Onaa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czy to znaczy Ewo, że zwolni się u Ciebie dt ? Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Tani zaczyna lekko odrastać sierść :loveu: Jest też poprawa funkcji motorycznych, ale nieznaczna :placz: Dr mówią, że w jej stanie i wieku atleta już nie będzie :-( Nadal wygląda to tak, jakby uczyła się chodzić :crazyeye: W taki właśnie sposób się porusza :shake: Quote
ewa36 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Taniusia, a Ciotki wogole ci nie kibicują :mad: Quote
ewa36 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ciociu Dogo, może tak być że zwolni się u mnie DT :cool3: Quote
Dorothy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 kibicuja po cichu niektore, od samego poczatku :-) Quote
ewa36 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 O, jest Ciocia Dorothy :loveu: Dziękujemy za wizytę na watusiu :loveu: Sunia wątła i wątek wątły ale nie damy się :diabloti: Quote
Dorothy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 pewnie ze nie. Ja bardzo zaluje ze mam do zolwika tak daleko, juz dawno bylabym ja utulic. Bardzo caly czas trzymam za nia kciuki. Quote
ewa36 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 No tak ale może nadarzy się okazja :lol: Tania uprawia żółwika na całego dziś obszczekała Dziadka - niech wie, że nie będzie się tu logować jak na swoje, to buda żółwika i żółwik tu pilnuje :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 W kazdym razie Tania będzie miała w Dębogórze spokojne dożywotko nikt jej stamtąd nie będzie wyganiał :loveu: Quote
ewa36 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja myślę, że to dobrze że Tania zmieni miejsce pobytu bo widać że zabiera sie do pokonywania schodow z dużą niechęcia:shake: Na pewno nożyny ją bolą artrozę ma wzorcową :shake: Quote
beka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 To że nie bedzie musiała wchodzic na schody pewnie wpłynie pozytywnie na stan jej zdrowia, ale to że bedzie w kojcu, bez swojego człowieka, Ciebie ...... :( Sama mówiłaś że to domowa sunia ..... Quote
Dorothy Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 czy mozna zobaczyc jakies w miare nowe zdjecie zolwika?;) Quote
ewa36 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ciociu Dorotko, zrobię zdjęcie telefonem i wyślę, bo nie mam aparatu do zdjęć (tylko do rehabilitacji) :cool3: Ciociu Beatko, Tania pojedzie do Dębobóry, żeby odpoczęła od schodów, tu nie ma niestety komfortowego rozwiazania .... Żółwik faktycznie jest psiakiem domowym, ale u Marty też była w kojcu. Tak sugerował Dr, przynajmniej na jakis czas póki leki nie ograniczą stanu zapalnego - takie dla niej forsowne chodzenie nie pomaga w ustabilizowaniu artrozy. Nikt żółwika stąd nie wygania i nikomu nie przyszłoby to do głowy, tylko tak będzie chyba najlepiej :shake: Quote
ewa36 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja też żałuję. Byłoby to ułatwienie, najwyżej kilka schodków do pokonania do windy, ale jest jak jest. Ważne, że nic jej nie grozi, nie będzie głodna ani gryziona. Będzie zadbana i bezpieczna. Tam, skąd ją zabrałyśmy, przechodziła piekło. Teraz czas na odpoczynek i spokój. Quote
ewa36 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Tania za godzinę wyrusza do Dębogóry. Po powrocie zdam relację. Quote
Doda_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Psinka już w Dębogórze ???? Przepraszam że się pytam ale nie wiem co jest w Dębogórze.. :oops: Hotelik jakiś czy co ?? Quote
ewa36 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Tania już w Dębogórze. Zajęła kojec z wybiegiem po Bonusi :-( Wyglądała na zadowoloną, po wygramoleniu z samochodu obeszła powolutku spory kawał terenu, sama doszła do kojca i po drodze próbowała pogryżć wąż doprowadzajacy wodę :lol: Kolacyjke zjadła na miejscu i obszczekiwała się z z sąsiadką Ritą :lol: W Dębogórze są nasze psy, Tania do nich dołączyła Quote
ewa36 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ciocie nasze kochane, w piątek zawiozłam Taniusie do Dębogóry a wczoraj byłam na kontroli moralności :diabloti: Tania sie rozkręca i widać, że miejsce jej przypadło do gustu :lol: Co i nie dziwota, mmnie też bardzo się podoba, więc może kolejny zlot dogomaniaków urządzimy tamże ? :cool1: Quote
ewa36 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wszystkie nasze Ciocie informujemy :lol::cool1:, że Taniusia w Dębogórze ma się dobrze :lol: W wolnej chwili napisze więcej :cool3: Quote
Doda_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Bardzo się cieszę ze u suńki dobrze :multi: :loveu: Quote
ewa36 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dobrze dobrze :loveu: Wczoraj zawiozłam dziewczynkom Eukanubę stwową 50 kg na jakiśczas wystarczy :diabloti: Taniusia naprawde poprawiła sie ruchowo i już się zadomowiła w Dębogórze co mnie akurat nie dziwi - wiem, jak tak jest :multi: Poszłyśmy sobie na obchód terenu sama wyszła z kojca (pokonała podmórówkę wybiegu czyms w rodzaju skoku :crazyeye:) i szła dotykając cały czas łebkiem mojej nogi :loveu: Ciotki, jak ona mi odejdzie po tym, jak na dobre ją pokocham to zobaczycie co Wam zrobię :mad: Quote
ewa36 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Taniusi zaczyna odrastać futerko :loveu: Coś Ciotki cię opuściły mała :mad: Quote
Doda_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie opuściłyśmy:mad::angryy::angryy::angryy: Jak mozesz tak mowic?:angryy::evil_lol::diabloti: Cieszymy sie ze u sunki dobrze, a ja nadal nie wiem co jest w Dębogórze.. :shake::oops: hotelik czy co....:roll: Quote
Recommended Posts