malizna78 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a):Jakos nikomu nie przeszkadzalo pieniactwa ireny oraz innych wczesniej pisalam ni eraz zeby dac sobie spokoj w koncu jak ja nie wytrzymalam mamy nastepna ofiare do napadu tak ? od 20 stron bije sie tu piane i jesli ta piana dotyzcyla zlinczowanai przez Irene i majke ewy 36 nikomu nie przeszkadzalo jak ktokolwiek zabieral glos i mial inne zdanie zostal napadniety a teraz przeszkadza ze inni sie wkurzyli - dzialanie wybiorcze wciaz na faliAle jak to? ktoś ma tutaj wątpliwości, ze ewa36 jest winna? Chyba tylko ty! Ona jest ofiarą? Ona jest głowną winowajczynią! Do końca nas wszystkich mamiła, że z Tanią jest wszystko dobrze!Jak można o tym zapomnieć? Gdzie i kiedy irenaka się pieniła albo majqa? Gdyby nie one to nic bys do dziś nie wiedziała co u Tani! A sunia by umierała w meczarniach!Jak można tak odwracac kota ogonem? Irenaka i majqa mialy 100% racji w tym co pisały o ewie! Nie znam spraw innych ktore opisywała majqa, ale ten wątek czytam od kilku dni. Zrobiłaś z irenaki ofiare a na to nie zasłużyła dziewczyna! Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 a.piurek napisał(a):Brawo. Podpisuję się pod tym w 100% ojojoj a wczesniej nie widzialyscie tego tylko w odwrotna strone ? i nikomu nie przeszkadzaly informacje nie merytoryczne ? Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malizna78 napisał(a):Byłam na watku, tylko sie nie odzywalam, bo tu strach się odezwać.Bo jak sie ktoś odezwie to w ziemię go wgniatasz z ewa36. A pomagać tez strach, bo wyjdzie zaraz, że ten kto pomaga i tak jest winny.Wszyscy źli i winni, bo albo nie pomagaja, albo pomagają! tylko ty dobra a ewa też dobra, ale niechcący popełniła bład. ale to już było Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malizna78 napisał(a):Ale jak to? ktoś ma tutaj wątpliwości, ze ewa36 jest winna? Chyba tylko ty! Ona jest ofiarą? Ona jest głowną winowajczynią! Do końca nas wszystkich mamiła, że z Tanią jest wszystko dobrze!Jak można o tym zapomnieć? Gdzie i kiedy irenaka się pieniła albo majqa? Gdyby nie one to nic bys do dziś nie wiedziała co u Tani! A sunia by umierała w meczarniach!Jak można tak odwracac kota ogonem? Irenaka i majqa mialy 100% racji w tym co pisały o ewie! Nie znam spraw innych ktore opisywała majqa, ale ten wątek czytam od kilku dni. Zrobiłaś z irenaki ofiare a na to nie zasłużyła dziewczyna! wiesz co dziecko wy tu sie przewalajcie winny nie winny a ja zabiore Tanie w poniedzialek i tym sie zajme Wlascieiem Tani jestem ja wedlug papierow zeby juz nie bylo watpliwosci i ujadania Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 GoniaP napisał(a):A kto wyciągał ją ze schronu i na kogo opiewają kolejne umowy? na mnei wiec slucham Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malizna78 napisał(a):Ale jak to? ktoś ma tutaj wątpliwości, ze ewa36 jest winna? Chyba tylko ty! Ona jest ofiarą? Ona jest głowną winowajczynią! Do końca nas wszystkich mamiła, że z Tanią jest wszystko dobrze!Jak można o tym zapomnieć? Gdzie i kiedy irenaka się pieniła albo majqa? Gdyby nie one to nic bys do dziś nie wiedziała co u Tani! A sunia by umierała w meczarniach!Jak można tak odwracac kota ogonem? Irenaka i majqa mialy 100% racji w tym co pisały o ewie! Nie znam spraw innych ktore opisywała majqa, ale ten wątek czytam od kilku dni. Zrobiłaś z irenaki ofiare a na to nie zasłużyła dziewczyna! A Tobie się zdaje, że Tania przyjechała do mnie sprawna i w pełni sił tak ? Quote
Isadora7 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='czarna anda']ja niczego pod dywan ni chowam - mowie wprost i nie probuje manipulanctwem wybielic swoich zachowan wiec nie wyjezdzaj z gipiura i gaciami bo znowu brniemy w slepa ulice Jasne, z wyjeżdżaniem z gipura mam problem, u mnie chłopaki na Gibalaku mówią sznapsbarytonem że siekną mielonym po gałach, ale to zapewne znaczy to samo w żulerskich odzywkach. Quote
stonka1125 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a):a co z umowami mozesz zrobic w tym kraju - z umowami adopcyjnymi ? co ? i jzu rozpalamy znowu ognisko mamy nasteony stos jak widze super dalej gdakajmy o tym co byloby gdyby i bawmy si ew bajki dla dzieci - brawo To kolejny raz pytam po co to wszystko? Jeżeli uważasz że umowy adopcyjne są bez sensu, to po jakiego diabła to wszystko? Wracając do Tani, rozumiem ze żadnych umów nie było i Tania nie ma opiekuna prawnego, czyli w myśl obecnego prawa jest po prostu psem bezdomnym , który jest pod opieką odpowiedniego urzędu gminy lub organizacji działającej na jego terenie (jeżeli ta organizacja weźmie ją pod opiekę), a może się mylę? Quote
malizna78 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):ale to już byłoByło i jest. Ktos tu napisał, że w ogole nie powinnas się juz tu odzywać. Powinnaś siedzieć u Tani w Sremie i ja tulić, bo Bóg jeden wie ile tej biednej psince życia dzięki tobie zostało. A ty sobie tu siedzisz przed kompem cały dzień i odpierasz ataki bez cienia skruchy! Nie masz wstydu! tego wszystkiego by tu nie bylo gdyby nie Ty! Nie wspomnę o Tani i jej cierpieniu! Quote
Promyczek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a): od 20 stron bije sie tu piane i jesli ta piana dotyzcyla zlinczowanai przez Irene i majke ewy 36 nikomu nie przeszkadzalo jak ktokolwiek zabieral glos i mial inne zdanie zostal napadniety a teraz przeszkadza ze inni sie wkurzyli - dzialanie wybiorcze wciaz na fali Poprosiłaś żeby nie linczować ewy i tak się stało. Oczywiście przeoczyłaś to, że ewa (zachęcona Twoim poparciem) zaczęła zaczepiać innych. Wybacz, ale trudno bedzie komukolwiek powstrzymać nerwy w takiej sytuacji. Bo sądząc z postawy Twojej i ewy wynika, że to irena i Majku skrzywdzili Tanię, a ty i ewa jesteście jej jedynymi obrończyniami. Twoje słownictwo i tupet ewy nie pomogą Tani Quote
GoniaP Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a):ta oczywisice Goniu slucham cie uwaznie wyszlo ze jajestem za nai odpowiedzialna od teraz do jej konca bo nie widze innych Ale na jakiej podstawie? Pytam, bo jestem totalnie kołowana tym, co zastałam po kilkuGODZINNEJ nieobecności. (Nie jestem niewolnikiem dogo, mam swoje życie i swoje zobowiązania, gdyby ktoś chciał dorobić do mojej nieobecności teorię spiskową ). Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Promyczek napisał(a):Poprosiłaś żeby nie linczować ewy i tak się stało. Oczywiście przeoczyłaś to, że ewa (zachęcona Twoim poparciem) zaczęła zaczepiać innych. Wybacz, ale trudno bedzie komukolwiek powstrzymać nerwy w takiej sytuacji. Bo sądząc z postawy Twojej i ewy wynika, że to irena i Majku skrzywdzili Tanię, a ty i ewa jesteście jej jedynymi obrończyniami. Twoje słownictwo i tupet ewy nie pomogą Tani Inni sprawiedliwi Tani realnie nie pomogli. Quote
malizna78 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):A Tobie się zdaje, że Tania przyjechała do mnie sprawna i w pełni sił tak ?To tym bardziej nie mialas prawa oddawać biednej, schorowanej suni do kojca! Zima byly ponad 30stopniowe mrozy! A ty niesparwną i chorą sunię oddałaś z ciepłego domku do zimnego kojca? I jeszcze masz cos do powiedzenia w tym temacie? I jeszcze pojeżdżacie irenakę, ktora na głowie stanęła, żeby ją wyciągnąc z tego miejsca? JA podziwian tą kobiete, że w ogole tu chciala z wami rozmawiac, po tym co jej pisałyście cały dzień! Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malizna78 napisał(a):Było i jest. Ktos tu napisał, że w ogole nie powinnas się juz tu odzywać. Powinnaś siedzieć u Tani w Sremie i ja tulić, bo Bóg jeden wie ile tej biednej psince życia dzięki tobie zostało. A ty sobie tu siedzisz przed kompem cały dzień i odpierasz ataki bez cienia skruchy! Nie masz wstydu! tego wszystkiego by tu nie bylo gdyby nie Ty! Nie wspomnę o Tani i jej cierpieniu! Tak, tego wszystkiego by tu nie było gdyby nie ja, bo Tani dawno już by nie było gdyby nie ja Quote
Promyczek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Irena całkiem realnie załatwiła transport, zapomniałaś? Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Isadora7 napisał(a):Jasne, z wyjeżdżaniem z gipura mam problem, u mnie chłopaki na Gibalaku mówią sznapsbarytonem że siekną mielonym po gałach, ale to zapewne znaczy to samo w żulerskich odzywkach. o gipiurze ty pisalas - przytoczylam tylko twoje odzywki Quote
malizna78 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):Inni sprawiedliwi Tani realnie nie pomogli. Nie? To dzieki komu Tania została wyrwana z miejsca, gdzie dogorywała? Quote
ewa36 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malizna78 napisał(a):To tym bardziej nie mialas prawa oddawać biednej, schorowanej suni do kojca! Zima byly ponad 30stopniowe mrozy! A ty niesparwną i chorą sunię oddałaś z ciepłego domku do zimnego kojca? I jeszcze masz cos do powiedzenia w tym temacie? I jeszcze pojeżdżacie irenakę, ktora na głowie stanęła, żeby ją wyciągnąc z tego miejsca? JA podziwian tą kobiete, że w ogole tu chciala z wami rozmawiac, po tym co jej pisałyście cały dzień! A Tobie juz całkiem się pomyliło ? Doczytaj watek to będziesz wiedzieć dlaczego dałam ją z domu do kojca Quote
Freya73 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):ale to już było "Schamienie rozsiane" - to juz prawdziwa pandemia! Kobieto, Twoja sztuka chamskiego dialogu przeradza sie w chaos lub dlugi monolog. Zachowujesz sie jak bys zyla z dala od spoleczenstwa. Zamilcz, a zrobisz nam ogromna przysluge. Quote
stonka1125 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a):na mnei wiec slucham Rozumiem że Ty ją wyciągałaś ze schronu i ostatnia umowa jest na Ciebie i że to Ty oddałaś psa pod opiekę ewie która zrobiła z psem to co zrobiła? Quote
GoniaP Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czarna anda napisał(a):na mnei wiec slucham Iwonko, wyczuwam w Twoim poście zniecierpliwienie, co najmniej, wobec mnie. Nie upatruj we wszystkich wroga. Chcę tylko ustalić fakty, które, z racji wcześniejszego niezaangażowania w sprawę mogły mi umknąć. Ty masz umowę adopcyjną ze schronu? A czy kiedy oddając Tanię Ewie spisałaś jakąkolwiek umowę? Quote
majku33krakow Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):A Tobie się zdaje, że Tania przyjechała do mnie sprawna i w pełni sił tak ? przez 12 miesiecy była u ciebie,robiłas jej badania krwi,moczu ,kału?a ekg nieznam watku całego doczytałem do 20strony,ewa36 oszukiwałas wszystkich zywcem. Quote
czarna anda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Isadora7']Jasssne to znaczy że w mordę i buzi, w mordę i buzi i kopnąc pod dywanik, a w weekend założyść suknie z gipiury a pod spodem mogą być już gacie z barchanu bo nie widać, a poza tym wolny kraj. tu mamy owa gipiure wiec zanim ktos sie wypowie niech doczyta Quote
a.piurek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='ewa36']Tak, tego wszystkiego by tu nie było gdyby nie ja, bo Tani dawno już by nie było gdyby nie ja Czy mi się wydaje czy w twój wpis wkradł się błąd merytoryczny... Zakładam, że stało się to omyłkowo, rozumiem późna pora... Quote
malizna78 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ewa36 napisał(a):Tak, tego wszystkiego by tu nie było gdyby nie ja, bo Tani dawno już by nie było gdyby nie ja No fest jej życie załatwiłas na stare lata! Po zbóju! RAj na ziemi. Ale ty się mogłaś pomylic Ciebie linczowac nie wolno. Za to irenakę i majku mozna, bo kogos trzeba. Quote
Recommended Posts