GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 majqa napisał(a):Wprost nie mogę się doczekać tej fotorelacji!!! :roflt::roflt::roflt: No nie śmiej się, przecież jeśli Ewa pokaże nam się teraz, to statystycznie następne zdjęcia zobaczymy za rok, i to dopiero wtedy, kiedy Alfa się pofatyguje. Alfa, ślę do Ciebie już teraz maseczkę chirurgiczną ;) Quote
czarna anda Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Gonia P bardzo dziekuje ze rzetelne zajecie sie Tania - ciesze sie ze teraz bedzi ejej latwiej dojechac miejmy nadzieje ze w mniejszym bolu. Spondyloza niestety jest od wiekow przypadloscia onkow i jesli nie reaguja sie wczesnie nic nie da sie robic - postepuje , postepuje Tania jak przyjechala w zeszlym roku ze schroniska miala problemy z lapami ja przyznam ze probowalam walki ze spondyloza nie raz - z kiepskim skutkiem - bez farmakologi ani rusz - ja jeszcze mam doskonale doswiadczenia z leczeniem metodami naturalnymi - homeopatiaoraz akupunktura - sprobuje u Tani takze ja zastosowac Wtej chwili aza jest dokladnie na takim leczeniu bo ma dosc powazne klopoty z chodzeniem i daje rade Co dwa miesiace powtarzam jej akupunktura - odstawilam ostatnio sterydy oraz niesterydowe przeciwzapalne i naprawde widac dobre efekty - Beka byla ostatnio i widziala efekty na ironie prawdopodobnei dzieki wielkiej ilosci futra tej zimy Tania miala mozliwosc nei dac sie mrozom Mam nadzieje ze Tania szybko zaprzyjazni sie z nowymi kolezankami u mnie - ups i jednym kolegom zapomnialabym :) i bedac na lekach niwelujacych bol bedzie chciala zyc - ja bede ja kochac jak tylko potrafie najlepiej - i to obiecuje Czekamy na dobre wiesci Gonia jutrzejszego dnia ze udalo sie dobrac leki i podzialaja szybko zeby Tanai mogla szybciutko przybyc Quote
AlfaLS Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 GoniaP napisał(a):No nie śmiej się, przecież jeśli Ewa pokaże nam się teraz, to statystycznie następne zdjęcia zobaczymy za rok, i to dopiero wtedy, kiedy Alfa się pofatyguje. Alfa, ślę do Ciebie już teraz maseczkę chirurgiczną ;) Jak tylko będzie zaproszenie to jasne że się pofatyguje - jak już mam robić za nadwornego fotografa dogomanii w zachodniopomorskim to to do czegoś zobowiązuje, prawda? Quote
stonka1125 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A ja weszłam z banerka "ku przestrodze"........nie wiedziałam ,że to ta sunia której robiliśmy foty, jestem wściekła, bo od razu było widać że pies cierpi i to na pewno nie od paru dni, żyła w ciągłym, okropnym bólu OD DAWNA, jest zaniedbana, ledwo chodzi a raczej przemieszcza się w żółwim tempie, zobojętniała na to co dzieje się wokół niej...To co z nią zrobiono to ...brak słów...mnie poraziło to co zobaczyłam. Biedna, zmęczona i cierpiąca sunia, wstyd i to zrobiła dogomaniaczka. Pierwsze co pomyślałam jak ją zobaczyłam, to że można jej tylko skrócić cierpienie, cieszę się że jest nadzieja. Kolejny dowód na to ,że wystarczy nic nie robić żeby znęcać się nad zwierzęciem....ohyda... Quote
Isadora7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='GoniaP']Ewa 36 stawiam ci wyzwanie!!! Od jutra nie myj włosów i nie czesz się przez rok!!! Koniecznie zrób zdjęcie teraz i za rok!!! [quote name='majqa']Wprost nie mogę się doczekać tej fotorelacji!!! :roflt::roflt::roflt: [quote name='GoniaP']No nie śmiej się, przecież jeśli Ewa pokaże nam się teraz, to statystycznie następne zdjęcia zobaczymy za rok, i to dopiero wtedy, kiedy Alfa się pofatyguje. Alfa, ślę do Ciebie już teraz maseczkę chirurgiczną ;) Może to nowa metoda na robienie dredów. A tak na poważnie... ręce i cycki mi opadły a nóż w kieszeni się otworzył. :cool1: Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 stonka1125 napisał(a): Kolejny dowód na to ,że wystarczy nic nie robić żeby znęcać się nad zwierzęciem....ohyda... I chyba największym obrzydzeniem napawa fakt, że do tego stanu doprowadziła dogomaniaczka :( Ta sama dogomaniaczka, która mając u siebie Tanię, próbowała "pomóc" kolejnym i kolejnym psim nieszczęściom. Dzięki m.in czujności Majgi, którą podziwiam za wnikliwość, jej próby zostały udaremnione. Bo prawda jest taka, że Ewa 36 powinna mieć zakaz zajmowania się psami! Efekty jej miłości i poświęcenia widać gopłym okiem. Nawet kąpiel i nowa obroża nie pomogły Taniulce w metamorfozie :( Quote
stonka1125 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 tak "chodzi" tania.......po schodach była wniesiona... [video=youtube;ANJQ-9vmzBY]http://www.youtube.com/watch?v=ANJQ-9vmzBY[/video] Quote
czarna anda Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 widzialam Taniule chodzaca po schodach -nie jest zle :) damy rade :)beda chodzily w parze z Aza -) Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 czarna anda napisał(a):(...) ja przyznam ze probowalam walki ze spondyloza nie raz - z kiepskim skutkiem - bez farmakologi ani rusz - ja jeszcze mam doskonale doswiadczenia z leczeniem metodami naturalnymi - homeopatia oraz akupunktura - sprobuje u Tani takze ja zastosowac W tej chwili aza jest dokladnie na takim leczeniu bo ma dosc powazne klopoty z chodzeniem i daje rade Co dwa miesiace powtarzam jej akupunktura - odstawilam ostatnio sterydy oraz niesterydowe przeciwzapalne i naprawde widac dobre efekty - Beka byla ostatnio i widziala efekty (...) Ando, w życie Tani weszłam przypadkiem. Ci, którzy mnie znają pewnie potwierdzą z uśmiechem, że jak "położę łapę" na psie, to już koniec... No tak już mam. Ale najbardziej cieszę się z tego, że oto nagle spotykam osoby z tym samym "*******cem". Z jednej strony cieszę się, że Tania jest już bezpieczna z drugiej zaś, że kiedy już ją wypuścimy spod skrzydeł, trafi do psiego Anioła, który zna się na rzeczy i nie zaniedba niczego. Czarna Ando, zanim wydamy Ci Taniulkę, żądam zobowiązania, że będziesz nas zamęczać relacjami i fotami każdego dnia :diabloti: Obiecuję, że się nie obrazimy i nie napiszemy, że jesteś namolna ;):eviltong: Quote
majqa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='GoniaP'] (...) Dzięki m.in czujności Majgi, którą podziwiam za wnikliwość, jej próby zostały udaremnione. (...) Goniuś, sorry ale nadinterpretujesz.... :roll: Nie przeginaj!!! :mad: :evil_lol: Ja nie byłam czujna lecz podła - dla przypomnienia wpis Ewy z 11.04.2010 "(...) trzeba być człowiekiem i zachowywać się jak człowiek, a nie tłumaczyć zaangażowaniem i martwieniem się zwyczajną podłość. (...)" Jak wspomniałam z tym wymiarem własnej podłości jakoś sobie poradzę. :razz: Ta perła (data ta sama) też była całkiem, całkiem: "(...) To Ty rozpętałaś nagonkę na mnie z powodu braku zdjęć Tani. Bez znaczenia jest przy Tym dla Ciebie, że się znamy, że mozesz być spokojna o los psa będącego w moich rękach.(...)" - Ewo, spokojna o los psa w Twoich rękach już nigdy nie będę. Klapki z oczu spadły. 09.04.2010 - Ewa napisała: "(...) Tania jest zabezpieczona, nie trzeba się o nią martwić." - czyżby Ewo??? Nie trzeba było się o nią martwić? Hicior z tej samej daty: "(...) Stasio tak się wkurzył tym jątrzeniem, że żadnych więcej psów z dogo tam nie przyjmie - a niejedna jeszcze bida mogłaby tam znaleźć cichy kąt.(...)" - doprawdy jestem porażona wkurzeniem pana Stasia i nie przeboleję, że inna bida może nie znaleźć u niego cichego kąta. :evil_lol: 11.04.2010 Ewa napisała: "I ja, i moi Dziadkowie, i Stasio pokochaliśmy tą starowinkę. Uważam, że należycie się nią opiekuję i zapewniam optymalne warunki. (...)" - bez komentarza, bo cenzura nie puści. 12.04.2010 czysta poezja Ewo: "(...) Tania chodzi i korzysta z dobrodziejstwa ruchu i stymulacji poprzez obecnosc stada.(...)" - biedna Tania, straciła wraz z wyjazdem opisany rodzaj stymulacji. :evil_lol: Mam nadzieję, że stado Czarnej Andy ukoi tę stratę. "(...) Rozpalicie dla mnie stos ?", pyta Ewa. - Nie Ewo, żadną miarą, szkoda patyków. ;) Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 majqa napisał(a): "(...) Rozpalicie dla mnie stos ?", pyta Ewa. - Nie Ewo, żadną miarą, szkoda patyków. ;) Cholipa, szczędzisz nawet suchych badyli?! :razz: W sumie się NAM nie dziwię :angryy: Quote
czarna anda Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 dziewczyny kiepski ze mnei pisarz i wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze przychodzi mi to z trudem ale... postaram sie .... Gonia - obiecuje ze sie postaram pisac czesto a Beke poprosze o wklejanie zdjec :) Quote
majqa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 czarna anda napisał(a):(...) Gonia - obiecuje ze sie postaram pisac czesto a Beke poprosze o wklejanie zdjec :) Dziękujemy!!! :-) :multi: Quote
bahlsa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ewo36... strasznie zmasakrowałaś Tanię ..... Gdybym to ja zrobiła, zapadłabym się pod ziemię ze wstydu!! Gdzie Ty, CZŁOWIEKU!! masz serce?? Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 czarna anda napisał(a):dziewczyny kiepski ze mnei pisarz i wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze przychodzi mi to z trudem ale... postaram sie .... Gonia - obiecuje ze sie postaram pisac czesto a Beke poprosze o wklejanie zdjec :) Będziemy wyrozumiali wobec Twoich "ułomności i słabostek" i ze swojej strony postaramy się by Taniulka jak najszybciej wyruszyła do Ciebie. Od dziś Ja jestem Putin, Ty jesteś Tusk, albo odwrotnie... who cares. Sorry za skojarzenia. Proszę mnie natychmiast zamknąć w psychiatryku! Quote
majqa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 GoniaP napisał(a):(...) Proszę mnie natychmiast zamknąć w psychiatryku! Nie ma mowy! Wykończyłabyś stałych bywalców. :-) :loveu: :evil_lol: Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 majqa napisał(a):Nie ma mowy! Wykończyłabyś stałych bywalców. :-) :loveu: :evil_lol: To znaczy, że starzy bywalcy to "cienkie Bolki" a ja lubię wyzwania ;) Majguś, a nie powinnaś już spać???!!! Quote
majqa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Tak Mamo, zaraz się zwijam w objęcia Morfeusza. ;-) Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 majqa napisał(a):Tak Mamo, zaraz się zwijam w objęcia Morfeusza. ;-) Nio, dziękuję Córuniu. Jednak dobrze Cię wychowałam :eviltong: Zjeżdżaj spać! :mad: My tu będziemy czuwać ;) Quote
Isadora7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='GoniaP']Nio, dziękuję Córuniu. Jednak dobrze Cię wychowałam :eviltong: Zjeżdżaj spać! :mad: My tu będziemy czuwać ;) No dokładnie :) spadówa Majqa do łóżeczka. Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Isadora7 napisał(a): spadówa Majqa do łóżeczka. Chyba nas posłuchała ;) Nie świeci się w każdym razie. Tania śpi, Majga śpi, reszta też, więc karaluchy pod poduchy i do rana ;) Telefon biorę do łóżka :razz: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 GoniaP napisał(a):Chyba nas posłuchała ;) Nie świeci się w każdym razie. Tania śpi, Majga śpi, reszta też, więc karaluchy pod poduchy i do rana ;) Telefon biorę do łóżka :razz: No i dobrzę że się nas boi :(. Też sypiam z telefonem. Quote
GoniaP Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Isadora7 napisał(a):No i dobrzę że się nas boi :(. Boję się rana :( Majga złoi nam skórę ;) Quote
Jasza Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziewczyny, kochane jesteście i wielkie! Boże, jakto dobrze,że Tania już bezpieczna! Trzymam mocno kciuki! Zaproście może na wątek TERESĘ BORCZ, podpowie na pewno coś dobrego i mądrego... Quote
majqa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 GoniaP napisał(a):Boję się rana :( Majga złoi nam skórę ;) Mam Was gagatki!!! :mad: :evil_lol: Ładnie to tak de mi obrabiać? ;) Raneczek wstał, czekamy więc na Tańkowe newski. :lol: Quote
Recommended Posts