ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Tak jest - kto chce pomagać Andzie niech się wypowiada. Kto chce bic pianę - niech spada. Ja już wielokrotnie byłam tu osądzona i zgilotynowana - dodam dla ułatwienia. Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a):wal sie ze swoimi pieniedzmi Majku - nie tknelabym ich nawet patykiem Ale on ich nie wpłacił tylko kłapał Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):nowłasnie zagubiła sie,ty temu winna jestes,królewno. majku chlopei idz spac - wsadzasz nos zeby macic nic nie majac do powiedzenia na temat psa - wiec poloz sie do lozka wez czopek dla relaksu gazete i zasnij Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):nowłasnie zagubiła sie,ty temu winna jestes,królewno. Czy ktoś może zbanować to coś? Nie po raz pierwszy sieje ferment. Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majqa napisał(a):Piszesz Iwono, a raczej apelujesz do Ireny o opanowanie. Radzisz jej, by wzięła sobie coś na uspokojenie, OK i to jest dla mnie do przyjęcia ale... Czy jednak aby na pewno język, jakim toczy się polemika jest właściwy? Czy tego, co chcesz wyrazić nie da się zrobić w sposób choćby odrobinę kulturalniejszy? :-o przyjelam - postaram sie Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):nowłasnie zagubiła sie,ty temu winna jestes,królewno. A Ty chyba z gazety jesteś wycięty Quote
bela51 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mala_czarna napisał(a):Czy ktoś może zbanować to coś? Nie po raz pierwszy sieje ferment. A miał sie nie odzywać, juz dwie strony temu do tyłu. Dać slowo, łatwo przyszło, gorzej dotrzymać. Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mala_czarna napisał(a):Czy ktoś może zbanować to coś? Nie po raz pierwszy sieje ferment. To coś samo się zbanuje i nawet nie wie kiedy skończyć Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):Ale on ich nie wpłacił tylko kłapał jak pelikan :) i nie jedyny tu jak wyszlo zreszta Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Jakie długi mam jeszcze i w stosunku do kogo ? do jakiej fundacji mam jeszcze płacić ? Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ireno tu apel do ciebie Bardzo cie prosze podaj to swoje konto zebym mogla poplacic twoje dlugi za ciebie - czyli 500 zlotych polskich bo za chwile napiszesz mi ze czarna Anda nei oddala ci pieniedzy wiec apeluje podaj konto zeby nie bylo niedomowien i niescislosci i wciaz nie widze odpowiedzi n amoje pytania POKAZ MI MOJE POSTY GDZIE NAPISALAM SLOWA KTORE MI WKLADASZ W USTA DO CHOLERY ALBO WEZ COS NA USPOKOJENIE I WROC POWTARZAM W ZADNYM MOIM POSCIE NIE MA INFORMACJI O TYM ZE MAM PRETENSJE ZE SUKA POJECHALA DO SREMU - CHYBA ZE MI TO UDOWODNISZ WSKAZUJAC CYTAT NEI AM ROWNIEZ W ZADNYM POSCIE PRETENSJI O TO CO ROBILAS I ROBISZ OPROCZ TEGO ZE NIE JEDNOKROTNEI PROSILAM ZEBY WROCIC DO SPRAWY TANI ZAMIAST LINCZU EWY WIEC PRZESTAN TWORZYC NA SWOJ URZYTEK W TEJ CHWILI SLOWA KTORE SA TYLKO W TWOJEJ GLOWIE ALBO WSKAZ MI W MOICH POSTACH CYTAT DO KTOREGO SIE ODNOSISZ JESLI NIE ZNAJDZIESZ TAKIEGO CYTATU CHCIALABYM ZEBYS PRZEPROSILA MNEI ZA TO CO WYPISUJESZ A CZEGO NEI MA WIEC WYBIERAJ ALBO WSKAZ ALBO PRZEPROS I DAJ SOBIE SPOKOJ DO CHOLERY Z TYMI SLOWAMI PELNYMI PATOSU BO ZARAZ SI EOKAZE ZE JA WRAZ Z EWA CHCIALAM ZABIC TANIE JAK DALEJ POJDZIESZ W SWOICH IMAGINACJACH i tez nie klap dziobem jak pelikan poproznicy bo sie zlamie i jeszcze bedziemy musieli zbierac na twoją diagnostyke i w calej tej sprawie klapania okazalo sie na koncu ze " krol jest nagi" Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bela51 napisał(a):A miał sie nie odzywać, juz dwie strony temu do tyłu. Dać slowo, łatwo przyszło, gorzej dotrzymać. On tak ma. To jakieś dziecko. Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Co się z Wami kobiety dzieje? :roll: Czarna Anda, czy z Tobą wszystko jest w porządku? Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='czarna anda']Ireno tu apel do ciebie Bardzo cie prosze podaj to swoje konto zebym mogla poplacic twoje dlugi za ciebie - czyli 500 zlotych polskich bo za chwile napiszesz mi ze czarna Anda nei oddala ci pieniedzy wiec apeluje podaj konto zeby nie bylo niedomowien i niescislosci i wciaz nie widze odpowiedzi n amoje pytania POKAZ MI MOJE POSTY GDZIE NAPISALAM SLOWA KTORE MI WKLADASZ W USTA DO CHOLERY ALBO WEZ COS NA USPOKOJENIE I WROC POWTARZAM W ZADNYM MOIM POSCIE NIE MA INFORMACJI O TYM ZE MAM PRETENSJE ZE SUKA POJECHALA DO SREMU - CHYBA ZE MI TO UDOWODNISZ WSKAZUJAC CYTAT NEI AM ROWNIEZ W ZADNYM POSCIE PRETENSJI O TO CO ROBILAS I ROBISZ OPROCZ TEGO ZE NIE JEDNOKROTNEI PROSILAM ZEBY WROCIC DO SPRAWY TANI ZAMIAST LINCZU EWY WIEC PRZESTAN TWORZYC NA SWOJ URZYTEK W TEJ CHWILI SLOWA KTORE SA TYLKO W TWOJEJ GLOWIE ALBO WSKAZ MI W MOICH POSTACH CYTAT DO KTOREGO SIE ODNOSISZ JESLI NIE ZNAJDZIESZ TAKIEGO CYTATU CHCIALABYM ZEBYS PRZEPROSILA MNEI ZA TO CO WYPISUJESZ A CZEGO NEI MA WIEC WYBIERAJ ALBO WSKAZ ALBO PRZEPROS I DAJ SOBIE SPOKOJ DO CHOLERY Z TYMI SLOWAMI PELNYMI PATOSU BO ZARAZ SI EOKAZE ZE JA WRAZ Z EWA CHCIALAM ZABIC TANIE JAK DALEJ POJDZIESZ W SWOICH IMAGINACJACH i tez nie klap dziobem jak pelikan poproznicy bo sie zlamie i jeszcze bedziemy musieli zbierac na twoją diagnostyke i w calej tej sprawie klapania okazalo sie na koncu ze " krol jest nagi" mi tylko zalTANI ,bo my sie kłucimy a pies cierpi,czarna anda dziekuje ci za wspołprace,widze ze kochasz pieska. Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):Jakie długi mam jeszcze i w stosunku do kogo ? do jakiej fundacji mam jeszcze płacić ? zapytaj Irene pewno pare ci podesle szybko jak z rekawa choc mam pomysl ja mam kilka dlugow zawsze moge cie nimi obdzielic napierwszej stronie pasuje :) ? Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):mi tylko zalTANI ,bo my sie kłucimy a pies cierpi,czarna anda dziekuje ci za wspołprace,widze ze kochasz pieska. to ty Andzie podziekowałeś scisnij jaja w pięść i miej odwagę nazwać rzeczy jak były Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku spadaj stad - widze ze czopek nie podzialal na ciebie proponuje wyjdz na balkon i skocz i zobacz moze jestes batmanem a jak wyladujesz mozesz sie oflagowac szukasz wrazen na noc - nie umiesz spac ? rob pompki - gora - dol a rano znajdz szybko swojego lekarza lub przywiaz sie do dzrewa i glosno pierdnij moze cie ktos tam uslyszy byle dalej od nas S Quote
bela51 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):nie wchodze juz od tej pory na ten watek ,prosze do mnie nie pisac na pw Majku, przypominam Ci co napisałes 2 godziny temu. Miej chłopie honor i przestan mącic. Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bela51 napisał(a):Majku, przypominam Ci co napisałes 2 godziny temu. Miej chłopie honor i przestan mącic. albo sie oflaguj na znak protestu Quote
Bliss Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 dobrej nocy wszystkim życzę i jasności myśli na jutro ... oby Tani się tak dobrze spało jak tej psince ... Quote
Kaja i Aza Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Coz za niesmaczny watek, a gdzie w tym wszystkim pies? Proponuje szklanke zimnej wody na poczatek, a potem robotki na drutach, albo hodowanie kaktusow. Quote
Isadora7 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='bela51']Czarna Anda ma świetą racje. Zacietrzewiliście sie w udowadnianiu winy, w osądzaniu, ferowaniu wyrokow. [...] w kwestii "świętej racji" jeżeli słowa i zwroty zaznaczone poniżej mają podpierać rację to Świat się skończył... co do cietrzewia istotnie jest widoczny w tych "świętych" [quote name='ewa36'][...] Anda prosiła o spokoj, Bela apelowała o zbiórkę na Tanię - jak to jest, że na wątku skrzywdzonej przeze mnie zresztą Tani nikt tego nie widzi ? no cóż jeżeli tzw prośby wypowiadane są słowami i odzywkami okraszonymi przecinkami których Gibalak i Brzeska (ulice warszawskie) by się nie powstydziły.... - to znaczy że ja nie wiem co to znaczy prośba [quote name='czarna anda']wal sie ze swoimi pieniedzmi [...] [quote name='ewa36']Nie zgadzam się na bycie drogą ciocią wpierdalaną w kolejne długi wobec Ireny K, których nikt ze mną nie ustałał i o nic mnie nie pytał. I zrobie z tym w końcu porządek. [quote name='czarna anda'][...] Sama mowiac ze zaplacisz za klinike teraz wkladasz swojE slowa w moje usta - nie rob tego bo to mnie wkurwia [...] Tak czy inaczej - mam w dupie te 500!!!i mozecie sobei sporzytkowac je jak tylko chcecie poza mna bo aj sie w to nie bawie za stara jestem juz na to [quote name='ewa36']Tobie Stonko za to wyszło [quote name='czarna anda']dziecinko prosilam o to zebys wkleila moje slowa ze mi sie nie podoba twoja decyzja - nie ma ich wiec IREANO nei tworz ARTEFAKTOW na swoj urzytek bo to jest NIEUCZCIWE I CHAMSKIE I NIE PIERDZIEL WKOLKO O TYCH PIENIADZACH BO SIE WYRZYGAM [...] [quote name='czarna anda']Irena nie przeginaj paly - [...] Ja zdecydowalam sie na zabranei Tani ni ty swieta krowo wiec trzymaj swoj dziub w koncu na glodke i nei klep nim bez ladu i skladu bos nei pelikan [...] i gowno mnei obchodza twoje dlugi droga Ireno -mam swoje w ktore wycofujac sie z pomocy Tani ty mnei wpedzilas w tej chwili wiec sie zamknij juz [...] [...] WIEC NIE ZACHOWUJ SIE JAK EWA KTORA OSKARZASZ ZE NEI PRZEPROSI JAK ROBI ZLE POKAZ ZE JESTES INAN BO NARAZIE WALISZ NA OSLEP SLEPAKAMI W SWEJ ZAPALCZYWOSCI KOBIETO I PRZEPROS MNEI ZA TO CO WYPISYWALAS KILAK POSTOW WCZESNIEJ A TWOJA KASE DOSTANIESZ I WSADZ SE JA W DUPE I SIE UDLAW I UWAZAJ ZEBYS SIE NIE ZAKSZTUSILA TROSKA UDAWANA zastanawiam się kto kogo ma przepraszać a to już kwiatuszek który warto zacytować w całości zarówno w kwestii. Kwintesencja. [quote name='czarna anda']majku spadaj stad - widze ze czopek nie podzialal na ciebie proponuje wyjdz na balkon i skocz i zobacz moze jestes batmanem a jak wyladujesz mozesz sie oflagowac szukasz wrazen na noc - nie umiesz spac ? rob pompki - gora - dol a rano znajdz szybko swojego lekarza lub przywiaz sie do dzrewa i glosno pierdnij moze cie ktos tam uslyszy byle dalej od nas S Cóż zobrazuję swoisty koloryt powyższych "argumentów" Irena podziwiam Ciebie, że w tym wszystkim zachowałaś poziom rozmowy właściwy dla cywilizowanego człowieka. Nie zastosowałaś języka okraszonego epitetami i żulerskimi odzywkami. Można mieć różne zdania, opinie ale można się wysławiać nie stosując slangu z bramy. Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Isadora7']w kwestii "świętej racji" jeżeli słowa i zwroty zaznaczone poniżej mają podpierać rację to Świat się skończył... co do cietrzewia istotnie jest widoczny w tych "świętych" no cóż jeżeli tzw prośby wypowiadane są słowami i odzywkami okraszonymi przecinkami których Gibalak i Brzeska (ulice warszawskie) by się nie powstydziły.... - to znaczy że ja nie wiem co to znaczy prośba a to już kwiatuszek który warto zacytować w całości zarówno w kwestii. Kwintesencja. Cóż zobrazuję swoisty koloryt powyższych "argumentów" Irena podziwiam Ciebie, że w tym wszystkim zachowałaś poziom rozmowy właściwy dla cywilizowanego człowieka. Nie zastosowałaś języka okraszonego epitetami i żulerskimi odzywkami. Można mieć różne zdania, opinie ale można się wysławiać nie stosując slangu z bramy. hahahahaha Quote
stonka1125 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 a ja nie mogę pojąć, jak w ogóle ewa 36 może wypowiadać się na tym wątku, cz.anda jestem ciekawa co pomyślisz jak zobaczysz Tanię, osoby zarzucające wszystkim brak rozwagi proszę ...O ROZWAGĘ... Quote
AlfaLS Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Isadora napisała dokładnie to o czym większość z nas czytających ten wątek myśli. Dzięki Isadora:lol: Szkoda, że w tym wszystkim Tania jest już zupełnie nieważna a to przerzucanie się pieniędzmi 500 w tą lub w tamtą spowoduje tylko że ktoś kto ma jakąś kasę pójdzie na inny wątek i odda jakiemuś innemu psiakowi. Tam gdzie liczą się wszystkie nawet najdrobniejsze deklaracje i złotówki........... Szkoda mi było smutnej Tani w boksie, szkoda mi Tani o której najważniejsi dla niej ludzie zapomnieli...........:-( Quote
Recommended Posts