Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane Cioteczki, wszystko jest dobrze :loveu:\
Po prostu przez pewien czas nie mogłam zalogować się na dogoamnii :shake:
Żólwik je za dwóch :crazyeye: i w ilości zjadanego żarełka nie ustępuje dyżurnemu basiorowi Scottowi :p
Chodzi sobie powolutku po wybiegu i raczej odmawia wychodzenia poza jego obręb, bo najwyrażniej tam w swoim obejściu czuje się najleopiej i bezpiecznie :lol:
Poszczekuje na psiaki w kojcach obok bo towarzystow nie może się dosięgnąć :eviltong: ale się widzi :cool3:
Zdjęć nie mam jak zrobić, przynajmniej na razie :shake:
ale może się doczekacie :razz: jak z kolegą-narzeczonym pojedziemy do psiaków bo on jest od zdjęciów :diabloti:

Posted

ewa36 napisał(a):
Może następnym razem uda się zrobić żółwikowi zdjęcia :loveu:
Ja nie jestem zaparatyzowana :diabloti: i musze się wypraszać :shake:

A nie masz aparatu w komórce?

Posted

W komórce mam ale nie mam jak wstawić do kompa :shake:
Nigdy nie parałam się zdjęciami :cool1:
Ale mogę przesłać zdjęcia Taniusi którejśc z Cioteczek na komórkę :p

Posted

Doda_ napisał(a):
Ewa, możesz mi przesłać i wstawię na dogo, na pw podam ci numer komórki ;) To super ze z psinką wszystko dobrze:D

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Daaaardzo dziękujemy Cioci Dodzie :loveu::lol:
Zdjęcia prześlę przy najbliższej bytności u psiaków :multi:
Oczywiście Cioci Dodzie na komórkę :p

Posted

Wysłałam Cioteczkom kilka zdjęć żółwika jak jeszcze była u mnie ostrzyżona na rekruta :cool1:
A Cioci Dodzie prześlę najnowsze zdjęcia Tani z odrośniętym sierściuchem

Posted

Ojojoj chyba odwiedziny w przyszłym tygodniu nastąpią :shake:
Tyle mam do załatwienia na cito w tym tygodniu :-o
Ale dzwoniłam do Kierownika turnusu w Dębogórze :razz:
i wszystko jest dobrze :loveu:
Obyło się bez chemii i leków bo temperatura spadła i Taniusia czuje się dobrze :multi:
Lato w tym roku raczej do gorących nie należy z czego bardzo się cieszę z uwagi na starusię Taniusię :loveu::p

Posted

ewa36 napisał(a):
Wysłałam Cioteczkom kilka zdjęć żółwika jak jeszcze była u mnie ostrzyżona na rekruta :cool1:
A Cioci Dodzie prześlę najnowsze zdjęcia Tani z odrośniętym sierściuchem

Do mnie doszło jedno, ale Tanie na nim ledwo co widać (leży pod stołem)

Posted

Pomoc ze zdjęciami to świetny pomysł, ale nikt na miejscu nie przychodzi mi do głowy :shake:
Ja sama dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła zajrzeć do Dębogóry a zdjęcia z telefonu nie są nadmiernie wyraźne :shake:
Coś tam jednak zawsze widać.

Posted

Wczoraj byłam u Tani :loveu:
Ale zamiast robic zdjecia bodaj telefonem robiłam jej przymusową higienę :cool3:
Tania dla ochłody zamieniła się w świnke :mad:
Futro miała posklejane wodą z błotkiem :lol:
Jeszcze nie wszystko wykuzdrałam :p

Posted

ewa36 napisał(a):
Dziewczyny pospieszmy się z tymi zdjęciami Tania jest wiekowa i bardzo wyniszczona nie ma co się oszukiwac w tym zakresie .....

Ewo, a nie ma szansy, by ktoś ze znajomych użyczył Ci aparatu lub podjechał z Tobą, pomógł obfocić, wrzucił na swój komp i wysłał Ci na mail? Dla kogoś, kto to robi to moment - mam na myśli wrzucenie na swój komp i przesył Tobie.

Posted

Majeczko, bardzo słuszna myśl i wierz mi że się wokól tego wątku kręciłam, ale ludzi nie są skłonni nawet do minimum bezojnteresowanego wysiłku zwłaszcza, gdy chodzi o staruszkę psinkę :shake:
Wiesz, jak było ze zdjęciami Bonusi ......
Jestem Ci bardzo wdzięczna, że je porobiłaś - mam teraz pamiątkę ......:-(

Posted

Ja mogę pomóc, nie ma problemu.
Nie będę czytać całego wątku, ale gdyby ktoś podał mi namiary, gdzie te zdjęcia miałabym zrobić, to podjadę i porobię ;) Nie będą pewnie piękne, ale jakieś będą :evil_lol:

Czy sunia przebywa w Szczecinie?

Posted

W Dębogórze. Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i wraz z Ewą uda Ci się podjechać i zrobić zdjęcia Tani. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Ewo, skontaktuj się z Agnieszką, proszę.