Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Bo jako, mimochodem włączona do sprawy, chciałabym wiedzieć komu odpowiadać.... ;)

trudno na to odpowiedziec - jesli przyjac ze wlascieielm jest ten kto po nia ma jechac to ja - jesli zas ten kto si enia opiekowal do tej pory to ewa 36
chyba ze sa inni ktorzy chcieliby nim byc

Posted

[quote name='emilia2280']Od Majku proszé sié odpitolic, grzecznie proszé. A temat juz dawno przestal byc o Tani, ale co z tego? Ona nie wie o tym i zyje i zyc bédzie, na ile mozna. - brzydkie slowo slowo

Posted

czarna anda napisał(a):
trudno na to odpowiedziec - jesli przyjac ze wlascieielm jest ten kto po nia ma jechac to ja - jesli zas ten kto si enia opiekowal do tej pory to ewa 36
chyba ze sa inni ktorzy chcieliby nim byc
Nie mam czasu ani ochoty bawić się w zgadywanki, Czy ktoś z zaangażowanych może mi odpowiedzieć KTO JEST ODPOWIEDZIALNY za tanię jednoznacznie?

Posted

malizna78 napisał(a):
Ty się najwięcej o Tani napisałaś! Zwłaszcza w ostatnich postach!

na pisaniu nie zaczyna i nie konczy sie pomoc dla Tani - ni ebylas na watku wiec przestan i jak rozumiem chcesz pomoc ? w transporcie ? leczeniu ? opiece ? jesli nie to daj spokoj

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie mam czasu ani ochoty bawić się w zgadywanki, Czy ktoś z zaangażowanych może mi odpowiedzieć KTO JEST ODPOWIEDZIALNY za tanię jednoznacznie?

ta oczywisice Goniu slucham cie uwaznie wyszlo ze jajestem za nai odpowiedzialna od teraz do jej konca bo nie widze innych

Posted

GoniaP napisał(a):

Gajowa lub Beka powinny wiedzieć.

Posted

[quote name='Isadora7']
Twoje teksty i styl wypowiedzi też niczego nie tłumaczy i nie usprawiedliwia, a zasługi które masz robią się w tym niewidoczne a szkoda.

A ja uważam, że niekiedy sprawy wymagają nazwania po imieniu bez zdrobnień.

Bardzo szybko giną tu zasługi, bardzo szybko padają oskarżenia i wyroki.

Posted

czarna anda napisał(a):
w pisaniu o Tani na jej watku
a to jakis zlot grupy wsparcia ?

Jestem na wątku od jakiegoś czasu i jestem zażenowana Twoimi postami. Choćbyś Tani niebo otworzyła nikt nie dał Ci prawa do takiego traktowania drugiego człowieka. NIKT!!! O języku którym się posługujesz wolę nie wspominać, bo czuję się zażenowana. Masz rację to nie lekcja polskiego. Jeden z moich znajomych mawia Dopóki jesteś wśród ludzi zachowuj się JAK CZŁOWIEK. Tego Ci życzę.

Posted

majqa napisał(a):
Ale ten szokujący wpis już ma wiele wspólnego z Majku i obecnym wątkiem.

Tak jak Twoje wpisy o Fundacji Rottka, Molly, Carym itp mają wiele wspólnego z obecnym wątkiem.

Posted

GoniaP napisał(a):

na dobra sprawę może to być każda z nas jak widzę

Posted

czarna anda napisał(a):
na pisaniu nie zaczyna i nie konczy sie pomoc dla Tani - ni ebylas na watku wiec przestan i jak rozumiem chcesz pomoc ? w transporcie ? leczeniu ? opiece ? jesli nie to daj spokoj

Byłam na watku, tylko sie nie odzywalam, bo tu strach się odezwać.Bo jak sie ktoś odezwie to w ziemię go wgniatasz z ewa36. A pomagać tez strach, bo wyjdzie zaraz, że ten kto pomaga i tak jest winny.Wszyscy źli i winni, bo albo nie pomagaja, albo pomagają! tylko ty dobra a ewa też dobra, ale niechcący popełniła bład.

Posted

malizna78 napisał(a):
Byłam na watku, tylko sie nie odzywalam, bo tu strach się odezwać.Bo jak sie ktoś odezwie to w ziemię go wgniatasz z ewa36. A pomagać tez strach, bo wyjdzie zaraz, że ten kto pomaga i tak jest winny.Wszyscy źli i winni, bo albo nie pomagaja, albo pomagają! tylko ty dobra a ewa też dobra, ale niechcący popełniła bład.

Brawo. Podpisuję się pod tym w 100%

Posted

malizna78 napisał(a):
Zapomniałaś, zapomniałaś w swojej złości i pieniactwie.
Nie miałaś prawa tak obrazać ani irenaki ani majku!To wstyd i koniec!Nic cie nie tłumaczy.

Jakos nikomu nie przeszkadzalo pieniactwa ireny oraz innych wczesniej
pisalam ni eraz zeby dac sobie spokoj w koncu jak ja nie wytrzymalam mamy nastepna ofiare do napadu tak ?
od 20 stron bije sie tu piane i jesli ta piana dotyzcyla zlinczowanai przez Irene i majke ewy 36 nikomu nie przeszkadzalo
jak ktokolwiek zabieral glos i mial inne zdanie zostal napadniety a teraz przeszkadza ze inni sie wkurzyli - dzialanie wybiorcze wciaz na fali

Posted

ewa36 napisał(a):

Ze tez ty masz czelnosc sie tu jeszcze odzywac.

Posted

czarna anda napisał(a):
przyjelam

ale to nie lekcja polskiego i wolny kraj

Irena gladko i po polsku wsadzila kij w mrowisko wiec jesli gladko i stylowo nie ma sprawy jak rozumiem

ewa36 napisał(a):

Jasssne to znaczy że w mordę i buzi, w mordę i buzi i kopnąc pod dywanik, a w weekend założyść suknie z gipiury a pod spodem mogą być już gacie z barchanu bo nie widać, a poza tym wolny kraj.

Posted

stonka1125 napisał(a):
myślę ,że gdyby były tu jakiekolwiek umowy to Tania byłaby w lepszym stanie

a co z umowami mozesz zrobic w tym kraju - z umowami adopcyjnymi ? co ?

i jzu rozpalamy znowu ognisko mamy nasteony stos jak widze

super dalej gdakajmy o tym co byloby gdyby i bawmy si ew bajki dla dzieci - brawo

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jasssne to znaczy że w mordę i buzi, w mordę i buzi i kopnąc pod dywanik, a w weekend założyść suknie z gipiury a pod spodem mogą być już gacie z barchanu bo nie widać, a poza tym wolny kraj.

ja niczego pod dywan ni chowam - mowie wprost i nie probuje manipulanctwem wybielic swoich zachowan
wiec nie wyjezdzaj z gipiura i gaciami bo znowu brniemy w slepa ulice