Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

To my się z Nerulem przypominamy i wklejamy zdjęcia z zimowego wypadu do Gdańska. Jest też kilka aktualnych fotek naszego aniołka.

Zimowy Nero

A kto to? :hmmmm: Może się zaprzyjaźnimy?

Koteczek chyba nie chce mieć nowego przyjaciela :niewiem:

Czas na "małe conieco"

Pozuję pięknie dla cioteczek

Posted

Monia_ napisał(a):

Pozuję pięknie dla cioteczek

Ale cudnie!:loveu: :loveu: :loveu:
Nero wygląda imponująco! Właściwy pies na właściwym miejscu ;)
A ogólnie jest go troszkę jakby "więcej" :razz: :eviltong:
Uściski!

Posted

Nero tak śmiesznie ładuje się na pufek z ta kulawą łapką ale przecież chcieć to móc :lol: A jedzonko pan mu pyszne gotuje, to i boczki się zaokrągliły.
Pozdrawiamy wiosennie!

Posted

Życzymy wszystkim miłośnikom sierściuszków, zdrowych wesołych, rodzinnych świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa a dla bidulek będących w schroniskach nowych, kochających domków!!!
[SIZE=4]Monika z ludzko - futrzastą rodziną

PS. Już teraz składamy życzenia bo jutro wyjeżdżamy w góry.

Posted

Droga Moniu!

Tobie :loveu: i całemu Twojemu ludzko-futrzastemu stadku :loveu: (ze szczególnym uwzględnieniem Nerusia ;) ) przesyłam moc życzeń! Niech ten radosny, niosący Nadzieję czas przyniesie Wam wszelką pomyślność i szczęście!

(odpoczywaj i nabieraj kondycji w tych górach, bo już wkrótce ;) ...

Pozdrawiamy - A i S :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Monia_ napisał(a):
Wreszcie mamy zdjęcie nowej kudłatej przyjaciółki rodziny!

Zdjęcia są nieaktualne (sprzed 2 lat) :evil_lol: . Dziś zrobiłam nowe zdjęcia Soni odnalezioną cyfrówką i doszłam do zaskakującego i przykrego wniosku, że mój pies jest gruby :oops: :placz: Zresztą, sama zobaczysz ;)

Posted

Ale słodka kuleczka :lol: Kari ponoć tez przytyła przez zimę ale, że jak na swoje 11 lat to wulkan energii to może na wiosne cos zrzuci. Do zobaczenia!

Posted

Gratulacje dla Ani-Soni, sama już robi i wkleja zdjęcia, ale to drugie pokazuje Sonię w dość niekorzystnym świetle, ona jest w naturze dużo, dużo ładniejsza. Kari nie znam z autopsji, ale ostatnie zdjęcia pokazują, że to bardzo urokliwa panienka jest. Lubię popatrzeć na zdjęcia szczęśliwych psiaków.
Pozdrawiam Was dziewczyny i Wasze psy i Waszych ludzi też,
:buzi: Ania

Posted

Aniu, to dla Ciebie zdjęcie ślicznej, bardzo sympatycznej, wesołej i gościnnej Karinki :loveu:

Niestety, Sonia nie potrafiła zachować się elegancko w gościnie... Najpierw objadła i opiła domowniczkę, a potem miała "muchy w nosie" :roll:

Moniu i Karinko - dziękujemy za przemiłe spotkanie :loveu: :multi:

Posted

Soniulka jest słodziutka a to, że poczęstowała się Karinkowym jedzonkiem to tylko świadczy o tym, że czuła się jak u siebie w domu - bardzo nas to cieszy! Spotkanie było bardzo miłe a sunie grzeczniutkie. Dziekujemy za miłe przedpołudnie i czekamy już na kolejne spotkanko!
PS. Aniu14p czekamy też na spotkanie z Tobą i Twoimi futrzakami!
Pozdrawiamy słonecznie!

Posted

Tylko mojego stada brakowało w tej Waszej kawalerce, Beza zostawiłaby biały koc na wszystkich sprzętach, a Koksio, czarne elementy wystroju, plus znaczenie terenu:megagrin:,
:buzi: dla Ciebie, Pawła, Krzysia(już niedługo) i rodzinnych futrzaków

Posted

Do fruwającego wszędzie futra to my akurat jesteśmy przyzwyczajeni, Karinka napewno nie ułatwia nam sprzątania ;) Mam nadzieję, że uda nam się wreszcie spotkać! Do usłyszenia i szybkiego zobaczenia!
:buzi: dla wszystkich

• 2 months later...
Posted

Dziekujemy za gratulacje! Krzys jest takim malym anioleczkiem i mam nadzieje, ze tak mu zostanie :-)
Karinka dzielnie przyjela nowego domownika, jest pewnie troche zazdrosna ale nie okazuje tego zbytnio. Przyglada sie czasem jak karmie Krzysia a przewaznie to nie zwraca na niego uwagi. Jest naprawde grzeczniutka a my staramy sie zeby nie czula sie zaniedbana.
Jak juz jestesmy w watku Nerusia, to wiele sie u niego nie zmienilo. Jest kochaniutki i bardzo grzeczny!

Posted

Moniu,
Gratulacje jeszcze raz :Rose: :Rose: Krzys jest kochaniutki i rzeczywiscie jak aniolek :lilangel: :iloveyou: :lilangel:

Jak znosicie te upaly? Z takim maluchem nie mozna jeszcze wychodzic, uwazaj tez na siebie kochana Moniu.

Posted

Oj, te upały są straszne! Nasz Krzysio dzielnie znosi tą pogodę i nie narzeka, choć potóweczek nie uniknęliśmy. Maluszek jest kochany i grzeczny!

Dziś oglądałam zdjęcia Nerusia, które są jeszcze w cyfrówce. Nero ma na nich takie fajne miny. Niestety nie są jeszcze zgrane na komputer ale jak tylko będą to wkleję.

Pozdrawiamy cioteczki! :iloveyou: