bela51 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 1.Isadoro - to była prywatna korespondencja miedzy Anda i Majqą i taką, powinna była pozostać. 2.Dalej uważam, że uporczywe roztrząsanie i wracanie do tematu, z kolejnym cytowaniem postów Andy, to jest ze strony Promyczka trolling. 3.Wątek niewątpliwie jest toksyczny i skłoci ze soba połowe dogo. Osobiście, nie zamierzam dalej uczestniczyc w tej dyskusji. Quote
majqa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='malizna78'](...) Nie dziwię się, że majqa jest pełna żalu! (...) Myślę,ze majqa swoje 50 zł tez do niej wplaci, przynajmniej będzie wiedziala, co się dzieje z jej pieniedzmi! A ja bym nie oddawala andzie tych dodatkowych 50 zl, tylko wplacila na jakiegos potrzebujacego psa majqo i napisala na watku dla jakiego! (...) [/QUOTE] Eeee tam Malizno, zaraz pełna żalu. :evil_lol: Ani rozżalona, ani jak sugeruje Czarna Anda pełna nienawiści (na to silne uczucie trzeba sobie zasłużyć ;)). Co do zwrotu 50zł, tych, które wpłaciłam, a Czarna Anda postanowiła oddać... Oczywiście będę w kontakcie z Irenką i będę starała się pomóc jej w koszcie kliniki (bodaj tą kwotą), jaki poniesie lub poniosła. 50zł nadwyżkowe oddać muszę. To nie moje pieniądze, bym mogła je zadysponować na środki uspokajające :razz: (spokojna jestem wystarczająco) lub na innego psiaka. Quote
majqa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='bela51']1.Isadoro - to była prywatna korespondencja miedzy Anda i Majqą i taką, powinna była pozostać. (...).[/QUOTE] Belu, gdybym opisała zawartość maila można byłoby mi zarzucić, że przekręciłam jakieś słowo lub źle oddałam intencję, a tego chciałam uniknąć. Mój mail, w którym na życzenie Czarnej Andy podałam dane do zwrotu był króciutki i grzeczny. Nie musiała w ogóle na niego odpisywać, wystarczyło przelać pieniążki, o ich wpływie na konto napisałabym na wątku. Mail Czarnej Andy, jako odpowiedź był nieco dłuższy i chamowaty. Czemuś służył ale czemu o tym wie tylko Czarna Anda. Mnie nie uraził, nie zdenerwował ale zdumiał, po prostu zdumiał. Czarna Anda chce być może przejść na poziom mailowej wymiany zdań wątpliwego poziomu kultury ale mnie w to nie wciągnie. Jedyną drogę porozumiewania się widzę poprzez wątek. Ponadto... tak a propos maila. Zastanawia mnie sens prośby Czarnej Andy by do niej pisać na mail i tą drogą podawać dane do zwrotu. Wpłaty, które wpłynęły na jej konto miały miejsce zaledwie parę dni temu więc dane do zwrotu ma na stronie swojego banku. ;-) Wchodzi na wątek więc na nim można było zgłaszać prośbę o zwrot. Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 majga jestes wredna suka - niepomagajaca nikomu tylko pelna zalu i pretensji do losu z pwodu swoich prywatnych spraw o ktorych promyczek pisze w swoich mailach do mnie a ktore nie interesuaj mnie wcale wiec porozmawiaj z kolezankami zeby takich wiadomosci nie dystrybuowaly bo to twoje prywatne sprawy ktore mnei nie dotycza.- jednak mam na tyle honoru ze nie znize sie do publikacji czyjesc prywatnej korespondencji - jest chroniona prawnie i o tym pamietaj Korespondowanie z toba na watkach i mailach jest ponizejmojej godnosci i nie dziwie sie temu co ci sie dzieje - co siejesz to zbierasz Rozliczenie moje zeby nei bylo niedomowien benzyna - 300 zlotych koszt opiekunki 150 - i nei pisz gnido ze to nei ma zwiazku ze sprawa - jestem sama ze swoimi zwierzetami i nie moglabym jechac gdyby nie pomoc osoby wprawnej aby sobie z nimi poradzic a profesjoinalizm kosztuje - zadko kto jest w stanei to ogarnac - odsikac suke ktora ma atonie pecherza wycisnac jej gowno z tylka zeby sie nei skrecila , opatrzec rane z ropa w lapie psa po operacji mastektomi z powiklaniami i nie dopuscic by 11 suk sie pogryzlo a w miedzyczasie ogarnac 10 kotow To jest praca na caly etat debilu a zebym mogla pojechac do sremu trzeba bylo spedzic z moimi psami od wczesnych godzin rannych do polnocy - kto z was zrobi to charytatywnei i profesjonalnei no kto Ty Majga ? czy reszta przemadrzalych panien z kompleksami i odwaga jedynie przez szybke kompa ? Porownujesz wredna suko kupno batnika na stacji benzynowej i opieke nad psem zebym mogla wogole wyjsc z domu i jechac do Tani ? jakos zanim jechalam wlazilas mi w dupe bez mydla klapiac jaka to jestem dobra i jak to super ze jade - co zienila sie bo nei padam na kolana przed Toba ? i uwazam ze uprawiasz prywatna wendette ktore ni ema nic wspolnego z Tanai. ja przez caly watek nie dokopywalam ewie non stop bo jak pisalam nie raz czulam sie winna temu co sie stalo- rpowiedzialamswoej zdanei raz na watku - dwa bezposrednio ewie i uwazam ze wystaczy - nei pojechalam nie sprawdzilam !!! ale ty SWIETA MAJGO TAKZE NIE !!!!!!!!ale to sie nie odstanie i kazda z was o tym wie - wiec skupcie sie na wyciagnieciu wnioskow a nei pieprzeniu trzy po trzy. Moglas zamiast prosic o zdjecia ruszyc swoja dupe i jechac do ewy 36 jesli tak cholernie zalezalo ci na dobru psa - a ty co wysylalas pol roku kogos po zdjecia tak ? bigotko !!za slodko pierdzacymi mailami ukrywa sie mala, biedna pokrzywdzona zmoja ktora musi odreagowac swoje frustracje i kopniaki od zycia !!!!!!!!! jakjak latwo mozna przejsc ze swietej we wroga ,majac swoje zdanie - ale wiesz co chrzanie to i dobrze o tym wiesz i tu cie boli - musoisz uciakac si edo zagrywem publikacji korespondencji prywatnej bo argumentow merytorycznych co brak do rozmow ze mna. Oglosilam watek pol roku temu na dogo ze szukam pomocy przy psach i co ? zaden sie nei zglosil nawet za pieniadze - bo do tego klapania w klawiature i zianie nienawiscią nie starcza - trzeba cholernej wprawy i wiedzy ktorej masz tyle co ja brudu za paznokciem. dostalas swoje 50 zlotych i dokladke wiec zamknij juz swoaj klapiaca morde.I wali mnei to ze znowuz ktoras frustratka wytlusci na czerwono slowa obrazliwe - wytluscie se i naklejcie na sciane nad lozkiem. A irenak niech rozlicza sie z Panem Filipem bo ponoc - ale tego nie wie nikt wplacila na jego konto 500 za transport do warszawy wiec jako ze jechal nei cale pol drogi koszt byl mniejszy conajmniej o polowe zatem Irenak niech uderza do tego komu cokolwiek dala - i juz biedna irenak odzyska czesc swoich pieniedzy jesli cokowliek rzeczywiscie zainwestowala. A teraz zegnam juz ten watek ktory stal sie bardziej obrzydliwy w tej chwili nizeli cala sytuacja ktoar sie zadziala z Tania. Doroto K. uprzedzam ze jesli jeszcze jeden mail z twoimi uwagami pojawi sie na mojej skrzynce wyciagbe z tego konsekwencje. Quote
a.piurek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']majga [B]jestes wredna suka [/B]- niepomagajaca nikomu tylko pelna zalu i pretensji do losu z pwodu swoich prywatnych spraw o ktorych promyczek pisze w swoich mailach do mnie a ktore nie interesuaj mnie wcale wiec porozmawiaj z kolezankami zeby takich wiadomosci nie dystrybuowaly bo to twoje prywatne sprawy ktore mnei nie dotycza.- jednak mam na tyle honoru ze nie znize sie do publikacji czyjesc prywatnej korespondencji - jest chroniona prawnie i o tym pamietaj [B]Korespondowanie z toba na watkach i mailach jest ponizej mojej godnosci[/B] i nie dziwie sie temu co ci sie dzieje - co siejesz to zbierasz Rozliczenie moje zeby nei bylo niedomowien benzyna - 300 zlotych koszt opiekunki 150 -[B] i nei pisz gnido[/B] ze to nei ma zwiazku ze sprawa - jestem sama ze swoimi zwierzetami i nie moglabym jechac gdyby nie pomoc osoby wprawnej aby sobie z nimi poradzic a profesjoinalizm kosztuje - zadko kto jest w stanei to ogarnac - odsikac suke ktora ma atonie pecherza wycisnac jej gowno z tylka zeby sie nei skrecila , opatrzec rane z ropa w lapie psa po operacji mastektomi z powiklaniami i nie dopuscic by 11 suk sie pogryzlo a w miedzyczasie ogarnac 10 kotow To jest praca na caly etat [B]debilu[/B] a zebym mogla pojechac do sremu trzeba bylo spedzic z moimi psami od wczesnych godzin rannych do polnocy - kto z was zrobi to charytatywnei i profesjonalnei no kto Ty Majga ? czy reszta przemadrzalych panien z kompleksami i odwaga jedynie przez szybke kompa ? Porownujesz [B]wredna suko[/B] kupno batnika na stacji benzynowej i opieke nad psem zebym mogla wogole wyjsc z domu i jechac do Tani ? jakos zanim jechalam [B]wlazilas mi w dupe bez mydla [/B]klapiac jaka to jestem dobra i jak to super ze jade - co zienila sie bo nei padam na kolana przed Toba ? i uwazam ze uprawiasz prywatna wendette ktore ni ema nic wspolnego z Tanai. ja przez caly watek nie dokopywalam ewie non stop bo jak pisalam nie raz czulam sie winna temu co sie stalo- rpowiedzialamswoej zdanei raz na watku - dwa bezposrednio ewie i uwazam ze wystaczy - nei pojechalam nie sprawdzilam !!! ale ty SWIETA MAJGO TAKZE NIE !!!!!!!!ale to sie nie odstanie i kazda z was o tym wie - wiec skupcie sie na wyciagnieciu wnioskow a nei pieprzeniu trzy po trzy. Moglas zamiast prosic o zdjecia ruszyc swoja dupe i jechac do ewy 36 jesli tak cholernie zalezalo ci na dobru psa - a ty co wysylalas pol roku kogos po zdjecia tak ? bigotko !!za slodko pierdzacymi mailami ukrywa sie mala, biedna pokrzywdzona zmoja ktora musi odreagowac swoje frustracje i kopniaki od zycia !!!!!!!!! jakjak latwo mozna przejsc ze swietej we wroga ,majac swoje zdanie - ale wiesz co chrzanie to i dobrze o tym wiesz i tu cie boli - musoisz uciakac si edo zagrywem publikacji korespondencji prywatnej bo argumentow merytorycznych co brak do rozmow ze mna. Oglosilam watek pol roku temu na dogo ze szukam pomocy przy psach i co ? zaden sie nei zglosil nawet za pieniadze - bo do tego klapania w klawiature i zianie nienawiscią nie starcza - trzeba cholernej wprawy i wiedzy ktorej masz tyle co ja brudu za paznokciem. dostalas swoje 50 zlotych i dokladke [B]wiec zamknij juz swoaj klapiaca morde[/B].I wali mnei to ze znowuz ktoras frustratka wytlusci na czerwono slowa obrazliwe - wytluscie se i naklejcie na sciane nad lozkiem. A irenak niech rozlicza sie z Panem Filipem bo ponoc - ale tego nie wie nikt wplacila na jego konto 500 za transport do warszawy wiec jako ze jechal nei cale pol drogi koszt byl mniejszy conajmniej o polowe zatem Irenak niech uderza do tego komu cokolwiek dala - i juz biedna irenak odzyska czesc swoich pieniedzy jesli cokowliek rzeczywiscie zainwestowala. A teraz zegnam juz ten watek ktory stal sie bardziej obrzydliwy w tej chwili nizeli cala sytuacja ktoar sie zadziala z Tania. Doroto K. uprzedzam ze jesli jeszcze jeden mail z twoimi uwagami pojawi sie na mojej skrzynce wyciagbe z tego konsekwencje.[/QUOTE] Czarna Ando, Twoja postawa wobec osób zaangażowanych w tym wątku zadziwia mnie każdego dnia, albowiem Ewie, która jest winna tej całej sytuacji, przebaczyłaś od tzw. ręki wraz z prośbą o nie atakowanie jej. Natomiast wobec Majqi, która zasługuje w tej sprawie na podziw i uznanie Twój agresor osiąga zenit. Czy dlatego, że jej spojrzenie na tę sprawę, w tym jej finanse nie jest z Twoimi "po drodze"... Zapytam wprost: [B]Kto Ci dał prawo ubliżania komukolwiek[/B], [B]KTO??? I jakim prawem!!![/B] Majqo jestem Ci wdzięczna i tak pozostanie, dlatego, że gdyby nie Ty Tania odeszłaby za TM zapomniana, opuszczona i zaniedbana (choć wszyscy cieszylibyśmy się z jej "cudownego nowego domku") i nikt by o tym nie wiedział. Quote
majqa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda'][COLOR=Red][B]majga jestes wredna suka [/B][/COLOR][B]- niepomagajaca nikomu tylko pelna zalu i pretensji do losu z pwodu swoich prywatnych spraw o ktorych promyczek pisze w swoich mailach do mnie a ktore nie interesuaj mnie wcale wiec porozmawiaj z kolezankami zeby takich wiadomosci nie dystrybuowaly bo to twoje prywatne sprawy ktore mnei nie dotycza.[/B] (...) [COLOR=Red][B]Korespondowanie z toba na watkach i mailach jest ponizejmojej godnosci [/B][/COLOR] (...) koszt opiekunki 150 - i [COLOR=Red][B]nei pisz gnido[/B][/COLOR] ze to nei ma zwiazku ze sprawa (...) To jest praca na caly etat [COLOR=Red][B]debilu[/B][/COLOR] (...) Porownujesz [COLOR=Red][B]wredna suko[/B][/COLOR] (...) zanim jechalam [COLOR=Red][B]wlazilas mi w dupe[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]bez mydla [/B][B]klapiac jaka to jestem dobra i jak to super ze jade [/B][/COLOR](...) [COLOR=Red][B]nie raz czulam sie winna temu co sie stalo- rpowiedzialamswoej zdanei raz na watku [/B][/COLOR]- dwa bezposrednio ewie i uwazam ze wystaczy - nei pojechalam nie sprawdzilam !!! ale ty SWIETA MAJGO TAKZE NIE !!!!!!!! (...) [COLOR=Red][B]Moglas zamiast prosic o zdjecia ruszyc swoja dupe i jechac do ewy 36 jesli tak cholernie zalezalo ci na dobru psa [/B][/COLOR](...) [COLOR=Red][B]bigotko[/B][/COLOR] (...) (...) [COLOR=Red][B]trzeba cholernej wprawy i wiedzy ktorej masz tyle co ja brudu za paznokciem.[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]dostalas swoje 50 zlotych i dokladke wiec zamknij juz swoaj klapiaca morde.[/B][COLOR=Black] (...) [/COLOR][/COLOR][/QUOTE] No to po kolei: 1. Nikogo, słownie nikogo nie upoważniłam, by pisał do Ciebie o mojej sytuacji, tym bardziej Promyczka, a skoro coś takiego nastąpiło mogę tylko przeprosić za cudzą nadgorliwość. 2. Nie mam pretensji i żalu do losu, by to wiedzieć trzeba mnie po prostu znać. Nie jestem typem frustrata rozdzierającego szaty, bo coś poszło nie tak. :lol: 3. Zdumiewa mnie Twoja wiedza o mnie, czyli o tym, że nikomu nie pomagam ale niech i tak zostanie. 4. Poziomu Twojej godności wolę nie poznawać. 5. Czułaś się winna temu, co się stało? I słusznie! Wyciągnęłaś sunię ze schronu, przekazałaś ją dalej bez żadnej umowy i łykałaś lekko telefoniczne relacje o niej. Ruszyć dupę i jechać do Ewy winnaś Ty, bo Ty za tego psa odpowiadałaś, nie ja!!! 6. W dupę Ci nie wchodziłam, zresztą nie wchodzę nikomu. Cieszyłam się, że zobaczysz Tanię i uspokoisz, że zostanie w jej sprawie podjęta właściwa decyzja, a gdyby miała żyć dalej, że zaopiekujesz się nią właściwie. Cóż w tym dziwnego? 7. Za nic, po prostu za nic w świecie nie chciałabym posiąść Twojej wiedzy i wprawy. :evil_lol: Z moją jest mi całkiem dobrze. 8. Wredna suka, gnida, debil, bigotka, kłapiąca morda... Postaram się potraktować to jako specyficzny i właściwy Tobie rodzaj komplementów, jakimi obdarzasz ludzi, z którymi różnisz się w poglądach. :lol: Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Majqo jestem Ci wdzięczna i tak pozostanie, dlatego, że gdyby nie Ty Tania odeszłaby za TM zapomniana, opuszczona i zaniedbana (choć wszyscy cieszylibyśmy się z jej "cudownego nowego domku") i nikt by o tym nie wiedział.[/QUOTE] [B]Tania odprowadzalam JA I TYLKO JA za TM i odchodzac byla tak samo opuszczona i zaniedbana i zapomniana bo nikt z was do niej nie pojechal na ostatnia jej droge - ja Tanie przeprowadzilam bo zadna z was nie miala odwagi ani ochoty ani czasu aby przy tym byc tylko pierdzielenie na odleglosc to jedyne dzialanie ktore tu widac[/B] Quote
a.piurek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']Tania odprowadzalam JA I TYLKO JA za TM i odchodzac byla tak samo opuszczona i zaniedbana i zapomniana bo nikt z was do niej nie pojechal na ostatnia jej droge - ja Tanie przeprowadzilam bo zadna z was nie miala odwagi ani ochoty ani czasu aby przy tym byc tylko pierdzielenie na odleglosc to jedyne dzialanie ktore tu widac.[/QUOTE] Zadałam Ci pytanie i proszę o odpowiedź: Któż Ci dał prawo ubliżania komukolwiek? Proszę też - zastanów się nad własnymi emocjami, bo według mnie potrzebujesz pomocy pomocy. Tym co napisałaś najbardziej krzywdzisz siebie, nawet jeśli w tej chwili myślisz, że jest inaczej. Quote
natalijo Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ale tu się zrobiło niesmacznie.... Czytam wątek już długo, nie wypowiadam się, bo nie chcę się wdawać w dyskusje na przedstawionym tu poziomie. Chciałabym tylko wiedzieć, czy dobrze rozumiem: Irenaka zapłaciła Panu Filipowi 500 zł na transport - w imieniu Ewy. Ewa te pieniądze przelała na konto Czarnej Andy, która te pieniądze jej zwróciła (Ewie, nie Irenie). Poza tym Irenaka zobowiązała się zapłacić fakturę z lecznicy, z tych pieniędzy, które wyłożyła na trasnport i ich nie odzyskała. Czyli Irenaka poniosła/poniesie koszty ponad 1 000 zł? Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='a.piurek']Zadałam Ci pytanie i proszę o odpowiedź: Któż Ci dał prawo ubliżania komukolwiek? ......[/QUOTE] niestety to działa w dwie strony.....nie będę cytować postów bo to nie o to chodzi, ale jakoś ubliżanie Czarej Andzie gdzieś od 20 stron - czyli od momentu wyrażenia przez Nia innego zdania niż wiekszoś tu miala - nikogo nie razi.......do tego momentu byla super wspaniala i byly na Jej temat same ochy i achy ...... Quote
a.piurek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']niestety to działa w dwie strony.....nie będę cytować postów bo to nie o to chodzi, ale jakoś ubliżanie Czarej Andzie gdzieś od 20 stron - czyli od momentu wyrażenia przez Nia innego zdania niż wiekszoś tu miala - nikogo nie razi.......do tego momentu byla super wspaniala i byly na Jej temat same ochy i achy ......[/QUOTE] Lu_Gosiak jestem na tym wątku niemal od początku i nie było CZEGOŚ TAKIEGO, nic absolutnie nic nie usprawiedliwia słów, które tu dziś padły. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']niestety to działa w dwie strony.....nie będę cytować postów bo to nie o to chodzi, ale jakoś ubliżanie Czarej Andzie gdzieś od 20 stron - czyli od momentu wyrażenia przez Nia innego zdania niż wiekszoś tu miala - nikogo nie razi.......do tego momentu byla super wspaniala i byly na Jej temat same ochy i achy ......[/QUOTE] Nie mogę znaleźć postów gdzie wobec [B]andy[/B] używane są słowa powszechnie uznawane za obelżywe. Jakbym mogła prosić? Nie chciałabym przegapić. Quote
Dorothy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 opadly mi rece. pisze do moda zeby cos z tym zrobil.... d Quote
Asior Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']majga jestes wredna suka - niepomagajaca nikomu tylko pelna zalu i pretensji do losu z pwodu swoich prywatnych spraw o ktorych promyczek pisze w swoich mailach do mnie a ktore nie interesuaj mnie wcale wiec porozmawiaj z kolezankami zeby takich wiadomosci nie dystrybuowaly bo to twoje prywatne sprawy ktore mnei nie dotycza.- jednak mam na tyle honoru ze nie znize sie do publikacji czyjesc prywatnej korespondencji - jest chroniona prawnie i o tym pamietaj [/QUOTE] :crazyeye: ja pierdziele... nie mam pytań.... ja się pytam gdzie jest moderator... czarna ando.. ja Ci tylko powiem, ze tylko o Tobie świadczą Twoje wpisy.. jak dla mnie jesteś poniżej dna... to jest dni i 7 metrów mułu.. A Tobie Majuś powiem tylko tyle, żebyś się nie przejmowała... Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Isadora7']Nie mogę znaleźć postów gdzie wobec [B]andy[/B] używane są słowa powszechnie uznawane za obelżywe. Jakbym mogła prosić? Nie chciałabym przegapić.[/QUOTE] by Kogoś obrazić i zranić, nie trzeba używać obelżywych słów... Quote
Promyczek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']majga jestes wredna suka - niepomagajaca nikomu tylko pelna zalu i pretensji do losu [B]z pwodu swoich prywatnych spraw o ktorych promyczek pisze w swoich mailach do mnie a ktore nie interesuaj mnie wcale wiec[/B] porozmawiaj z kolezankami zeby takich wiadomosci nie dystrybuowaly bo to twoje prywatne sprawy ktore mnei nie dotycza.- jednak mam na tyle honoru ze nie znize sie do publikacji czyjesc prywatnej korespondencji - jest chroniona prawnie i o tym pamietaj [...] A teraz zegnam juz ten watek ktory stal sie bardziej obrzydliwy w tej chwili nizeli cala sytuacja ktoar sie zadziala z Tania. Doroto K. uprzedzam ze jesli jeszcze jeden mail z twoimi uwagami pojawi sie na mojej skrzynce wyciagbe z tego konsekwencje.[/QUOTE] No to ja cię upowazniam anda do ujawnienia tej rzekomej korespondencji. Jesteś specjalista od negocjacji i od komunikacji, jakąś wiedzę pewnie masz. Świetnie sobie zdajesz sprawę, ze skłócając innych odwrócisz od siebie uwagę. Ale nie tym razem. Do głowy by mi nie przyszło zeby do ciebie pisać. Po co? Jesteś zwykłą intrygantką, to żałosne. A Ty majga nie daj się w to wciągnąć, niby co na Twój temet mogłabym komukolwiek pisać skoro nie znam żadnych Twoich prywatnych spraw? Nie pozwól aby tworzenie intryg rozmyło to co sie stało z Tanią. Porzucenie w fatalnych warunkach, brak opieki weterynaryjnej, mroźna zima spędzona w kojcu. I tak tragiczne pogorszenie stanu zdrowia, że musiała w mękach odejść. Do tego próba obarczenia kosztami osoby która bez namysłu pomogła. Anda wciąz straszysz innych, że wyciągniesz konsekwencje, a jakie sa za pomówienia? Piszesz, że byłas zmuszona do tego wyjazdu. To następne kłamstwo. Pisałaś, że nie zgadzasz sie na eutanazję Tani zanim sama jej nie zobaczysz. twój wybór Quote
Dorothy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 zglosilam temat do 4 moderatorow, moze sie ktorys zainteresuje... Quote
Czarodziejka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [B][COLOR=green]....................................[/COLOR][/B] Quote
Asior Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ja też od razu napisałam do maupy.... jak to możliwe, żeby anda nabluzgała tak na wszystkich obrażała, przeklinała a NIKT z tym nic nie zrobił wcześniej??????? czrodziejko, jak zamkniesz to kto rozwiąże ten problem który tu powstał :( Quote
Isadora7 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']by Kogoś obrazić i zranić, nie trzeba używać obelżywych słów...[/QUOTE] Wskaż mi jakiekolwiek wpisy które usprawiedliwiają [B]wyzywanie kogokolwiek, używanie rynsztokowego slangu[/B]. Bo odmienne zdanie nie jest powodem do bluzgów. Quote
Czarodziejka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Przepraszam, zagalopowałam się nieco. Wątek jest już za TM, a ja w tym dziale nie moderuję, więc musicie czekać na Maupę4. Quote
Asior Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No to Maupa już od razu powiadomiona.. jednak uważam, że w żaden sposób wątek nie powinien być zamykany.... PEWNE Sprawy należy wyjaśnić, i pewne osoby pociągnąć do odpowiedzialności :/ Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Promyczek']No to ja cię upowazniam anda do ujawnienia tej rzekomej korespondencji. Jesteś specjalista od negocjacji i od komunikacji, jakąś wiedzę pewnie masz. Świetnie sobie zdajesz sprawę, ze skłócając innych odwrócisz od siebie uwagę. Ale nie tym razem. Do głowy by mi nie przyszło zeby do ciebie pisać. Po co? Jesteś zwykłą intrygantką, to żałosne. A Ty majga nie daj się w to wciągnąć, niby co na Twój temet mogłabym komukolwiek pisać skoro nie znam żadnych Twoich prywatnych spraw? Nie pozwól aby tworzenie intryg rozmyło to co sie stało z Tanią. Porzucenie w fatalnych warunkach, brak opieki weterynaryjnej, mroźna zima spędzona w kojcu. I tak tragiczne pogorszenie stanu zdrowia, że musiała w mękach odejść. Do tego próba obarczenia kosztami osoby która bez namysłu pomogła. Anda wciąz straszysz innych, że wyciągniesz konsekwencje, a jakie sa za pomówienia? Piszesz, że byłas zmuszona do tego wyjazdu. To następne kłamstwo. Pisałaś, że nie zgadzasz sie na eutanazję Tani zanim sama jej nie zobaczysz. twój wybór[/QUOTE] maila do mnie odnosnie spaw prywatnych Majgi napisala Dorota Krasowska- jesli ty promyczku nia nie jestes to przepraszam Jednakze Dorota Krasowska kimkolwiek by ne ubyla jest autorem maili dotyczacych spraw prywtanych Majgi oraz jej stanu zdrowia - zatem w moimposcie jest wpis ze Prosze Dorote K o wstrzymanie korespondencji i jej to dotyczy Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Napisać, że menelskie teksty tutaj lecą to mało. Iza, wyrazy współczucia, bo ja chyba bym tego nie wytrzymała. Mam nadzieję, że moderator wyciągnie jakieś wnioski z "dyskusji" na wątku i bany się posypią. Quote
Recommended Posts