Monia_ Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Chyba musimy prosic o pomoc w transporcie. Bardzo chcemy odwiedzic przyszlego czlonka naszej rodziny a nie mamy jak dojechac. :modla: :Dog_run: Quote
Monia_ Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Bylismy dzis u Niunka, to kochany i przytulasny psiaczek! Juz za pare dni bedzie czlonkiem naszej rodziny :D PS. Dziekuje za transport! :Rose: Quote
dotka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Ja tez sie bardzo ogromniei ciesze,że Niunius sie tak spodobał, on naprawde jest strasznie fajny i bedzie wielkim przytulakiem, zreszta nie trzeba Moni zapewniac, sama widziała ;) Quote
Monia_ Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Juz niedlugo Niunius bedzie w swoim nowym domku. W czwartek lub w piatek rano zabierzemy slodziastego przytulaka ze schroniska, bedziemy rozpieszczac i pieszczoch zazna wreszcie szczescia!!! Quote
Monia_ Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Wielkimi krokami zbliza sie szczesliwy dzien dla Niunka! Juz w piatek rano pojedzie z nami do nowego domku. Mam nadzieje, ze bedzie mu dobrze w naszej rodzince i szybko nas zaakceptuje. Quote
Monia_ Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Juz chyba nie dostane pasow od ani, bo wlasnie powoli szykujemy sie do schroniska po Niunka :lol: Quote
dotka Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Niuniek miał dziś swój szczęśliwy dzień, chyba myślał na początku,że wychodzi na spacer a tu niespodzianka ;) Zrobiłyśmy z Monią kilka zdjęć, Niniek tak "wyrywał" do przodu, byle dalej od schroniska :) Więcej napisze Monia, którą tzreba by było "ozłocić" ;) Łatek, Oczuś a teraz Niuniuś. Monia wielgachne uściski i dzięki :) Quote
kociabanda Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 :laola: :laola: :laola: Monia_ - jesteś super dziewczyna. Quote
Monia_ Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Dzieki dziewczyny!!! Ja tylko na chwilke bo maz potrzebuje komp. Wieczorem napisze wiecej a narazie tylko to, ze zakochalam sie w tym cudnym, przylepiastym psiaku!!! :angel: Quote
Monia_ Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No to jestem i juz zdaje relacje z adopcji naszego kochanego futrzaka. Zakochalam sie w Niunku, bo nie mozna sie w nim nie zakochac! :lol: Wczoraj pojechalismy z tata na paluch zeby adoptowac Niunka, z godzine poczekalismy az znajdzie sie karta psiaka ale na szczescie sie znalazla. Gdy Niuniek byl na smyczy, na chwile chcialam wrocic do biura adopcji a on wyslizgnal sie z obrozy bo pewnie myslal, ze bedzie musial tam wrocic. Bez problemu dal sie zlapac i wyszlismy ze schroniska. W czasie drogi do domu byl bardzo grzeczny i wszystkiego ciekawy. Gdy dojechalismy do domu, nasz futrzak nie chcial wejsc na klatke schodowa i musielismy go wniesc. W mieszkaniu do wszystkich od razu sie tulil i majdal ogonkiem, choc widac bylo, ze jest zdezorientowany. Juz pierwszego dnia przeszedl chrzest bojowy, bo jego nowy pan mial urodziny i bylo dosc glosno. Psiak lezal caly wieczor na swoim poslaniu, w pokoju pana, przy lozku. Pod koniec przyjecia niesmialo wszedl do drugiego pokoju i domagal sie glaskania. Jest bardzo grzeczny i posluszny, ani razu nie zalatwil sie w domu i komunikuje kiedy chce isc na spacerek. Pierwsza noc spedzil na swoim poslaniu a rano wszedl do lozka pana i zaczal sie tulic. Dzis juz sam schodzi i wchodzil po schodach na spacerek :lol: Jest kochany :angel: Niuniek znalazl juz sobie lepsze miejsce do spania niz podloga przy lozku...duzo wygodniejsze, lozko :lol: Bedzie dzis spal ze swoim panem i cos mi sie zdaje, ze nie tylko dzisiaj. Ups, troche dluga ta pierwsza relacja z nowego domku. Jak dotka mi pomoze to beda zdjecia, choc na razie tylko takie kiepskiej jakosci z komorki. Jak wywolamy film to beda ladniejsze. Bedziemy pisac co slychac w nowym domku, teraz juz Nerusia. Quote
Monia_ Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Chcialam podzielic sie ze wszystkimi naszym szczesciem. Niuniuś - teraz juz Nero - jest kochanym :angel: Nawet sie nie spodziewalam, ze bedzie taki grzeczniutki i przytulasny. Od pierwszego dnia wie, ze na dworku trzeba sie zalatwiac i juz sam dzielnie wchodzi po schodach. Psiak juz chyba czuje sie jak u siebie bo wyleguje sie na wszystkich lozkach a spi ze swoim panem w nogach. Jak wywolamy film to wstawimy zdjecia z nowego domku. Quote
dotka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Oto zdjęcia szcześliwego Nerusia ( Niuniusia) w domciu , szczeście ma wypisane na pyszczku ;), wszyscy nie mogą sie nachwalić Nerusia, jaki pieszczoch, przytulaczek, a jaki mądry. Może zresztą Pan Nerunia napisze pare słów :) Quote
Monia_ Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 To wlasnie nasz przystojniak :lol: Sprobuje namowic Piotrka, nowego pana Nerusia zeby cos napisal. Quote
Ciapa Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Zupełnie niepodobny do tego Niuniusia którego widzialam w schronisku 8) - jest taaaaki szczęśliwy :silly: Hurra!!!! :angel: Quote
ania14p Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No i co z Twoim szwagrem, gdzie są zdjęcia? Pogoń smarkacza! Ania Quote
ania14p Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Chciałam powiedzieć, gdzie są nowe zdjęcia. Quote
Monia_ Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 No wlasnie, chyba sama musze sie za to zabrac, jak zwykle :wink: Postaram sie zeby zdj. byly juz niedlugo a na razie to tylko musze jeszcze raz napisac, ze trafil nam sie wyjatkowo madry, grzeczniutki i przytulasny egzemplarz :lol: Taki futrzasty :angel: Quote
Monia_ Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 W niedziele beda juz nowe fotki naszego :lilangel: Musimy sie postarac, bo ciocia Ania to ciagle jakies superasne Koksikowo, Bezowe fotki wstawia a my sie lenimy :lol: Quote
Lagunka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 On wygląda prawie jak shiba inu :lol: Dużo szczęścia dla malucha :DAle... co on robi w "psach w potrzebie" ;) Quote
Monia_ Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Neruś, czyżbyś miał coś z rasowca? Tak czy siak, dla nas jesteś najpiękniejszy :lol: Od paru dni jesteśmy w "Już w nowym domu" a w prawdziwym nowym domu Nerus jest bardzo szczęśliwy i ma się świetnie! Pozdrawiamy :Dog_run: Quote
Ulka18 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Monia, czekamy, czekamy na nowe zdjecia uśmiechniętej mordki! I na codzienne relacje. Zdjecia wiesz juz jak wklejac, w razie czego jestem do dyspozycji. Quote
Monia_ Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 wow udalo sie :-) To dzieki Ulce18 i jej fachowej instrukcji, wstawilismy zdjecie a wlasciwie maz wstawil, bo ja to z technika jestem na bakier :lol: Quote
Ulka18 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Monia, piekne pozowanko, Panowie widac szczesliwi :grins: , Niunius lekko poważny :great: ..... kochane psisko znalazlo dom. Co do zdjec, to mysle, ze przyjdzie taki dzien, ze sama zaczniesz wstawiac zdjecia :D :D :D . Quote
ania14p Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nareszcie! Długo to trwało, ale pierwsze koty.... . Gratulacje teraz czekamy na następne zdjęcia reszty Twojego stada - w końcu ja się nauczyłam to i Ty nie masz wyboru! Niuniuś jest niezwykle poważny, widać przejął się rolą modela, chce wszystkim pokazać, że to jego Pan, jego łóżko i jego dom. Najlepszego Niuniusiu z tymi luźmi nie zginiesz! Pozdrawiam Ania z Potworkami Quote
Recommended Posts