agnieszka32 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 majqa napisał(a):Jesteś Aniołem! :loveu: Tak, tak, z różkami i ogonkiem :diabloti::evil_lol: Quote
majqa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 agnieszka32 napisał(a):Tak, tak, z różkami i ogonkiem :diabloti::evil_lol: Dlatego w moim typie! :lol: Quote
czarna anda Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ewa36 napisał(a):Dziewczyny pospieszmy się z tymi zdjęciami Tania jest wiekowa i bardzo wyniszczona nie ma co się oszukiwac w tym zakresie ..... Ewunia nie rob nic pochopnie bo nie bedziesz potrafila potem sobie z tym poradzic jak u Bony Zaden weterynarz nie powie ci co masz zrobic i co jest dobre a co zle to suni sluchaj tylko i siebie i sumienia- - jak w piosence .. "Nie pytaj mnie co jest dobre a co zle " Moja Aza z Boguszyc tez jest wiekowa i wierz mi ze bardziej wyniszczona jak Tania i postawilam ja na nogi Milosc czyni cuda - milosc nie tylko leki Aza dzieki pomocy twoich lekow po Bonie napewno poczula sie lepiej jednak poczucie przynaleznosci i to ze ja kocham pomogo jeszcze bardziej ... Quote
majqa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie pozostaje nic innego niż czekać na wpis Ewy. Quote
majqa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wyślę Ewie smsa z prośbą o wejście na wątek. A może już skontaktowała się z Agą? Quote
agnieszka32 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 majqa napisał(a):Wyślę Ewie smsa z prośbą o wejście na wątek. A może już skontaktowała się z Agą? Nie, nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie... Quote
majqa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 agnieszka32 napisał(a):Nie, nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie... Może Ewa przoczyła nasze wpisy. Hm...sms wysłany. Raz jeszcze dziękuję Aguś za chęć pomocy! :loveu: Quote
agnieszka32 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 majqa napisał(a):Może Ewa przoczyła nasze wpisy. Hm...sms wysłany. Raz jeszcze dziękuję Aguś za chęć pomocy! :loveu: Drobiazg ;) Quote
ewa36 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cioteczki jesteście koffane :loveu::multi: niezastąpione no :cool3: nie wiem jak dziękować Tania również :p Agnieszko ja w sobotę wyjeżdzam na 10 dni z Babcią i Ledą czy możliwa będzie mała sesyjka w poczatkach września ? :cool3: Pogoda powinna jeszcze dopisywać :lol: Odwdzięczę się a Tania zaprezentuje najbardziej rozczulający żółwikowy uśmiech :lol: Quote
ewa36 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 czarna anda napisał(a):Ewunia nie rob nic pochopnie bo nie bedziesz potrafila potem sobie z tym poradzic jak u Bony Zaden weterynarz nie powie ci co masz zrobic i co jest dobre a co zle to suni sluchaj tylko i siebie i sumienia- - jak w piosence .. "Nie pytaj mnie co jest dobre a co zle " Moja Aza z Boguszyc tez jest wiekowa i wierz mi ze bardziej wyniszczona jak Tania i postawilam ja na nogi Milosc czyni cuda - milosc nie tylko leki Aza dzieki pomocy twoich lekow po Bonie napewno poczula sie lepiej jednak poczucie przynaleznosci i to ze ja kocham pomogo jeszcze bardziej ... Iwonko tylko podziwiać taką mądrość .... Niczego nie zrobię pochopnie, bądź tego pewna i spokojna i o Tanię, i o mnie ..... Póki co wszystko jest dobrze Tania żyje sobie spokojnie i szczęśliwie u nas już 6 miesięcy :loveu: Warto było ratować staruszkę ..... Quote
beka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Miałam nadzieje ze zobaczymy zdjecia Taniusi juz weekend, ale trzeba czekać :), trudno. Miłego wypoczynku. Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ewa36 napisał(a):Cioteczki jesteście koffane :loveu::multi: niezastąpione no :cool3: nie wiem jak dziękować Tania również :p Agnieszko ja w sobotę wyjeżdzam na 10 dni z Babcią i Ledą czy możliwa będzie mała sesyjka w poczatkach września ? :cool3: Pogoda powinna jeszcze dopisywać :lol: Odwdzięczę się a Tania zaprezentuje najbardziej rozczulający żółwikowy uśmiech :lol: Ewo, oczywiście że tak, ja jestem do dyspozycji - nigdzie się nie wybieram :lol: Quote
majqa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ewa36 napisał(a):(...) Agnieszko ja w sobotę wyjeżdzam na 10 dni z Babcią i Ledą czy możliwa będzie mała sesyjka w poczatkach września ? (...) Jak tam sprawa dogrania sesji zdjęciowej Tani??? :lol: Quote
Isadora7 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Podczytuję wątek i wreszcie odważyłam się bo widzę ze sprawa nabrała rumieńców i zbliżą się do finałów. Bardzo się ciesze że zobaczę Tanię. Tyle na to czekałam. I już odliczam te krótkie chwile od sesji zdjęciowej. Quote
majqa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Isadora7 napisał(a):(...) widzę ze sprawa nabrała rumieńców i zbliża się do finałów. Bardzo się ciesze że zobaczę Tanię. (...). Też mam ochotę na popodziwianie jej pycholka i zobaczenie, jak porosła! :lol: Quote
beka Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 hej dziewczyny, co z tymi zdjeciami?? Ewa wróciłaś już???? Quote
majqa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='beka'] (...) Ewa wróciłaś już????[/quote] Na pewno Ewa wróciła, jakiś czas temu wstecz rozmawiała ze mną, dzwoniąc z tel. domowego. Nie bardzo rozumiem, skąd taka cisza. Quote
beka Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Mam nadzieję że z Tanią wszystko dobrze. Juz się nie mogę doczekac zdjęć... Quote
bahlsa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 niedługo minie 10 miesięcy od założenia wątku... co u niej słychać? wszystko w porządku? z wątku wynika, że jest w dt .... bardzo chciałabym zobaczyć jej obecne zdjęcia... Quote
*Gajowa* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ciekawe co u Tani słychać... ewa36 tak długo milczy... Quote
epe Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Też nie rozumiem dlaczego Ewa36 nie wchodzi na wątek?:shake: Widzę,ze jest aktywna na dogo,pomaga suni ON z Cieszyna! A co słychać u TEJ suni? Myślę,że Ewa się odezwie;) Quote
majqa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='epe'](...) Myślę,że Ewa się odezwie;)[/QUOTE] Mam taką nadzieję. Z przyjemnością zobaczyłabym Tanię na fotkach. Ciekawe, jak się zmieniła po tylu miesiącach i jak się czuje. Quote
epe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Tania już jest od roku u Ewy!;) 6 marca minał rok! Ciekawa jestem jak się czuje,bo Ewa tak dziwnie pisała,a potem umilkła:-( Nie wiem dlaczego?:shake: Quote
majqa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='epe'](...) jest aktywna na dogo,pomaga suni ON z Cieszyna! A co słychać u TEJ suni? Myślę,że Ewa się odezwie;)[/QUOTE] Przeprosiłam za offa i wstawiłam na wspomniany wątek link z prośbą, by Ewa zajrzała do Tani. Quote
Isadora7 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 oo wateczek sie pokazał. To czekamy na zdjęcia. Quote
Recommended Posts