobaczenia! Quote
Ania-Sonia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 18 lipca grono dogomaniaków powiększyło się o Krzysia!!!!:loveu: Moniu, Pawle - gratulacje! Krzysio jest śliczny! A jak na malucha zareagowała Karinka? :razz: Quote
Monia_ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Dziekujemy za gratulacje! Krzys jest takim malym anioleczkiem i mam nadzieje, ze tak mu zostanie :-) Karinka dzielnie przyjela nowego domownika, jest pewnie troche zazdrosna ale nie okazuje tego zbytnio. Przyglada sie czasem jak karmie Krzysia a przewaznie to nie zwraca na niego uwagi. Jest naprawde grzeczniutka a my staramy sie zeby nie czula sie zaniedbana. Jak juz jestesmy w watku Nerusia, to wiele sie u niego nie zmienilo. Jest kochaniutki i bardzo grzeczny! Quote
Ulka18 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Moniu, Gratulacje jeszcze raz :Rose: :Rose: Krzys jest kochaniutki i rzeczywiscie jak aniolek :lilangel: :iloveyou: :lilangel: Jak znosicie te upaly? Z takim maluchem nie mozna jeszcze wychodzic, uwazaj tez na siebie kochana Moniu. Quote
Monia_ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Oj, te upały są straszne! Nasz Krzysio dzielnie znosi tą pogodę i nie narzeka, choć potóweczek nie uniknęliśmy. Maluszek jest kochany i grzeczny! Dziś oglądałam zdjęcia Nerusia, które są jeszcze w cyfrówce. Nero ma na nich takie fajne miny. Niestety nie są jeszcze zgrane na komputer ale jak tylko będą to wkleję. Pozdrawiamy cioteczki! :iloveyou: Quote
Monia_ Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Krzysio pozdrawia cioteczki A teraz Nerusiowa sesja zdjęciowa Quote
Ania-Sonia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale śliczności! :multi: Krzysio jest śliczny, a Neruś jak zwykle prezentuje najpiękniejszy psi uśmiech na świecie :loveu: Uściski! Quote
Recommended Posts