Isadora7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No to teraz na bank będą zdjęcia nie ma opcji, chętni do zrobienia fotek są. To już tylko kwestia zapewne paru godzin bez mała. Quote
majqa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Qrczę, ja się ucieszę ale mogę sobie tylko wyobrazić, jak bardzo ucieszą się Beka i Gajowa. :multi: Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='majqa']Idę przetrzeć oczy ze zdumienia, bo chyba niedowidzę (późna pora ;)). :-o AlfaLS, jakie bogi Cię tu przygnały!!! Dziękujemy za chęć pomocy!!! :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Nie ma co oczu przecierać - dobrze widzisz:lol: A jak pomoc potrzebna to czemu nie? W dodatku mam zupełnie nienormowany czas pracy / uroki pracy dla siebie:evil_lol:/ więc łatwiej jest mi się umówić tak jak komuś innemu pasuje;). Biorę brykę, psa do bryki, aparat do torby i jedziemy na wycieczkę. Szczególnie że pogoda coraz bardziej sprzyja wycieczkom:lol:. A może jeszcze jakąś Ciotkę namówimy? Quote
majqa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AlfaLS'] (...) Szczególnie że pogoda coraz bardziej sprzyja wycieczkom:lol:. A może jeszcze jakąś Ciotkę namówimy?[/QUOTE] Normalnie zapachniało kwietniową majówką! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ojej ale super ! To dwie Ciocie chętne !!!!! W takim razie dzień i porę domówimy. Ciocię Agnieszkę również bardzo serdecznie zapraszamy :) Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To wspaniale! Ja, tak jak już kiedyś wspominałam, mogę pojechać z ogromną chęcią, ale jedynie w weekend i to nie w ten, ani w następny. A skoro kolejna cioteczka jest chętna i może pojechać porobić foteczki wcześniej, to myślę, że to jest super propozycja.:multi: Poza tym, możliwe, że dzisiaj odzyskam Fiodora, więc siłą rzeczy, będę troszkę zajęta przez najbliższe dni, ale jeszcze nie zapeszam ;) Quote
magda222 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agnieszka32'] Poza tym, możliwe, że dzisiaj odzyskam Fiodora, więc siłą rzeczy, będę troszkę zajęta przez najbliższe dni, ale jeszcze nie zapeszam ;)[/QUOTE] Trzymam kciuki Agnieszko !!! Quote
majqa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agnieszka32'] (...) Poza tym, możliwe, że dzisiaj odzyskam Fiodora, więc siłą rzeczy, będę troszkę zajęta przez najbliższe dni, ale jeszcze nie zapeszam ;)[/QUOTE] Czego z całego serca życzę Agnieszko!!! :-) Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='majqa']Czego z całego serca życzę Agnieszko!!! :-)[/QUOTE] Ja raczej też w ten i w następny weekend nie dam rady, toteż może jednak zgramy się we trzy. Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ewa36']Ja raczej też w ten i w następny weekend nie dam rady, toteż może jednak zgramy się we trzy.[/QUOTE] A na tygodniu Ci jakoś nie pasuje? Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo Ci tego życzę żebyś odzyskała swojego psiaka:loveu: Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AlfaLS']A na tygodniu Ci jakoś nie pasuje? Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo Ci tego życzę żebyś odzyskała swojego psiaka:loveu:[/QUOTE] Nie mam jak - pracuję Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ewa36']Nie mam jak - pracuję[/QUOTE] Szkoda ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze. Najwyżej fotki będą jeszcze bardziej wiosenno-letnie:lol: Quote
majqa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oczywiście nic na siłę ale... Może po prostu ALfaLS, za zgodą pana Stasia i po uzgodnieniu z nim terminu podjechałaby tam sama? Cyknięcie kilku fotek to przecież moment. Jak to widzisz Ewo? Mobilnej i dyspozycyjnej Alfie będzie łatwo wpasować się w kogoś, kto jest z psami tak często jak pan Stasio? Quote
majqa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='ewa36']Można spróbować.[/QUOTE] O, to super. :-) Ewo, zapytaj proszę o taką grzeczność pana Stasia i jeśli się zgodzi pozostanie tylko podanie jego numeru Alfie, by uzgodnili między sobą pasujący im termin. :-) Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jakby co to dla mnie nie ma sprawy. podaję mój numer 502 100 363. Psinko ale się Ciotki stęskniły za Tobą, ale będzie oglądanie:crazyeye: Ale i tak masz szczęście kochaniutka:lol:, ja jak adoptowałam swoją sunię to mnie Ciotki tak molestowały nie tylko o zdjęcia ale także o real że wraz z psinką pojechałyśmy "do źródeł" - bagatela tylko 600 km:evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Jakby co to dla mnie nie ma sprawy. podaję mój numer 502 100 363. Psinko ale się Ciotki stęskniły za Tobą, ale będzie oglądanie:crazyeye: Ale i tak masz szczęście kochaniutka:lol:, ja jak adoptowałam swoją sunię to mnie Ciotki tak molestowały nie tylko o zdjęcia ale także o real że wraz z psinką pojechałyśmy "do źródeł" - bagatela tylko 600 km:evil_lol:[/QUOTE] Molestowanie to zdaje się zabronione jest ...... o ile się nieznacznie orientuję A molestować będziecie Staśka w takim razie :eviltong: Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ale to było takie przyjemne molestowanie:lol:. Efekt taki że strasznie mi się u tych źródeł spodobało i gdyby nie ta odległość to teraz ja bym Śląskie Ciotki molestowała najazdami:evil_lol: Quote
majqa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AlfaLS'](...) wraz z psinką pojechałyśmy "do źródeł" - bagatela tylko 600 km:evil_lol:[/QUOTE] No, to mnie powaliło. :-) Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='majqa']No, to mnie powaliło. :-)[/QUOTE] Wiesz grazyna9915 ma dużą siłę przekonywania:diabloti:. A biorąc pod uwagę fakt że miałam względem niej dług wdzięczności to nie było rady. Moja psinka, ktorą adoptowałam dokładnie po tygodniu pobytu u mnie mi zwiała, po prostu wyszła z szelek i zniknęła :shake:. I wtedy grazyna9915 przyjechała do mnie te ponad 600 km. żeby mi pomóc w szukaniu Zulki. I ja jej wtedy obiecałam w imieniu swoim i mojej psinki, że jak ona się znajdzie to pojedziemy "do źródeł". Jak po trzech tygodniach Zulka się znalazła to obietnicy trzeba było dotrzymać:mad:. Zresztą nasza wycieczka miała też cel inny - zależało i mnie i grażynie9915 żeby pokazać pracownikom schroniska, że psinka, która jest ponad 12 lat w schronisku, jest psem nieadopcyjnym jak wszyscy mówili - w normalnych, domowych warunkach jest po prostu normalnym, kochanym psem........ Quote
ewa36 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Wiesz grazyna9915 ma dużą siłę przekonywania:diabloti:. A biorąc pod uwagę fakt że miałam względem niej dług wdzięczności to nie było rady. Moja psinka, ktorą adoptowałam dokładnie po tygodniu pobytu u mnie mi zwiała, po prostu wyszła z szelek i zniknęła :shake:. I wtedy grazyna9915 przyjechała do mnie te ponad 600 km. żeby mi pomóc w szukaniu Zulki. I ja jej wtedy obiecałam w imieniu swoim i mojej psinki, że jak ona się znajdzie to pojedziemy "do źródeł". Jak po trzech tygodniach Zulka się znalazła to obietnicy trzeba było dotrzymać:mad:. Zresztą nasza wycieczka miała też cel inny - zależało i mnie i grażynie9915 żeby pokazać pracownikom schroniska, że psinka, która jest ponad 12 lat w schronisku, jest psem nieadopcyjnym jak wszyscy mówili - w normalnych, domowych warunkach jest po prostu normalnym, kochanym psem........[/QUOTE] Piękna historia ...... To molestujemy Stasia - ale mu się trafiło tyle Ciotek :diabloti: w życiu by się chłopka nie spodziewał :cool1: jutro mu zapowiem że będzie miał z ciotkami do czynienia :cool3: Quote
Isadora7 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='majqa']O, to super. :-) Ewo, zapytaj proszę o taką grzeczność pana Stasia i jeśli się zgodzi pozostanie tylko podanie jego numeru Alfie, by uzgodnili między sobą pasujący im termin. :-) Świetny pomysł. :p Quote
majqa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ewa36 napisał(a):(...) To molestujemy Stasia - ale mu się trafiło tyle Ciotek :diabloti: w życiu by się chłopka nie spodziewał :cool1: jutro mu zapowiem że będzie miał z ciotkami do czynienia :cool3: Jak tam negocjacje z Głównodowodzącym? :lol: Quote
Recommended Posts