Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Idę przetrzeć oczy ze zdumienia, bo chyba niedowidzę (późna pora ;)). :-o
AlfaLS, jakie bogi Cię tu przygnały!!! Dziękujemy za chęć pomocy!!! :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Nie ma co oczu przecierać - dobrze widzisz:lol: A jak pomoc potrzebna to czemu nie? W dodatku mam zupełnie nienormowany czas pracy / uroki pracy dla siebie:evil_lol:/ więc łatwiej jest mi się umówić tak jak komuś innemu pasuje;). Biorę brykę, psa do bryki, aparat do torby i jedziemy na wycieczkę. Szczególnie że pogoda coraz bardziej sprzyja wycieczkom:lol:. A może jeszcze jakąś Ciotkę namówimy?

Posted

[quote name='AlfaLS'] (...) Szczególnie że pogoda coraz bardziej sprzyja wycieczkom:lol:. A może jeszcze jakąś Ciotkę namówimy?[/QUOTE]
Normalnie zapachniało kwietniową majówką! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ojej ale super !
To dwie Ciocie chętne !!!!!
W takim razie dzień i porę domówimy.
Ciocię Agnieszkę również bardzo serdecznie zapraszamy :)

Posted

To wspaniale!
Ja, tak jak już kiedyś wspominałam, mogę pojechać z ogromną chęcią, ale jedynie w weekend i to nie w ten, ani w następny. A skoro kolejna cioteczka jest chętna i może pojechać porobić foteczki wcześniej, to myślę, że to jest super propozycja.:multi:

Poza tym, możliwe, że dzisiaj odzyskam Fiodora, więc siłą rzeczy, będę troszkę zajęta przez najbliższe dni, ale jeszcze nie zapeszam ;)

Posted

[quote name='agnieszka32']
Poza tym, możliwe, że dzisiaj odzyskam Fiodora, więc siłą rzeczy, będę troszkę zajęta przez najbliższe dni, ale jeszcze nie zapeszam ;)[/QUOTE]

Trzymam kciuki Agnieszko !!!

Posted

[quote name='agnieszka32'] (...) Poza tym, możliwe, że dzisiaj odzyskam Fiodora, więc siłą rzeczy, będę troszkę zajęta przez najbliższe dni, ale jeszcze nie zapeszam ;)[/QUOTE]
Czego z całego serca życzę Agnieszko!!! :-)

Posted

[quote name='majqa']Czego z całego serca życzę Agnieszko!!! :-)[/QUOTE]

Ja raczej też w ten i w następny weekend nie dam rady, toteż może jednak zgramy się we trzy.

Posted

[quote name='ewa36']Ja raczej też w ten i w następny weekend nie dam rady, toteż może jednak zgramy się we trzy.[/QUOTE]
A na tygodniu Ci jakoś nie pasuje?
Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo Ci tego życzę żebyś odzyskała swojego psiaka:loveu:

Posted

[quote name='AlfaLS']A na tygodniu Ci jakoś nie pasuje?
Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo Ci tego życzę żebyś odzyskała swojego psiaka:loveu:[/QUOTE]

Nie mam jak - pracuję

Posted

[quote name='ewa36']Nie mam jak - pracuję[/QUOTE]
Szkoda ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze. Najwyżej fotki będą jeszcze bardziej wiosenno-letnie:lol:

Posted

Oczywiście nic na siłę ale... Może po prostu ALfaLS, za zgodą pana Stasia i po uzgodnieniu z nim terminu podjechałaby tam sama? Cyknięcie kilku fotek to przecież moment. Jak to widzisz Ewo? Mobilnej i dyspozycyjnej Alfie będzie łatwo wpasować się w kogoś, kto jest z psami tak często jak pan Stasio?

Posted

[quote name='ewa36']Można spróbować.[/QUOTE]
O, to super. :-) Ewo, zapytaj proszę o taką grzeczność pana Stasia i jeśli się zgodzi pozostanie tylko podanie jego numeru Alfie, by uzgodnili między sobą pasujący im termin. :-)

Posted

Jakby co to dla mnie nie ma sprawy. podaję mój numer 502 100 363.
Psinko ale się Ciotki stęskniły za Tobą, ale będzie oglądanie:crazyeye:
Ale i tak masz szczęście kochaniutka:lol:, ja jak adoptowałam swoją sunię to mnie Ciotki tak molestowały nie tylko o zdjęcia ale także o real że wraz z psinką pojechałyśmy "do źródeł" - bagatela tylko 600 km:evil_lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Jakby co to dla mnie nie ma sprawy. podaję mój numer 502 100 363.
Psinko ale się Ciotki stęskniły za Tobą, ale będzie oglądanie:crazyeye:
Ale i tak masz szczęście kochaniutka:lol:, ja jak adoptowałam swoją sunię to mnie Ciotki tak molestowały nie tylko o zdjęcia ale także o real że wraz z psinką pojechałyśmy "do źródeł" - bagatela tylko 600 km:evil_lol:[/QUOTE]

Molestowanie to zdaje się zabronione jest ...... o ile się nieznacznie orientuję

A molestować będziecie Staśka w takim razie :eviltong:

Posted

Ale to było takie przyjemne molestowanie:lol:. Efekt taki że strasznie mi się u tych źródeł spodobało i gdyby nie ta odległość to teraz ja bym Śląskie Ciotki molestowała najazdami:evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']No, to mnie powaliło. :-)[/QUOTE]
Wiesz grazyna9915 ma dużą siłę przekonywania:diabloti:. A biorąc pod uwagę fakt że miałam względem niej dług wdzięczności to nie było rady. Moja psinka, ktorą adoptowałam dokładnie po tygodniu pobytu u mnie mi zwiała, po prostu wyszła z szelek i zniknęła :shake:. I wtedy grazyna9915 przyjechała do mnie te ponad 600 km. żeby mi pomóc w szukaniu Zulki. I ja jej wtedy obiecałam w imieniu swoim i mojej psinki, że jak ona się znajdzie to pojedziemy "do źródeł". Jak po trzech tygodniach Zulka się znalazła to obietnicy trzeba było dotrzymać:mad:. Zresztą nasza wycieczka miała też cel inny - zależało i mnie i grażynie9915 żeby pokazać pracownikom schroniska, że psinka, która jest ponad 12 lat w schronisku, jest psem nieadopcyjnym jak wszyscy mówili - w normalnych, domowych warunkach jest po prostu normalnym, kochanym psem........

Posted

[quote name='AlfaLS']Wiesz grazyna9915 ma dużą siłę przekonywania:diabloti:. A biorąc pod uwagę fakt że miałam względem niej dług wdzięczności to nie było rady. Moja psinka, ktorą adoptowałam dokładnie po tygodniu pobytu u mnie mi zwiała, po prostu wyszła z szelek i zniknęła :shake:. I wtedy grazyna9915 przyjechała do mnie te ponad 600 km. żeby mi pomóc w szukaniu Zulki. I ja jej wtedy obiecałam w imieniu swoim i mojej psinki, że jak ona się znajdzie to pojedziemy "do źródeł". Jak po trzech tygodniach Zulka się znalazła to obietnicy trzeba było dotrzymać:mad:. Zresztą nasza wycieczka miała też cel inny - zależało i mnie i grażynie9915 żeby pokazać pracownikom schroniska, że psinka, która jest ponad 12 lat w schronisku, jest psem nieadopcyjnym jak wszyscy mówili - w normalnych, domowych warunkach jest po prostu normalnym, kochanym psem........[/QUOTE]

Piękna historia ......

To molestujemy Stasia - ale mu się trafiło tyle Ciotek :diabloti: w życiu by się chłopka nie spodziewał :cool1: jutro mu zapowiem że będzie miał z ciotkami do czynienia :cool3:

Posted

[quote name='majqa']O, to super. :-) Ewo, zapytaj proszę o taką grzeczność pana Stasia i jeśli się zgodzi pozostanie tylko podanie jego numeru Alfie, by uzgodnili między sobą pasujący im termin. :-)

Świetny pomysł.

:p

Posted

ewa36 napisał(a):
(...) To molestujemy Stasia - ale mu się trafiło tyle Ciotek :diabloti: w życiu by się chłopka nie spodziewał :cool1: jutro mu zapowiem że będzie miał z ciotkami do czynienia :cool3:

Jak tam negocjacje z Głównodowodzącym? :lol: