Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niuniuś to gładkowłosy piesek, czarny-podpalany. Przebywa przy budzie na terenie szpitala w schronisku Na Paluchu. Jest bardzo wesołym i miłym psiakiem. Lubi suczki, ale poza tym-żadnych innych zwierzat.

. W stosunku do ludzi jest wielką przytulanką i pieszczochem. Bardzo lubi dzieci.

Niuniuś bedzie idealnym pieskiem do ogródka.Niunius miał kiedyś wypadek samochodowy, wszystko jest już zagojone, ale niestety pozostał ślad-w postacie trwałej lekkiej kulawizny.

Przebywa w schronisku na paluchu-w szpitalu na wybiegu 1

Inforamcje pod numerem 0-502204595

niunius1.jpg

• 7 months later...
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej przeoczyłam słodkiego Niuniusia, to piesek z chrakterem ,"nie da sobie dmuchac w kasze" ;) jest w boksie z dowma suniami, bardzo długo jest w schronisku, strasznie sympatyczny, mam słabość do Niuńcia ;)

• 2 weeks later...
Posted

Ja tez trzymam mocno kciuki za naszego dzielnego psiaka :kciuki: :kciuki: :kciuki: Mam nadzieje, ze sie uda i Niunius wreszcie bedzie mial szczesliwy domek!

Posted

Mysle, ze bedzie dobrze ale nadal prosze mocno trzymac kciuki za naszego czarnulka! :kciuki: Musi jeszcze troche poczekac bo rodzinka idzie na pielgrzymke a potem, jak wszystko dobrze pojdzie Piotrek bedzie mial niespodzianke na urodziny (26 sierpnia). Oby sie udalo!!! :kciuki:

• 2 weeks later...
Posted

Pewnie sie powtarzam ale dalej prosze o kciuki!!! Jesli wszystko dobrze pojdzie i nic sie nie wydarzy to Niunius 25 sierpnia pojedzie do nowego domku. Noc spedzi u nas a rano w ramach spacerku pojdziemy do nowej rodzinki a szczegolnie nowego pana, ktory tak dlugo marzyl o swoim psiaku. :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Ale mam dar przekonywania, co? :lol: Smialam sie ostatnio, ze w ciagu czterech miesiecy adoptowalismy cztery zwierzaki z palucha, nigdy nie bylam dobra z matmy ale wychodzi jeden na miesiac :lol: hi, hi oby tak dalej :lol: Oczywiscie policzylam juz Niunka bo traktuje juz go jak czlonka naszej rodzinki! Ale kciuki dalej trzymajcie! :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

W sobote jesli bedziemy mieli transport to odwiedzimy Niunka, a kilka dni pozniej jesli wszystko dobrze pojdzie zabierzemy do domku! Kciuki nadal mile widziane :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

CUDOWNIE!!jezeli potrzebna byłaby jakaś pomoc (transport itp)-dawaj koniecznie znać!!Właśnie dziś t5ak długo akurat przy nim siedziałam...ale byłoby wspaniale!!

Posted

Nasz przyszly kanapowiec pojedzie do nowego domku 25 i wtedy mam nadzieje tata nas zawiezie. Gorzej moze byc w sobote, bo razem z mezem chcielibysmy odwiedzic Niunka a nie mamy samochodu. Troche trudno i dlugo nam jest dojechac komunikacja. Jesli nic nie wymyslimy to pomoc bedzie mile widziana - Dzieki!!! Dotka mowila, ze Niunius to straszna przylepa, wlasnie takiego psiaka do rozpieszczania potrzebujemy :-)