Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neruś ma poze jak do obrazu ;) posągową, szczęściarz mały, chyba sie nie zpodziewaał,że bedzie po łozkach będzie się rozkladal ;) kochany psiaczek

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monia,

zeby nie bylo, ja tez chce nowe zdjecia, tak jak Ania.
I to nie tak od czasu do czasu, ale czesciej. Umiesz juz wklejac, to lecisz ile chcesz.

PS. Czy to Ty jestes na tej kanapie z panciem?
Pancio--> bardzo, bardzo dobry czlek widac od razu. O ciotce Moni, jesli to Ona nie wspomne, bo ma juz swoje miejsce na ordery pewnie.

Posted

Tak, tak pańcio Nerusia to świetny chłopak, a jaki szczesliwy i zadowolony ze swojego kudłaczka.
No tak, ciotka Monika też się załapała na zdjęcie z aniołkiem :lol: Ja tak ciągle z tym aniołkiem ale już dawno nie widziałam tak grzeczniutkiego, mądrego i przylepnego psiaka.
Umiem już wstawiać zdjęcia, więc co jakiś czas coś wrzucę. Nero ostatnio był na spacerku z moją Karinką i zachowywał się jak dżentelmen :P

Posted

Kolejne zdjęcia :angel: Neruś to kochany psiak, który ma już stałe miejsce w naszych sercach!

Dostałem bucik, ładny prawda?

Czyżby mój pan wrócił?

To mój lepszy profil

Posted

Pewnie już za duzo tych zdjęć wstawiam ale właśnie wywołalismy kliszę i jest pare nowych fotek. Ulka18, nie trzeba było mnie uczyć :lol:

Odpoczywam sobie na balkonie z moimi ludzikami :lol:

Smacznie sobie śpię

Nic mnie nie obudzi :sleeping:

Uśmiechnięta mordeczka :D

A na koniec, wylegująca się kudłata przyjaciółka Nerusia

Posted

Moniu,

wcale nie zaluje , ze Cie troche poinstruowalam. Dzieki temu mamy nowe zdjecia Niuniusia. Jego slodka morde mozna ogladac bez konca. I Jego Kochana Rodzine, u ktorej znalazl milosci i szczescie.

Zdjecia mozna zmiejszac za pomoca Microsoft Photo Editor, klikajac na zdjeciu prawym przyciskiem myszy--> otworz za pomoca Microsoft Photo Editor-->image-->resize-->wpisujesz zadana wielkosc np.500 pikseli.
I gotowe.

Zatem czekamy na kolejne zdjecia.

Posted

To przypominamy naszego kochanego aniołka :angel:
Odpoczywam sobie :sleeping:

Nero to kochany i bezproblemowy psiak! Jesteśmy w nim zakochani i nie zamienilibyśmy go za skarby świata na innego futrzaka! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Nerusiowe ciocie! Dzis byly imieninki panci Nerusia i bylismy w gosciach. Nero to taki kochany ciapciak, Pawel to sie smieje, ze jest jak labrador. Jest w rodzinie meza dziewczynka z porazeniem i Nerus slicznie jej dzis pilnowal. Siedzial przy Justynce a ona wcale sie nie bala, choc zwykle boi sie pieskow. Kochany ten nasz aniolek :angel: !!!
Neruś w objęciach najmłodszego pańcia :lol:

Uśmiechnięta mordeczka :biggrina:

Posted

Oj tak, wszyscy sa bardzo szczesliwi, ze Neruś jest z nami! A Nero to juz taki rozpuszczony, ze nie wystarcza mu spanie w lozku, musi miec glowke na podusi :sleep2: :lol: