Ania-Sonia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ojej, ale Neruś groźne minki stroi na pierwszej fotce!:shock: Bardzo fajna psinka - super, że tak mu teraz dobrze:cool2: A Karinka - też śliczna! Quote
ania14p Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Hej, Słoneczko, Ślicznie te Twoje psiaki wyglądają - to naprawdę szczęśliwe psy. Jak już pojawi się nowy Dogomaniaczek, to będzie bardzo szczęśliwy z takim "rodzeństwem":evil_lol: ! Nie wiem, czy PW doszło, bo za głupia jestem na tę nową szatę, muszę pomyśleć nad tym, a ostatnio praca troszkę mnie goni. :buzi: Ania i Paweł z całym stadem Quote
Monia_ Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dzieki Aniu za pw, doszlo wiec swietnie sobie radzisz! :klacz: Nasze psiaki sa przekochane i strasznie rozpieszczone ale jak tu nieba nie przychylic takim slodkim mordeczkom. Zupelnie nie rozumiem bezdusznosci niektorych ludzi i dlaczego tak zle traktuja zwierzeta, straszne. Na szczescie jest duzo dobrych ludzi, o zlotych serduszkach jak na dogomanii i dzieki nim los przynajmniej niektorych bidakow sie zmienia na lepsze! Buziaki dla wszystkich :buzi: Quote
Monia_ Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Witamy po krótkiej przerwie. Razem z Nerusiem byliśmy u rodziny w Gdańsku i okolicach. Nasz aniołek spisał się dzielnie i podbił serca wszystkich członków rodziny. A było sporo ludzi (60 osób - tylko z najbliższej rodziny :lol:) tzn. mój mąż ma taką gigantyczną rodzinkę. Nero na początku nie bardzo wiedział co się dzieje i był troche niespokojny w samochodzie. Tak sobie myślę, że może skojarzyło mu się, że znów wraca do schroniska. Ale jak już długo jechaliśmy to trochę się uspokoił i spał sobie smacznie. W drodze powrotnej, już zupełnie bezstresowo od razu poszedł spać i aż do Warszawy odpoczywał. Nero pozuje Ale wszyscy mnie kochają Quote
ania14p Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 To się psinka umęczyła, ale dzielny był i chyba już nie ma wątpliwości gdzie jest jego prawdziwy dom. Pozdrawiam serdecznie, Ania Quote
ania14p Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Widziałaś, jaką Ci fotkę pokazałam? Móże mama przypomnie sobie tego przystojnego faceta? Quote
Ania-Sonia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dziękujemy za nowe zdjęcia! Ale Neruś ma teraz bogate życie towarzyskie :lol: ! Quote
Monia_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pozdrawiamy obie ciocie Anie a Ani14 dziekujemy za fotke. Ale z Twojego taty przystojniacha na tym zdjeciu! Quote
Ania-Sonia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Moniu, co słychać u Nerusia i spółki :smile: ? Czy jest szansa na kolejne zdjęcia mojego wirtualnego ulubieńca :iloveyou: ? Quote
Monia_ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Dziekujemy Aniu za uznanie dla naszego aniolka :angel:!!! Pozstaramy sie pstryknac cos w najblizszym czasie i przypomniec o Neruli. A moze Ty wstawisz do Nerowego watku jakies zdjecia swoich futrzakow??? Bardzo prosimy i zapraszamy serdecznie!!! Quote
Ania-Sonia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Monia_ napisał(a):A moze Ty wstawisz do Nerowego watku jakies zdjecia swoich futrzakow??? Bardzo prosimy i zapraszamy serdecznie!!! To nie taka prosta sprawa :roll: ! Ale będę się starała. A futrzaczek u mnie, niestety tylko jeden :placz: (na razie w awatarku). Pozdrowienia:smile: Quote
Monia_ Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia Twojego futrzaczka!!! Na małym zdjęciu widać, że to kanapowiec :Cool!: Quote
ania14p Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Moniko, zaniedbałaś wielbicieli Twojego stada - wstyd! Czekamy na wieści i zdjęcia!!!!!!!!!!!! Quote
Ania-Sonia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Monia- czy Ty się na nas obraziłaś, ze w ogóle na swój macierzysty topik nie zaglądasz. Po dogomanii biegasz, na stronę wolontariuszy Palucha dałaś śliczne foty Nera i Łatka, a tu nic :roll: :cool3: Serdecznie pozdrawiamy i czekamy na jakieś wieści :multi: :p :hand: Quote
Monia_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Hej, hej Zazalenia prosze kierowac do mojego meza, ktory ciagle nie ma czasu zgrac zdjec z komorki :nono: U naszych futerkowcow wszystko w porzadku, sa grzeczne, rozpuszczone i rozleniwione. Dzis jest sliczna pogoda, wiec wybralismy sie na dlugi spacer a teraz futerko spi. PS. Dzidzia juz sie strasznie wierci i nie daje mi spac :lol: Wedlug usg to chlopiec, wiec czekamy na Krzysia :loveu: Bardzo serdecznie pozdrawiamy wielbicieli naszej gromadki! Quote
Ulka18 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moniu, pogon swojego TZ, bo potem jak Maluch przyjdzie na swiat, juz w ogole nie bedziesz miala czasu na dogomanie. Przynajmniej przez pierwsze tygodnie. Trzymaj sie i dbaj o siebie. Quote
Ania-Sonia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Monia_']Hej, hej PS. Dzidzia juz sie strasznie wierci i nie daje mi spac :lol: Wedlug usg to chlopiec, wiec czekamy na Krzysia :loveu: quote] Śliczne imię wybraliście dla małego :loveu: :lol: To juz może daj sobie spokój z wklejaniem zdjęć na dogomanii tylko szykuj się, szykuj... ;) A my grzecznie poczekamy :lol: Podrowienia i :thumbs: za cała rodzinkę! Quote
Monia_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Kochane dziewczyny! Ciesze sie, ze zagladacie do Nerusiowego watku, dziekujemy! U nas bez wiekszych zmian (tylko te w brzuchu - albo az :-) Psiaki zdrowe, leniwe i straszne zarloki. Pawel powiedzial, ze jutro bede miec zdjecia, wiec szybciutko wstawie. Pozdrawiamy :buzi: Quote
Monia_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Nareszcie mam komorkowe zdjecia Nerula. To niesamowity psiak, "wszystko mozna z nim zrobic", jest cierpliwy, potulny jak baranek i bardzo grzeczny!!! :lilangel: Nero odpoczywa po wszamaniu dwoch kotletow :lol: Podusia :sleep2: Smieszek :grins: Quote
Ania-Sonia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 To mi się podoba! :lol: :thumbs: A najbardziej Wasze dwa ;) zadowolone buziaki!:multi: :bye: Quote
ania14p Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Moniu, co słychać, powiedz głośniej, bo ja staruszka chyba już nie dosłyszę, jak trzeba: co z Krzysiem, Nerusiem, Łaciem i całą resztą?! Quote
Monia_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Witamy! Ostatnio zmoglo mnie jakies paskudne przeziebienie i nawet nie mialam sily nic skrobnac. Krzys coraz mocniej kopie a szczegolnie w nocy jak ja bym juz chciala odpoczac. Ale mowie Wam strasznie lubie te jego kuksance. Psiaki maja sie swietnie i juz chyba czuja zblizajaca sie wiosne - mam nadzieje, ze dobrze czuja bo juz mam dosc tej ponurej pogody. Quote
Monia_ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Nerula przypomina o sobie po krotkiej przerwie ;) To niezwykly piesek, taki nasz kochany i grzeczniutki aniolek :lilangel: Usmiecham sie do cioteczek :lol: Teraz dam panu buzi :buzi: Spimy sobie :sleep2: A moze taki usmiech? :cool3: I jeszcze moja przyjaciolka Karinka Quote
Ulka18 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Nerus taki szeroki usmiech, a Karinka sama slodycz...:loveu: A Krzys to kiedy bedzie sie wybieral na swiat? Chyba juz niedlugo? Quote
Monia_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Nerus to taki psiak, z ktorym mozna zrobic wszystko i nawet nie mruknie - nie znajduje innego okreslenia na niego jak aniolek :lilangel: Kari to nasza kochana znajdka, ma juz 11 lat ale jak zaczyna brykac i sie bawic, to wszyscy mysla, ze to mlody piesek. Krzys dolaczy do naszej rodzinki w czerwcu i juz nie mozemy sie tego doczekac. Pozdrawiamy i zyczymy slonecznego dnia!!! Quote
Recommended Posts