bela51 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Nie wiem, czy nie byłoby najlepiej wrócic do tych rozmów jutro ? Może emocje troche opadną? Bardzo chciałabym byc tutaj rozjemcą, ale chyba mi sie nie uda... Ando, Ireno, obie dopiekłyście sobie do żywego. Może juz wystarczy? Przeciez obu Wam zalezy na Tani. Obie rzuciłyście sie jej na pomoc. Czy musi sie sprawdzic stare powiedzenie, że jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze? Andzie nalezy sie wielki szacunek i podziekowanie, za to chce Tanie wziąc. Nie umniejszajcie tego w żaden sposób. A że język wymknął sie troche spod kontroli? Powiem Wam,że niektóre zwroty były nawet dośc komiczne... No, a teraz dołożcie mnie, może Wam przejdzie...:mad: Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bela51 napisał(a):Nie wiem, czy nie byłoby najlepiej wrócic do tych rozmów jutro ? Może emocje troche opadną? Bardzo chciałabym byc tutaj rozjemcą, ale chyba mi sie nie uda... Ando, Ireno, obie dopiekłyście sobie do żywego. Może juz wystarczy? Przeciez obu Wam zalezy na Tani. Obie rzuciłyście sie jej na pomoc. Czy musi sie sprawdzic stare powiedzenie, że jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze? Andzie nalezy sie wielki szacunek i podziekowanie, za to chce Tanie wziąc. Nie umniejszajcie tego w żaden sposób. A że język wymknął sie troche spod kontroli? Powiem Wam,że niektóre zwroty były nawet dośc komiczne... No, a teraz dołożcie mnie, może Wam przejdzie...:mad: własnie,wrocmy do tego jutro Quote
bela51 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Majku, wiesz co sie kiedys robiło z donosicielami ? Fe, wstyd mi za Ciebie... Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 irenaka napisał(a):Zostaw Majku w spokoju, bo to nie jego długi, tylko twoje. To się jeszcze potrzymajcie za rączki. Zgadzam się z Emilą - szydło nie wychodzi z worka na słodkopierdzących watkach. A ja od początku tej afery twierdziłam, że słodkopierdzący zatroskani zaangażowani wcale nie mają na uwadze rzeczywistego dobra psa. i otóz to szydło wyszło z wora. I ja ciekawa jestem co jeszcze - oprócz Carego, Fundacji Rottka, Sary, Molly itp itbzde będzie tu jeszcze prane i ile razy. Anda prosiła o spokoj, Bela apelowała o zbiórkę na Tanię - jak to jest, że na wątku skrzywdzonej przeze mnie zresztą Tani nikt tego nie widzi ? Quote
irenaka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='ewa36']To się jeszcze potrzymajcie za rączki. Zgadzam się z Emilą - szydło nie wychodzi z worka na słodkopierdzących watkach. A ja od początku tej afery twierdziłam, że słodkopierdzący zatroskani zaangażowani wcale nie mają na uwadze rzeczywistego dobra psa. i otóz to szydło wyszło z wora. I ja ciekawa jestem co jeszcze - oprócz Carego, Fundacji Rottka, Sary, Molly itp itbzde będzie tu jeszcze prane i ile razy. Anda prosiła o spokoj, Bela apelowała o zbiórkę na Tanię - jak to jest, że na wątku skrzywdzonej przeze mnie zresztą Tani nikt tego nie widzi ? Też się zastanawiam nad tym, zbiórka by ci pasowała, tylko jakoś odzewu brak. Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bela51 napisał(a):Majku, wiesz co sie kiedys robiło z donosicielami ? Fe, wstyd mi za Ciebie... nie wchodze juz od tej pory na ten watek ,prosze do mnie nie pisac na pw Quote
majqa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bela51 napisał(a):(...) No, a teraz dołożcie mnie, może Wam przejdzie...:mad: Nie mam Ci za co dokładać. :evil_lol: Masz prawo mieć inne zdanie i nie mam zastrzeżeń od sposobu, w jaki je wyrażasz. Quote
majqa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='ewa36'](...) Z warcholstwem się nie polemizuje, warcholstwo się rozpędza. (...) To już Ewo nie te czasy. ;-) Quote
Freya73 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):Z warcholstwem się nie polemizuje, warcholstwo się rozpędza. Ha! Teraz rozumiem dlaczego mamy taki, a nie inny system prawny jesli kazdy prawnik mysli takimi kategoriami.:evil_lol: Quote
irenaka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 epe napisał(a):Nie rozumiem jak można tak traktować Czarną Andę!:crazyeye::shake: To ona w realu chce ratować Tanię - chyba wszyscy dojrzali wiekiem,zdają sobie sprawę na co się porywa -z serca! I tylko ONA powinna decydować o wszystkim,bo tak naprawdę zostanie ze wszystkimi problemami i uczuciami sama - żadna z nas nie będzie tego robiła realnie,codziennie - tylko ona! A ta ostatnio modna "maniera" o decyzjach i zarządzaniu przez tzw.darczyńców,lub osoby,które często nimi nie są,a lubią wystepować w tzw.imieniu darczyńców /nicku nie podam:evil_lol:/ przynosi więcej szkód,niż pożytku:shake: Czy nie lepiej wrócić do starych,normalnych zasad,-kto ma i chce, wpłaca na danego psa,a osoba mająca go pod opieką SAMA decyduje na co wyda kasę i robi rozliczenia tych wydatków i wpływów?;) Masz rację w 100%, zero porywów serca. Tylko twarda kalkulacja na co nas stać. Niech Czarna Anda decyduje o wszystkim, bez względu na to jak długo będzie to trwać. Niech weźmie sprawę finansów w swoje ręce i działa. Ona rządzi, jej pies. Tania jest najważniejsza a krzywda potworna. Myślę, że od tego momentu będzie zgoda. Quote
epe Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Tak się zawsze kończy na wątkach,gdy osoby zza komputerów,chcą decydować za osoby ciężko tyrające w realu,ratujące własnymi rękami,chore psy.:shake: Byłoby mniej emocji,gdyby każdy robił swoje,a nie dyktował co kto ma robić i za ile. Czy to jest pomoc,czy raczej przeciwnie?:cool3: Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 irenaka napisał(a):Masz rację w 100%, zero porywów serca. Tylko twarda kalkulacja na co nas stać. Niech Czarna Anda decyduje o wszystkim, bez względu na to jak długo będzie to trwać. Niech weźmie sprawę finansów w swoje ręce i działa. Ona rządzi, jej pies. Tania jest najważniejsza a krzywda potworna. Myślę, że od tego momentu będzie zgoda. czarna anda odemnie pieniedzy nie dostanie,nie szanuje ludzi,czyli czarna anda podaj sobie z ewa36 reke kotku. Quote
irenaka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 epe napisał(a):Tak się zawsze kończy na wątkach,gdy osoby zza komputerów,chcą decydować za osoby ciężko tyrające w realu,ratujące własnymi rękami,chore psy.:shake: Byłoby mniej emocji,gdyby każdy robił swoje,a nie dyktował co kto ma robić i za ile. Czy to jest pomoc,czy raczej przeciwnie?:cool3: Obawiam się, że nie doczytałaś znowu wątku. Choć może tym razem się mylę. Nie znasz też treści rozmów w realu. Dziewczyna sobie sobie poradzi, tylko musi się wziąść w garść. Ona nawet Tani nie widziała, więc mam nadzieję, że jak zobaczy, to uwierzy.Ja wierzę GoniP. Bardzo nie chciałam, żeby odbierała zwłoki psa po tej podróży do lepszego jutra i chyba to był mój zasadniczy błąd. Czarna Anda powinna podjąć tą decyzję nie ja. Człowiek uczy się na błędach i już więcej tego nie zrobię. Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):mnie tylko smieszy to ze ktos ma w D.... pieniadze,dla mnie to brak szacunku i czarna anda ty bedziesz winna smierci Tani,nie szanujesz jej,nie zwazasz na słowa.głupota ludzka mnie smieszy,kiedy sie mozna zucic ambicją to mozna,ale nie gdy ktos cierpi,CZARNA ANDA wstydz sie za słowa swoje i nie pisz ze cie nerwy poniosły,bo jak sie kogos kocha to sie ciosy przyjmuje. w dupie mam kase ktora sie daje a potem wypomina i nie wyjezdaj mi tu z wina za smierc poki co Tania zyje a wiekszosc ja pogrzebala za zycia apelujac o jej uspienie nie widzac jej - i za nic sie nie wstydze przykro mi i pieniadze nie zadecyduja o zyciu czy smierci tani tylko jej stan w ktorym jest Majku - nie zucam sie ambicja jak to nazwales tylko nei znosze rzucania slow na wiatr i wypominania pomocy jesli sie jej udzielilo Quote
bela51 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):czarna anda odemnie pieniedzy nie dostanie,nie szanuje ludzi,czyli czarna anda podaj sobie z ewa36 reke kotku. Myślę, że nawet by od Ciebie nie wzięła tych pieniedzy. Widać czarno na białym po co wszedleś na wątek. Na pewno nie po to , aby pomagać. Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):czarna anda odemnie pieniedzy nie dostanie,nie szanuje ludzi,czyli czarna anda podaj sobie z ewa36 reke kotku. Tak myślałam. Bardzo wiele wniosłeś do sprawy Tani. Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 epe napisał(a):tak się zawsze kończy na wątkach,gdy osoby zza komputerów,chcą decydować za osoby ciężko tyrające w realu,ratujące własnymi rękami,chore psy.:shake: Byłoby mniej emocji,gdyby każdy robił swoje,a nie dyktował co kto ma robić i za ile. Czy to jest pomoc,czy raczej przeciwnie?:cool3: brawo epe - dokładnie tak Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majqa napisał(a):To już Ewo nie te czasy. ;-) I też nie czasy nagonek jak sądzę Quote
bela51 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 To sie Czarna Ando doczekałas podziekowania.... No, no, tylko pozazdrościc. Jesli pozwolisz, to wpłace pare złotych na paliwo, może to zapoczatkuje te zbiórke, do której zachecałam. Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bela51 napisał(a):To sie Czarna Ando doczekałas podziekowania.... No, no, tylko pozazdrościc. Nic dodać, nic ująć. Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 irenaka napisał(a):Obawiam się, że nie doczytałaś znowu wątku. Choć może tym razem się mylę. Nie znasz też treści rozmów w realu. Dziewczyna sobie sobie poradzi, tylko musi się wziąść w garść. Ona nawet Tani nie widziała, więc mam nadzieję, że jak zobaczy, to uwierzy.Ja wierzę GoniP. Bardzo nie chciałam, żeby odbierała zwłoki psa po tej podróży do lepszego jutra i chyba to był mój zasadniczy błąd. Czarna Anda powinna podjąć tą decyzję nie ja. Człowiek uczy się na błędach i już więcej tego nie zrobię. Irena ja jestem wzieta w garsc - rozumiem ze nei masz pojecia o tym o czym piszesz smierc nie jest dl amnie nowoscia tylko ferowanei wyrokow i szafowanie czyims zyciem a twoja wiara w stan psa zza komputera mnie powala To prosze - podejmij decyzje wraz ze swoja wiara i pozwol w swym milosierdzi odejsc psu kturego na oczy nie widzialas nigdy Nie jestem histerykiem bylam przy tylu smierci zwierzat i tyle decyzji w tym zakresie pidejmowalam ze ci sie to w glowie nie pomiesciloby wiec warz slowa po raz kolejny cie prosze zanim po raz kolejny naklamiesz w mojej sprawie gdzi ete cytaty o ktore prosilam ? zdania ktore mi wsadzalas w usta ? wiec przestan manipulowac ludzmi i faktami szczegolnie ze jak mowilas wycofujesz sie wiec wycofaj obrazona krolewno Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 majku33krakow napisał(a):czarna anda odemnie pieniedzy nie dostanie,nie szanuje ludzi,czyli czarna anda podaj sobie z ewa36 reke kotku. wal sie ze swoimi pieniedzmi Majku - nie tknelabym ich nawet patykiem Quote
mala_czarna Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dno i kilo mulu. I tylko gdzieś się Tania zagubiła między słownymi potyczkami. Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mala_czarna napisał(a):Dno i kilo mulu. I tylko gdzieś się Tania zagubiła między słownymi potyczkami. nowłasnie zagubiła sie,ty temu winna jestes,królewno. Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 irenaka napisał(a):Bardzo nie chciałam, żeby odbierała zwłoki psa po tej podróży do lepszego jutra i chyba to był mój zasadniczy błąd. Czarna Anda powinna podjąć tą decyzję nie ja. Człowiek uczy się na błędach i już więcej tego nie zrobię. wzruszylam si edo lez - ocieram me lkajace oczy przescieradlem Quote
Recommended Posts