dotka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Neruś ma poze jak do obrazu ;) posągową, szczęściarz mały, chyba sie nie zpodziewaał,że bedzie po łozkach będzie się rozkladal ;) kochany psiaczek Quote
Monia_ Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ale jestem szczęśliwy A teraz głaskanko Quote
Monia_ Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 wow, udalo mi sie wstawic zdjecia - no z niewielka pomoca meza ale teraz juz chyba sie naumialam :lol: A powyzej nasz kochany aniolek :angel: Quote
Monia_ Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Nasz aniołek :lilangel: Nero pod parasolem słonecznym :lol: Zaraz idę na spacerek Quote
Monia_ Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ale ze mnie chwalipięta, ale te zdjęcia wkleiłam sama :lol: U Nerusia wszystko w porządku, to taki ciapowaty, przytulaśny, grzeczniutki i kochany futrzak! Quote
ania14p Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Świetnie, na zdjęciu pod parasolem to Neruś prawie jak rotek wygląda! Pozdrawiam i życzę Tobie dalszych sukcesów, a sobie dalszych zdjęć! Ania Quote
Ulka18 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Monia, zeby nie bylo, ja tez chce nowe zdjecia, tak jak Ania. I to nie tak od czasu do czasu, ale czesciej. Umiesz juz wklejac, to lecisz ile chcesz. PS. Czy to Ty jestes na tej kanapie z panciem? Pancio--> bardzo, bardzo dobry czlek widac od razu. O ciotce Moni, jesli to Ona nie wspomne, bo ma juz swoje miejsce na ordery pewnie. Quote
Monia_ Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Tak, tak pańcio Nerusia to świetny chłopak, a jaki szczesliwy i zadowolony ze swojego kudłaczka. No tak, ciotka Monika też się załapała na zdjęcie z aniołkiem :lol: Ja tak ciągle z tym aniołkiem ale już dawno nie widziałam tak grzeczniutkiego, mądrego i przylepnego psiaka. Umiem już wstawiać zdjęcia, więc co jakiś czas coś wrzucę. Nero ostatnio był na spacerku z moją Karinką i zachowywał się jak dżentelmen :P Quote
Monia_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Kolejne zdjęcia :angel: Neruś to kochany psiak, który ma już stałe miejsce w naszych sercach! Dostałem bucik, ładny prawda? Czyżby mój pan wrócił? To mój lepszy profil Quote
Monia_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Pewnie już za duzo tych zdjęć wstawiam ale właśnie wywołalismy kliszę i jest pare nowych fotek. Ulka18, nie trzeba było mnie uczyć :lol: Odpoczywam sobie na balkonie z moimi ludzikami :lol: Smacznie sobie śpię Nic mnie nie obudzi :sleeping: Uśmiechnięta mordeczka :D A na koniec, wylegująca się kudłata przyjaciółka Nerusia Quote
Monia_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Nie wiem jak zrobić żeby zdjęcia nie były takie wielgaśne :-? Quote
Ulka18 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Moniu, wcale nie zaluje , ze Cie troche poinstruowalam. Dzieki temu mamy nowe zdjecia Niuniusia. Jego slodka morde mozna ogladac bez konca. I Jego Kochana Rodzine, u ktorej znalazl milosci i szczescie. Zdjecia mozna zmiejszac za pomoca Microsoft Photo Editor, klikajac na zdjeciu prawym przyciskiem myszy--> otworz za pomoca Microsoft Photo Editor-->image-->resize-->wpisujesz zadana wielkosc np.500 pikseli. I gotowe. Zatem czekamy na kolejne zdjecia. Quote
Monia_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nastepnym razem postaram sie aby zdjecia byly mniejsze. Niuniuś to taki poczciwy ciapciak :lol: Ciagle sie przytula, łasi i jest bardzo grzeczniutki :angel: Quote
Monia_ Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 To przypominamy naszego kochanego aniołka :angel: Odpoczywam sobie :sleeping: Nero to kochany i bezproblemowy psiak! Jesteśmy w nim zakochani i nie zamienilibyśmy go za skarby świata na innego futrzaka! :lol: Quote
Monia_ Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Jak widac ze zdjec, nasz Nerus to straszny spioch :sleep2: Quote
Monia_ Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Czy ktos o nas jeszcze pamieta? :hmmmm: Nasz spioch raz jeszcze :sleeping: Quote
ania14p Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Oczywiście, pamiętam Waszego :angel: , i wszystkie inne, Wasze aniołki Pozdrawiam Ania Quote
Monia_ Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Milo nam i :buzi: dla cioci Ani i jej rodzinki! Quote
ania14p Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ciocia Ania przesyła :buzi: dla Nerusia i całej reszty rodzinki! Quote
Ulka18 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Moniu, jedna zdjecie na tydzien to troche malo...poprosimy o wiecej. Sliczny i kochany ten Niunius-Nero. Quote
Monia_ Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Witamy Nerusiowe ciocie! Dzis byly imieninki panci Nerusia i bylismy w gosciach. Nero to taki kochany ciapciak, Pawel to sie smieje, ze jest jak labrador. Jest w rodzinie meza dziewczynka z porazeniem i Nerus slicznie jej dzis pilnowal. Siedzial przy Justynce a ona wcale sie nie bala, choc zwykle boi sie pieskow. Kochany ten nasz aniolek :angel: !!! Neruś w objęciach najmłodszego pańcia :lol: Uśmiechnięta mordeczka :biggrina: Quote
Ulka18 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Widac prawdziwe szczescie na tych twarzach i mordce Nerusia... :D :D :D Quote
Monia_ Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Oj tak, wszyscy sa bardzo szczesliwi, ze Neruś jest z nami! A Nero to juz taki rozpuszczony, ze nie wystarcza mu spanie w lozku, musi miec glowke na podusi :sleep2: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witajcie, jestem tu nowa. Pozdrawiam Was serdeczenie, zwłaszcza kochanego Nerusia. Czy wiecie, że on chyba jest cały czas na stronie Palucha jako piesek do adopcji? Quote
Ania-Sonia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witajcie, jestem tu nowa. Pozdrawiam Was serdeczenie, zwłaszcza kochanego Nerusia. Czy wiecie, że on chyba jest cały czas na stronie Palucha jako piesek do adopcji? Quote
Recommended Posts