Promyczek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nie jestem Dorotą Krasowską i nie wiem kto nią jest. Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 za to cie przepraszam ze myslalam ze jestes nia ty Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='mala_czarna']Napisać, że menelskie teksty tutaj lecą to mało. Iza, wyrazy współczucia, bo ja chyba bym tego nie wytrzymała.[/QUOTE] widac slaba jestes dziecinko :) Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']widac slaba jestes dziecinko :)[/QUOTE] Nie mów do mnie dziecinko, bo nie lubię spoufalać się z ludźmi, których nie znam. Wlepiłabym ci bana na starcie, bo to co tutaj sobą zaprezentowałaś to dno i kilo mułu. Jeśli chodzi o opiekę nad psami to osoboście nie powierzyłabym ci nawet pchły z psiej sierści. Jeśli chcesz coś odpisać na powyższe to mocno się postaraj, bo ciężko ci idzie jeśli nie bluźniesz. Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 pchly z psiej siersci ,,, hmmm juz kiedys wspominalas ze komus mrowki nie powierzylabys :) jakos malao kreatywnie .... Dno i kilo mulo mozn atakze zaprezentowac bez slownictwa jak to mowisz " menelskiego" i to jest bardziej obrzydliwe bo obludne i ukazuje nieprawdziwe oblicze czlowieka - =-ja przynajmniej mowie wprost bo nie obawiamsie banow czy braku sympati - mam to gdzies Nie robei niczego dla poklasku wiec nie musze sie starac o " slodka twarz " jak wiekszosc z tego watku - ty jestes w czolowce Quote
a.piurek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']pchly z psiej siersci ,,, hmmm juz kiedys wspominalas ze komus mrowki nie powierzylabys :) jakos malao kreatywnie .... Dno i kilo mulo mozn atakze zaprezentowac bez slownictwa jak to mowisz " menelskiego" i to jest bardziej obrzydliwe bo obludne i ukazuje nieprawdziwe oblicze czlowieka - =-ja przynajmniej mowie wprost bo nie obawiamsie banow czy braku sympati - mam to gdzies [B]Nie robei niczego dla poklasku wiec nie musze sie starac o " slodka twarz " jak wiekszosc z tego watku[/B] - ty jestes w czolowce[/QUOTE] A szkoda, bo w moim świecie nazywa się to kulturą osobistą. Uczymy się jej i nabywamy ją z każdym dniem, z każdym spotkaniem z drugim człowiekiem w procesie zwanym socjalizacją od najwcześniejszych lat naszego życia. Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 O mrówce nigdy nie pisałam, serio :) A "słodka twarz" mi wisi. Ja interesuję się tylko psami, ale rozmawiam na wątkach po ludzku, bez obelg. Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='mala_czarna']O mrówce nigdy nie pisałam, serio :) A "słodka twarz" mi wisi. Ja interesuję się tylko psami, ale rozmawiam na wątkach po ludzku, bez obelg.[/QUOTE] Uderz w stol..... dotknelo :) .....prawda boli ... serio to widac bilobil trza wykupic :) na watku szczeniat z Pragi pisalas w ten sposob do Sylwi- Kostek :) Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']Uderz w stol..... dotknelo :) .....prawda boli ... serio to widac bilobil trza wykupic :) na watku szczeniat z Pragi pisalas w ten sposob do Sylwi- Kostek :)[/QUOTE] Ale nie do Ciebie. Do Ciebie pisze o pchle. Co Ty masz z tym polecaniem ludziom leków? W farmacji robisz? Masz zniżki na relanium? :evil_lol: Anda, serio mówię. Weź się ogarnij. Tani już nie ma, ale z tobą nie jest dobrze. 1 Quote
majqa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']maila do mnie odnosnie spaw prywatnych Majgi napisala Dorota Krasowska- jesli ty promyczku nia nie jestes to przepraszam Jednakze Dorota Krasowska kimkolwiek by ne ubyla jest autorem maili dotyczacych spraw prywtanych Majgi oraz jej stanu zdrowia - zatem w moimposcie jest wpis ze Prosze Dorote K o wstrzymanie korespondencji i jej to dotyczy[/QUOTE] No cóż... to poczekajmy na Dorotę Krasowską. Być może ową Dorotę znam ale tego imienia nie kojarzę z podanym nazwiskiem (hm..., a może powinnam), a tym bardziej z żadnym nickiem. Jak napisałam wcześniej to i się powtórzę - przepraszam, że owa osoba pisała o moich sprawach do osób trzecich bowiem nikogo o taki rodzaj nadgorliwości nie prosiłam. Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='mala_czarna']Ale nie do Ciebie. Do Ciebie pisze o pchle. Co Ty masz z tym polecaniem ludziom leków? W farmacji robisz? Masz zniżki na relanium? :evil_lol: Anda, serio mówię. Weź się ogarnij. Tani już nie ma, ale z tobą nie jest dobrze.[/QUOTE] hahahahahaha a widzisz:) wiec jednak o mrowkach pisalas hahah argumentow braklo wiec trza dowalic tak dziecinko:) ???? aj od kikudziesieciu stron pisze ze tani juz nie ma wiec ogarnijcie sie i o tym pisalam nie raz - widac nie doczytalas - nie powtarzaj po starszych - idz odrob lekcje potem wroc przygptowana Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='a.piurek']A szkoda, bo w moim świecie nazywa się to kulturą osobistą. Uczymy się jej i nabywamy ją z każdym dniem, z każdym spotkaniem z drugim człowiekiem w procesie zwanym socjalizacją od najwcześniejszych lat naszego życia.[/QUOTE] rozumiem ze wlasnei zajrzalas do ksiazki i nauczylas sie tekstu i wklepalas w komputer bo to wychodzi ci swietnie - ale do tego nie trzeba sopecjalnych umiejetnosci Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='majqa']No cóż... to poczekajmy na Dorotę Krasowską. Być może ową Dorotę znam ale tego imienia nie kojarzę z podanym nazwiskiem (hm..., a może powinnam), a tym bardziej z żadnym nickiem. Jak napisałam wcześniej to i się powtórzę - przepraszam, że owa osoba pisała o moich sprawach do osób trzecich bowiem nikogo o taki rodzaj nadgorliwości nie prosiłam.[/QUOTE] mail doroty K - [email]pianeczka48@wp.pl[/email] Quote
klempa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Czarna anda, kim Ty jesteś, że rozstawiasz wszystkich po kątach, traktujesz pogardliwie a do tego wyrażasz się w sposób nie wiem jak to nazwać (chamski????) Leki którym innym proponujesz chyba powinnaś sama wziąć (albo też odstawić te, które bierzesz, bo Ci szkodzą), bo coś tu "nie halo" 1 Quote
czarna anda Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='klempa']Czarna anda, kim Ty jesteś, że rozstawiasz wszystkich po kątach, traktujesz pogardliwie a do tego wyrażasz się w sposób nie wiem jak to nazwać (chamski????) Leki którym innym proponujesz chyba powinnaś sama wziąć (albo też odstawić te, które bierzesz, bo Ci szkodzą), bo coś tu "nie halo"[/QUOTE] akim sa ci ktorzy mnie chca rozstawic po katach ?? wiec nie wchodz na watek na ktorym ci enie bylo i nei klep jak kolezanki pelikanim dziobem w klawiature po proznicy nie znajac sprawy rozumiem ze kolezanki za slabe posilki sciagaja :) Quote
a.piurek Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']rozumiem ze wlasnei zajrzalas do ksiazki i nauczylas sie tekstu i wklepalas w komputer bo to wychodzi ci swietnie - ale do tego nie trzeba sopecjalnych umiejetnosci[/QUOTE] Wyobraź sobie, że niektórzy w szkołach do których mieli przyjemność chodzić nie spali... Jak potrzeba Ci terapeuty, to z racji zawodu oraz wykształcenia polecę Ci kilku. Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Popracuj nad pisownią. Masz duże problemy. I z gramatyką, i ze składnią. Po raz kolejny powtórzę, nie mów do mnie dziecinko, bo przekroczyłam już dawno "naście" lat. To nie jest wątek Kostek (mam już zdanie na jej temat i go nie zmienię). Masz spore stado psów, ale jak widać wolisz pyskówki na Dogo. Zajmij się nimi, bo psy na tym tracą. I nie rób z siebie Matki Teresy z Kalkuty. Już wcześniej było wiadomo, że Tania powinna odejść, bo cierpiała bardzo, ale zwlekałaś z decyzją. No super, świetna jesteś, ludzie powinni całować cię w czółko, bo taka biedna byłaś. Nie dziwię się, że niektórzy ludzie mają Dogomaniaków za oszołomów. Po tym co napisałaś do Izy powinnaś mieć dożywotni zakaz udzielania się tutaj. Mam nadzieję, że moderator ustosunkuje się do twoich wpisów na tym wątku. Quote
Kaja i Aza Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Obawiam sie, ze ten wyjatkowo obrzydliwy watek jest niestety w znacznej mierze reprezentatywny dla dogomanii: zawiedzione ambicje, osobiste porachunki, nieopisane chamstwo jednej z uczestniczek watku, niejasna kwestia finansowa, a ja sie pytam po raz kolejny: gdzie w tym wszystkim miejsce na psa potrzebujacego pomocy? Obawiam sie, ze nie ten watek trzeba zamknac tylko dogomanie, bo pomoc, ktora w ostatecznym rachunku nie pomaga tylko szkodzi nie jest pomoca. Quote
klempa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='czarna anda']akim sa ci ktorzy mnie chca rozstawic po katach ?? wiec nie wchodz na watek na ktorym ci enie bylo i nei klep jak kolezanki pelikanim dziobem w klawiature po proznicy nie znajac sprawy rozumiem ze kolezanki za slabe posilki sciagaja :)[/QUOTE] Nie jestem niczyim "posiłkiem". Ale jedno Ci przyznam masz rację poddaję się, z Tobą nie da się rozmawiać. Czy jest tu jakiś moderator????? Quote
bela51 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Miałam sie nie odzywać, ale ten zmasowany atak na Ande zmusil mnie do napisania choc paru słów w jej obronie. Fakt,ze nic nie usprawiedliwia uzywania epitetów jakie tu sie pojawiły, ale wyprowadzaliście Ja z równowagi, systematycznie i cały czas. Padły tu słowa, że nie pomaga psom, tylko szuka frejerów, którzy placą, nazwano ja niedobrym człowiekiem, caly czas przekręcano fakty, dotyczące tych nieszczęsnych 500 zł od ewy. Kazdy reaguje na takie ataki inaczej. I teraz ona jest najgorsza, bo puściły jej nerwy. To nie tak. Winnych jest wielu. Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='bela51']Miałam sie nie odzywać, ale ten zmasowany atak na Ande zmusil mnie do napisania choc paru słów w jej obronie. Fakt,ze nic nie usprawiedliwia uzywania epitetów jakie tu sie pojawiły, [U]ale wyprowadzaliście Ja z równowagi, systematycznie i cały czas[/U]. [B]Padły tu słowa, że nie pomaga psom, tylko szuka frejerów, którzy placą, nazwano ja niedobrym człowiekiem, caly czas przekręcano fakty, dotyczące tych nieszczęsnych 500 zł od ewy.[/B] Kazdy reaguje na takie ataki inaczej. I teraz ona jest najgorsza, bo puściły jej nerwy. To nie tak. Winnych jest wielu.[/QUOTE] dokladnie tak samo myśle.... belu trafiłas w sedno Quote
epe Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='bela51']Miałam sie nie odzywać, ale ten zmasowany atak na Ande zmusil mnie do napisania choc paru słów w jej obronie. Fakt,ze nic nie usprawiedliwia uzywania epitetów jakie tu sie pojawiły, ale wyprowadzaliście Ja z równowagi, systematycznie i cały czas. Padły tu słowa, że nie pomaga psom, tylko szuka frejerów, którzy placą, nazwano ja niedobrym człowiekiem, caly czas przekręcano fakty, dotyczące tych nieszczęsnych 500 zł od ewy. Kazdy reaguje na takie ataki inaczej. I teraz ona jest najgorsza, bo puściły jej nerwy. To nie tak. Winnych jest wielu.[/QUOTE] Popieram wypowiedź Beli! A na słownictwo Andy nie powinna się tak bulwersować Isadora i A.piurek - przecież współpracujecie z p.Krystyną i Emirem! Pamiętam jak na jej wpisy reagowano identycznie - czy to oznacza,że Emirowi nawet pchły powierzyć nie można? A czy Emir pozwala sobie na to,aby darczyńcy sterowali zza komputera,jak i na co ma wydawać pieniądze p.Krystyna? Przecież Anda nie uchyla się od rozliczenia kwot,jakie na [B]jej[/B] konto wpłynęły,a niektórzy darczyńcy wyraźnie napisali za co zapłacą i gdzie te pieniądze wpłacą!!! Więc jeśli wpłaciłi darczyńcy pieniądze do kliniki,to co ma z tym wspólnego Anda?? Quote
Maupa4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [COLOR=Green][B]Witam.[/B][/COLOR] [quote name='Kaja i Aza']Obawiam sie, ze ten wyjatkowo obrzydliwy watek jest niestety w znacznej mierze reprezentatywny dla dogomanii: zawiedzione ambicje, osobiste porachunki, nieopisane chamstwo jednej z uczestniczek watku, niejasna kwestia finansowa, a ja sie pytam po raz kolejny: gdzie w tym wszystkim miejsce na psa potrzebujacego pomocy? Obawiam sie, ze nie ten watek trzeba zamknac tylko dogomanie, bo pomoc, ktora w ostatecznym rachunku nie pomaga tylko szkodzi nie jest pomoca.[/QUOTE] [COLOR=Green][B] Wątek w tej chwili zamykam. Wątek zostanie zmoderowany a później ponownie otwarty. O wszystkich swoich decyzjach a więc i jakie będą "konsekwencje" łamania Regulaminu Forum poinformuję na wątku. Jednocześnie informuję, że ponieważ wątek jest moderowany przeze mnie (bo na TM jest tylko jeden moderator) od tej pory nie odpowiadam na żadne PW od osób zaangażowanych w ten wątek. Pozdrawiam.[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts