Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czarna anda napisał(a):
rozmawialam z Gonia P - lekarz zrobi wszystko zeby Tania mogla jak najszybciej jechac do domu - Gonia ma do niego zaufanie wiec ja w takim razie zdaje sie na ich opinie i czekam na na Tanie wraz z psiakami - obiecaly mi ze powitaja mala cieplo

To czekamy dalej żeby Tania mogła wreszcie dotrzeć do kochających ja osób. Tania jest tak kochana, że na pewno i Ty i Twoje zwierzaki będziecie jej chcieli nieba przychylić.........

Posted

AlfaLS napisał(a):
To czekamy dalej żeby Tania mogła wreszcie dotrzeć do kochających ja osób. Tania jest tak kochana, że na pewno i Ty i Twoje zwierzaki będziecie jej chcieli nieba przychylić.........

nie wiem czy niebo i ja to dobre porownanie Moja Droga :) " do nieba nie chodze bo jest mi nie po drodze ... " :)

Guest Elżbieta481
Posted

Jakieś krople weż czy co...
Ja już wzięłam.Mam swoje lata-niestety.
E/W

Posted

Bela, mi też smutno. Wiesz, jakby teraz szybko Tania odeszla, to byloby to strasznie smutne. Tyle tych psiakow po przyjezdzie do dobrych warunkow umiera, ze nie chce ani o tym myslec, ani krakac. Tfu, tfu... Tania, naciesz sie dobrym domem, obiecujesz?

Guest Elżbieta481
Posted

Odpukujemy w niemalowane...Musi byc dobrze-jeśli wogóle jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie
E/W

Posted

GoniaP napisał(a):
Oczywiście, pozostaję czujna ;)

Zołza:loveu: jesteś, ale kochana. Też waruję i czekam:mad:;)
Długo jeszcze?
Przesłałam Ci mail, teraz pójdzie drugi, już bardziej w temacie Tani.

Posted

czarna anda napisał(a):
czyzbys dziecinko miala najlepsza grupe krwi " o" ?

Jakbyś była przy oznaczaniu. :evil_lol: Wróżkaś Ty, czy co?
Oj, Taniuś... nie daj się psinko... :-(

Posted

agaga21 napisał(a):
czy tania została w śremie? jeśli tak to czy wiadomo do kiedy?

Tania została w Śremie, nie wiem do kiedy... Filip mówił, że wet stwierdził, że sunia strasznie zaniedbana... Co do bardziej szczegółowego raportu, to na pewno trzeba poczekać na wyniki badań i to co powiedzą Goni lekarze.