Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jest - kto chce pomagać Andzie niech się wypowiada.
Kto chce bic pianę - niech spada.

Ja już wielokrotnie byłam tu osądzona i zgilotynowana - dodam dla ułatwienia.

Posted

majku33krakow napisał(a):
nowłasnie zagubiła sie,ty temu winna jestes,królewno.

majku chlopei idz spac - wsadzasz nos zeby macic nic nie majac do powiedzenia na temat psa - wiec poloz sie do lozka wez czopek dla relaksu gazete i zasnij

Posted

majqa napisał(a):
Piszesz Iwono, a raczej apelujesz do Ireny o opanowanie. Radzisz jej, by wzięła sobie coś na uspokojenie, OK i to jest dla mnie do przyjęcia ale...
Czy jednak aby na pewno język, jakim toczy się polemika jest właściwy? Czy tego, co chcesz wyrazić nie da się zrobić w sposób choćby odrobinę kulturalniejszy? :-o

przyjelam - postaram sie

Posted

mala_czarna napisał(a):
Czy ktoś może zbanować to coś? Nie po raz pierwszy sieje ferment.

A miał sie nie odzywać, juz dwie strony temu do tyłu. Dać slowo, łatwo przyszło, gorzej dotrzymać.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Czy ktoś może zbanować to coś? Nie po raz pierwszy sieje ferment.

To coś samo się zbanuje i nawet nie wie kiedy skończyć

Posted

Ireno tu apel do ciebie

Bardzo cie prosze podaj to swoje konto zebym mogla poplacic twoje dlugi za ciebie - czyli 500 zlotych polskich

bo za chwile napiszesz mi ze czarna Anda nei oddala ci pieniedzy wiec apeluje podaj konto zeby nie bylo niedomowien i niescislosci

i wciaz nie widze odpowiedzi n amoje pytania

POKAZ MI MOJE POSTY GDZIE NAPISALAM SLOWA KTORE MI WKLADASZ W USTA DO CHOLERY ALBO WEZ COS NA USPOKOJENIE I WROC

POWTARZAM W ZADNYM MOIM POSCIE NIE MA INFORMACJI O TYM ZE MAM PRETENSJE ZE SUKA POJECHALA DO SREMU - CHYBA ZE MI TO UDOWODNISZ WSKAZUJAC CYTAT

NEI AM ROWNIEZ W ZADNYM POSCIE PRETENSJI O TO CO ROBILAS I ROBISZ OPROCZ TEGO ZE NIE JEDNOKROTNEI PROSILAM ZEBY WROCIC DO SPRAWY TANI ZAMIAST LINCZU EWY

WIEC PRZESTAN TWORZYC NA SWOJ URZYTEK W TEJ CHWILI SLOWA KTORE SA TYLKO W TWOJEJ GLOWIE ALBO WSKAZ MI W MOICH POSTACH CYTAT DO KTOREGO SIE ODNOSISZ

JESLI NIE ZNAJDZIESZ TAKIEGO CYTATU CHCIALABYM ZEBYS PRZEPROSILA MNEI ZA TO CO WYPISUJESZ A CZEGO NEI MA

WIEC WYBIERAJ ALBO WSKAZ ALBO PRZEPROS I DAJ SOBIE SPOKOJ DO CHOLERY Z TYMI SLOWAMI PELNYMI PATOSU BO ZARAZ SI EOKAZE ZE JA WRAZ Z EWA CHCIALAM ZABIC TANIE JAK DALEJ POJDZIESZ W SWOICH IMAGINACJACH

i tez nie klap dziobem jak pelikan poproznicy bo sie zlamie i jeszcze bedziemy musieli zbierac na twoją diagnostyke

i w calej tej sprawie klapania okazalo sie na koncu ze " krol jest nagi"

Posted

[quote name='czarna anda']Ireno tu apel do ciebie

Bardzo cie prosze podaj to swoje konto zebym mogla poplacic twoje dlugi za ciebie - czyli 500 zlotych polskich

bo za chwile napiszesz mi ze czarna Anda nei oddala ci pieniedzy wiec apeluje podaj konto zeby nie bylo niedomowien i niescislosci

i wciaz nie widze odpowiedzi n amoje pytania

POKAZ MI MOJE POSTY GDZIE NAPISALAM SLOWA KTORE MI WKLADASZ W USTA DO CHOLERY ALBO WEZ COS NA USPOKOJENIE I WROC

POWTARZAM W ZADNYM MOIM POSCIE NIE MA INFORMACJI O TYM ZE MAM PRETENSJE ZE SUKA POJECHALA DO SREMU - CHYBA ZE MI TO UDOWODNISZ WSKAZUJAC CYTAT

NEI AM ROWNIEZ W ZADNYM POSCIE PRETENSJI O TO CO ROBILAS I ROBISZ OPROCZ TEGO ZE NIE JEDNOKROTNEI PROSILAM ZEBY WROCIC DO SPRAWY TANI ZAMIAST LINCZU EWY

WIEC PRZESTAN TWORZYC NA SWOJ URZYTEK W TEJ CHWILI SLOWA KTORE SA TYLKO W TWOJEJ GLOWIE ALBO WSKAZ MI W MOICH POSTACH CYTAT DO KTOREGO SIE ODNOSISZ

JESLI NIE ZNAJDZIESZ TAKIEGO CYTATU CHCIALABYM ZEBYS PRZEPROSILA MNEI ZA TO CO WYPISUJESZ A CZEGO NEI MA

WIEC WYBIERAJ ALBO WSKAZ ALBO PRZEPROS I DAJ SOBIE SPOKOJ DO CHOLERY Z TYMI SLOWAMI PELNYMI PATOSU BO ZARAZ SI EOKAZE ZE JA WRAZ Z EWA CHCIALAM ZABIC TANIE JAK DALEJ POJDZIESZ W SWOICH IMAGINACJACH

i tez nie klap dziobem jak pelikan poproznicy bo sie zlamie i jeszcze bedziemy musieli zbierac na twoją diagnostyke

i w calej tej sprawie klapania okazalo sie na koncu ze " krol jest nagi"

mi tylko zalTANI ,bo my sie kłucimy a pies cierpi,czarna anda dziekuje ci za wspołprace,widze ze kochasz pieska.

Posted

ewa36 napisał(a):
Jakie długi mam jeszcze i w stosunku do kogo ?
do jakiej fundacji mam jeszcze płacić ?

zapytaj Irene pewno pare ci podesle szybko jak z rekawa

choc mam pomysl ja mam kilka dlugow zawsze moge cie nimi obdzielic napierwszej stronie pasuje :) ?

Posted

mi tylko zalTANI ,bo my sie kłucimy a pies cierpi,czarna anda dziekuje ci za wspołprace,widze ze kochasz pieska.

to ty Andzie podziekowałeś scisnij jaja w pięść i miej odwagę nazwać rzeczy jak były

Posted

majku spadaj stad - widze ze czopek nie podzialal na ciebie proponuje wyjdz na balkon i skocz i zobacz moze jestes batmanem a jak wyladujesz mozesz sie oflagowac

szukasz wrazen na noc - nie umiesz spac ? rob pompki - gora - dol a rano znajdz szybko swojego lekarza

lub przywiaz sie do dzrewa i glosno pierdnij moze cie ktos tam uslyszy byle dalej od nas

S

Posted

nie wchodze juz od tej pory na ten watek ,prosze do mnie nie pisac na pw

Majku, przypominam Ci co napisałes 2 godziny temu. Miej chłopie honor i przestan mącic.

Posted

[quote name='bela51']Czarna Anda ma świetą racje. Zacietrzewiliście sie w udowadnianiu winy, w osądzaniu, ferowaniu wyrokow. [...]

w kwestii "świętej racji" jeżeli słowa i zwroty zaznaczone poniżej mają podpierać rację to Świat się skończył... co do cietrzewia istotnie jest widoczny w tych "świętych"

[quote name='ewa36'][...]

Anda prosiła o spokoj, Bela apelowała o zbiórkę na Tanię - jak to jest, że na wątku skrzywdzonej przeze mnie zresztą Tani nikt tego nie widzi ?

no cóż jeżeli tzw prośby wypowiadane są słowami i odzywkami okraszonymi przecinkami których Gibalak i Brzeska (ulice warszawskie) by się nie powstydziły.... - to znaczy że ja nie wiem co to znaczy prośba

[quote name='czarna anda']wal sie ze swoimi pieniedzmi [...]

[quote name='ewa36']Nie zgadzam się na bycie drogą ciocią wpierdalaną w kolejne długi wobec Ireny K, których nikt ze mną nie ustałał i o nic mnie nie pytał. I zrobie z tym w końcu porządek.

[quote name='czarna anda'][...]
Sama mowiac ze zaplacisz za klinike teraz wkladasz swojE slowa w moje usta - nie rob tego bo to mnie wkurwia

[...]

Tak czy inaczej - mam w dupie te 500!!!i mozecie sobei sporzytkowac je jak tylko chcecie poza mna bo aj sie w to nie bawie za stara jestem juz na to

[quote name='ewa36']Tobie Stonko za to wyszło

[quote name='czarna anda']dziecinko prosilam o to zebys wkleila moje slowa ze mi sie nie podoba twoja decyzja - nie ma ich wiec IREANO nei tworz ARTEFAKTOW na swoj urzytek bo to jest NIEUCZCIWE I CHAMSKIE

I NIE PIERDZIEL WKOLKO O TYCH PIENIADZACH BO SIE WYRZYGAM

[...]

[quote name='czarna anda']Irena nie przeginaj paly - [...]

Ja zdecydowalam sie na zabranei Tani ni ty swieta krowo wiec trzymaj swoj dziub w koncu na glodke i nei klep nim bez ladu i skladu bos nei pelikan

[...]

i gowno mnei obchodza
twoje dlugi droga Ireno -mam swoje w ktore wycofujac sie z pomocy Tani ty mnei wpedzilas w tej chwili wiec sie zamknij juz

[...]

[...]

WIEC NIE ZACHOWUJ SIE JAK EWA KTORA OSKARZASZ ZE NEI PRZEPROSI JAK ROBI ZLE POKAZ ZE JESTES INAN BO NARAZIE WALISZ NA OSLEP SLEPAKAMI W SWEJ ZAPALCZYWOSCI KOBIETO I PRZEPROS MNEI ZA TO CO WYPISYWALAS KILAK POSTOW WCZESNIEJ

A TWOJA KASE DOSTANIESZ I WSADZ SE JA W DUPE I SIE UDLAW I UWAZAJ ZEBYS SIE NIE ZAKSZTUSILA TROSKA UDAWANA

zastanawiam się kto kogo ma przepraszać

a to już kwiatuszek który warto zacytować w całości zarówno w kwestii. Kwintesencja.

[quote name='czarna anda']majku spadaj stad - widze ze czopek nie podzialal na ciebie proponuje wyjdz na balkon i skocz i zobacz moze jestes batmanem a jak wyladujesz mozesz sie oflagowac

szukasz wrazen na noc - nie umiesz spac ? rob pompki - gora - dol a rano znajdz szybko swojego lekarza

lub przywiaz sie do dzrewa i glosno pierdnij moze cie ktos tam uslyszy byle dalej od nas

S

Cóż zobrazuję swoisty koloryt powyższych "argumentów"

Irena podziwiam Ciebie, że w tym wszystkim zachowałaś poziom rozmowy właściwy dla cywilizowanego człowieka. Nie zastosowałaś języka okraszonego epitetami i żulerskimi odzywkami
. Można mieć różne zdania, opinie ale można się wysławiać nie stosując slangu z bramy.

Posted

[quote name='Isadora7']w kwestii "świętej racji" jeżeli słowa i zwroty zaznaczone poniżej mają podpierać rację to Świat się skończył... co do cietrzewia istotnie jest widoczny w tych "świętych"

no cóż jeżeli tzw prośby wypowiadane są słowami i odzywkami okraszonymi przecinkami których Gibalak i Brzeska (ulice warszawskie) by się nie powstydziły.... - to znaczy że ja nie wiem co to znaczy prośba

a to już kwiatuszek który warto zacytować w całości zarówno w kwestii. Kwintesencja.

Cóż zobrazuję swoisty koloryt powyższych "argumentów"

Irena podziwiam Ciebie, że w tym wszystkim zachowałaś poziom rozmowy właściwy dla cywilizowanego człowieka. Nie zastosowałaś języka okraszonego epitetami i żulerskimi odzywkami
. Można mieć różne zdania, opinie ale można się wysławiać nie stosując slangu z bramy.

hahahahaha

Posted

a ja nie mogę pojąć, jak w ogóle ewa 36 może wypowiadać się na tym wątku, cz.anda jestem ciekawa co pomyślisz jak zobaczysz Tanię, osoby zarzucające wszystkim brak rozwagi proszę ...O ROZWAGĘ...

Posted

Isadora napisała dokładnie to o czym większość z nas czytających ten wątek myśli. Dzięki Isadora:lol: Szkoda, że w tym wszystkim Tania jest już zupełnie nieważna a to przerzucanie się pieniędzmi 500 w tą lub w tamtą spowoduje tylko że ktoś kto ma jakąś kasę pójdzie na inny wątek i odda jakiemuś innemu psiakowi. Tam gdzie liczą się wszystkie nawet najdrobniejsze deklaracje i złotówki...........
Szkoda mi było smutnej Tani w boksie, szkoda mi Tani o której najważniejsi dla niej ludzie zapomnieli...........:-(