Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa36 napisał(a):
Dziewczyny pospieszmy się z tymi zdjęciami Tania jest wiekowa i bardzo wyniszczona nie ma co się oszukiwac w tym zakresie .....

Ewunia nie rob nic pochopnie bo nie bedziesz potrafila potem sobie z tym poradzic jak u Bony
Zaden weterynarz nie powie ci co masz zrobic i co jest dobre a co zle to suni sluchaj tylko i siebie i sumienia- - jak w piosence .. "Nie pytaj mnie co jest dobre a co zle "
Moja Aza z Boguszyc tez jest wiekowa i wierz mi ze bardziej wyniszczona jak Tania i postawilam ja na nogi
Milosc czyni cuda - milosc nie tylko leki
Aza dzieki pomocy twoich lekow po Bonie napewno poczula sie lepiej jednak poczucie przynaleznosci i to ze ja kocham pomogo jeszcze bardziej ...

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nie, nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie...

Może Ewa przoczyła nasze wpisy. Hm...sms wysłany. Raz jeszcze dziękuję Aguś za chęć pomocy! :loveu:

Posted

Cioteczki jesteście koffane :loveu::multi:
niezastąpione no :cool3:
nie wiem jak dziękować Tania również :p
Agnieszko ja w sobotę wyjeżdzam na 10 dni z Babcią i Ledą czy możliwa będzie mała sesyjka w poczatkach września ? :cool3: Pogoda powinna jeszcze dopisywać :lol:
Odwdzięczę się a Tania zaprezentuje najbardziej rozczulający żółwikowy uśmiech :lol:

Posted

czarna anda napisał(a):
Ewunia nie rob nic pochopnie bo nie bedziesz potrafila potem sobie z tym poradzic jak u Bony
Zaden weterynarz nie powie ci co masz zrobic i co jest dobre a co zle to suni sluchaj tylko i siebie i sumienia- - jak w piosence .. "Nie pytaj mnie co jest dobre a co zle "
Moja Aza z Boguszyc tez jest wiekowa i wierz mi ze bardziej wyniszczona jak Tania i postawilam ja na nogi
Milosc czyni cuda - milosc nie tylko leki
Aza dzieki pomocy twoich lekow po Bonie napewno poczula sie lepiej jednak poczucie przynaleznosci i to ze ja kocham pomogo jeszcze bardziej ...

Iwonko tylko podziwiać taką mądrość ....
Niczego nie zrobię pochopnie, bądź tego pewna i spokojna i o Tanię, i o mnie .....
Póki co wszystko jest dobrze Tania żyje sobie spokojnie i szczęśliwie u nas już 6 miesięcy :loveu:
Warto było ratować staruszkę .....

Posted

ewa36 napisał(a):
Cioteczki jesteście koffane :loveu::multi:
niezastąpione no :cool3:
nie wiem jak dziękować Tania również :p
Agnieszko ja w sobotę wyjeżdzam na 10 dni z Babcią i Ledą czy możliwa będzie mała sesyjka w poczatkach września ? :cool3: Pogoda powinna jeszcze dopisywać :lol:
Odwdzięczę się a Tania zaprezentuje najbardziej rozczulający żółwikowy uśmiech :lol:

Ewo, oczywiście że tak, ja jestem do dyspozycji - nigdzie się nie wybieram :lol:

• 4 weeks later...
Posted

ewa36 napisał(a):
(...) Agnieszko ja w sobotę wyjeżdzam na 10 dni z Babcią i Ledą czy możliwa będzie mała sesyjka w poczatkach września ? (...)

Jak tam sprawa dogrania sesji zdjęciowej Tani??? :lol:

Posted

Podczytuję wątek i wreszcie odważyłam się bo widzę ze sprawa nabrała rumieńców i zbliżą się do finałów. Bardzo się ciesze że zobaczę Tanię. Tyle na to czekałam. I już odliczam te krótkie chwile od sesji zdjęciowej.

Posted

Isadora7 napisał(a):
(...) widzę ze sprawa nabrała rumieńców i zbliża się do finałów. Bardzo się ciesze że zobaczę Tanię. (...).

Też mam ochotę na popodziwianie jej pycholka i zobaczenie, jak porosła! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='beka'] (...) Ewa wróciłaś już????[/quote]
Na pewno Ewa wróciła, jakiś czas temu wstecz rozmawiała ze mną, dzwoniąc z tel. domowego. Nie bardzo rozumiem, skąd taka cisza.

• 2 months later...
Posted

niedługo minie 10 miesięcy od założenia wątku...
co u niej słychać? wszystko w porządku? z wątku wynika, że jest w dt .... bardzo chciałabym zobaczyć jej obecne zdjęcia...

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Też nie rozumiem dlaczego Ewa36 nie wchodzi na wątek?:shake:
Widzę,ze jest aktywna na dogo,pomaga suni ON z Cieszyna! A co słychać u TEJ suni?
Myślę,że Ewa się odezwie;)

Posted

[quote name='epe'](...) Myślę,że Ewa się odezwie;)[/QUOTE]
Mam taką nadzieję. Z przyjemnością zobaczyłabym Tanię na fotkach. Ciekawe, jak się zmieniła po tylu miesiącach i jak się czuje.

Posted

Tania już jest od roku u Ewy!;) 6 marca minał rok! Ciekawa jestem jak się czuje,bo Ewa tak dziwnie pisała,a potem umilkła:-(
Nie wiem dlaczego?:shake:

Posted

[quote name='epe'](...) jest aktywna na dogo,pomaga suni ON z Cieszyna! A co słychać u TEJ suni?
Myślę,że Ewa się odezwie;)[/QUOTE]
Przeprosiłam za offa i wstawiłam na wspomniany wątek link z prośbą, by Ewa zajrzała do Tani.