czarna anda Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Bliss napisał(a):od razu tu przyjemniej :) trzymam kciuki! czasem mam ludzka twarz :) Quote
Bliss Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czarna anda napisał(a):czasem mam ludzka twarz :) przeważnie te psie są lepsze niż ludzkie ;) Quote
czarna anda Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Bliss napisał(a):przeważnie te psie są lepsze niż ludzkie ;) swiete slowa :) moja psia twarz tez ma zdecydowanei lepsza strone - takiemoje alter ego :) Quote
czarna anda Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 widzialam filmik Tani przed chwila - i Aza jak do mnie przyjechala chodzila zdecydowanei gorzej - nie chodzila wlasciwie wogole spedza u mnie juz rok - jest starsza od Tani zaczela chodzic po miesiacu i bylo warto wiec jade przekonac sie czy nie ma szansy aby to powtorzyc dla Tani siedze i klepei w klawiature bo nie moge spac wiec sorki za post po poscie Quote
Bliss Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czarna anda napisał(a):widzialam filmik Tani przed chwila - i Aza jak do mnie przyjechala chodzila zdecydowanei gorzej - nie chodzila wlasciwie wogole spedza u mnie juz rok - jest starsza od Tani zaczela chodzic po miesiacu i bylo warto wiec jade przekonac sie czy nie ma szansy aby to powtorzyc dla Tani siedze i klepei w klawiature bo nie moge spac wiec sorki za post po poscie idź spać bo jutro emocjonujący, ciężki dzień ... zajrzę z rana co słychać ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czarna anda napisał(a):...... mam nadzieje ze uda mi sie ja przywiezc do mnie - nadzieje zawsze umiera ostatnia wiec jade z mysla o przywiezieniu Tani do domu trzymam kciuki....za WAS OBIE:) Quote
AlfaLS Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 czarna anda napisał(a):widzialam filmik Tani przed chwila - i Aza jak do mnie przyjechala chodzila zdecydowanei gorzej - nie chodzila wlasciwie wogole spedza u mnie juz rok - jest starsza od Tani zaczela chodzic po miesiacu i bylo warto wiec jade przekonac sie czy nie ma szansy aby to powtorzyc dla Tani siedze i klepei w klawiature bo nie moge spac wiec sorki za post po poscie Ja mam wrażenie, że Tani bardzo potrzebny jest kontakt z człowiekiem i ten kontakt ją ożywia, daje chęć do życia;). Ona jak byłam u niej pierwszy raz była jakby w jakiejś traumie. Taka nieobecna:shake:. Za drugim razem była zmęczona, na pewno jakoś obolała po tych zabiegach porannych ale i tak okazywała radość że ktoś się nią zajmuje, że jest zauważona........Jej trzeba leków to prawda ale najbardziej serca i miłości. Mam nadzieję, że Twoje jutrzejsze odczucia będą podobne. Ja nie znam się na ON-kach i ich chorobach ale to jak Ty piszesz o Tani daje mi nadzieję, ze jeszcze nie wszystko dla niej stracone........ Quote
Jasza Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 To już dzisiaj. Mocno ściskam kciuki za Tanię i Ciebie Czarna Ando.... Żeby było dobrze. Quote
lika1771 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Trzymam kciuki i czekam na wiadomosci dziewczyny trzymajcie sie Quote
beka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Tu są zdjęcia Azy z ostaniej szansy która od roku szczęśliwie mieszka u czarnej Andy :) jutro poprosze Iwonę o nowe zdjęcia Azy. Quote
Cantadorra Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Beka, Asior zamiescila taką info na innym wątku: dziewczyny, ja szukam psiaka, owczarka do domu z ogrodem, pies będzie miał wstęp do domu, zamykany tylko w kojcu jak będą gdzieś wychodzić...w zimie tylko w domu.. Domek w warszawie Quote
Ra_dunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mocno wierzę, że gdy tylko Tania poczuje bliskość człowieka wstąpi w nią nowa siła. Takie staruszki mają niesamowitą wolę życia, gdy tylko wiedzą i czują, że mają dla kogo (15letni psiak moich rodziców ma zwyrodnienie stawu w tylnej łapie i niedowład w przedniej, dostaje leki przeciwbólowe, ma chorą wątrobę i problemy z nerkami, ale... jest szczęśliwy. Ma gorsze i lepsze dni, ale wie, że jest kochany i to jest najlepszym na świecie lekarstwem.) Quote
beka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Cantadorra napisał(a):Beka, Asior zamiescila taką info na innym wątku: dziewczyny, ja szukam psiaka, owczarka do domu z ogrodem, pies będzie miał wstęp do domu, zamykany tylko w kojcu jak będą gdzieś wychodzić...w zimie tylko w domu.. Domek w warszawie A ja mam 4 szt do wydania .... Iwona w drodze, nadłożyła 100 km, wiec troche to jeszcze potrwa. Quote
ilon_n Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Taniulka dasz radę .. trzymam kciuki za sunię.. Quote
Aska7 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 beka napisał(a):Iwona w drodze, nadłożyła 100 km, wiec troche to jeszcze potrwa. W drodze do ... czy z ... ? Quote
Lilu83 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja też czekam na jakiekolwiek informacje. Trzymam kciuki :kciuki: Quote
gagata Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Przed chwila dostałam wiadomośc od Andy.....Pozwoliła Tani odejść... Ando, to była bardzo trudna decyzja ale wiem, że jedyna słuszna, dziekuję Ci.. Quote
Recommended Posts