Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tani zaczyna lekko odrastać sierść :loveu:
Jest też poprawa funkcji motorycznych, ale nieznaczna :placz: Dr mówią, że w jej stanie i wieku atleta już nie będzie :-( Nadal wygląda to tak, jakby uczyła się chodzić :crazyeye: W taki właśnie sposób się porusza :shake:

Posted

No tak ale może nadarzy się okazja :lol:
Tania uprawia żółwika na całego dziś obszczekała Dziadka - niech wie, że nie będzie się tu logować jak na swoje, to buda żółwika i żółwik tu pilnuje :evil_lol:

Posted

Ja myślę, że to dobrze że Tania zmieni miejsce pobytu bo widać że zabiera sie do pokonywania schodow z dużą niechęcia:shake: Na pewno nożyny ją bolą artrozę ma wzorcową :shake:

Posted

To że nie bedzie musiała wchodzic na schody pewnie wpłynie pozytywnie na stan jej zdrowia, ale to że bedzie w kojcu, bez swojego człowieka, Ciebie ...... :(
Sama mówiłaś że to domowa sunia .....

Posted

Ciociu Dorotko, zrobię zdjęcie telefonem i wyślę, bo nie mam aparatu do zdjęć (tylko do rehabilitacji) :cool3:
Ciociu Beatko, Tania pojedzie do Dębobóry, żeby odpoczęła od schodów, tu nie ma niestety komfortowego rozwiazania .... Żółwik faktycznie jest psiakiem domowym, ale u Marty też była w kojcu.
Tak sugerował Dr, przynajmniej na jakis czas póki leki nie ograniczą stanu zapalnego - takie dla niej forsowne chodzenie nie pomaga w ustabilizowaniu artrozy. Nikt żółwika stąd nie wygania i nikomu nie przyszłoby to do głowy, tylko tak będzie chyba najlepiej :shake:

Posted

Ja też żałuję. Byłoby to ułatwienie, najwyżej kilka schodków do pokonania do windy, ale jest jak jest. Ważne, że nic jej nie grozi, nie będzie głodna ani gryziona. Będzie zadbana i bezpieczna. Tam, skąd ją zabrałyśmy, przechodziła piekło. Teraz czas na odpoczynek i spokój.

Posted

Tania już w Dębogórze.
Zajęła kojec z wybiegiem po Bonusi :-(
Wyglądała na zadowoloną, po wygramoleniu z samochodu obeszła powolutku spory kawał terenu, sama doszła do kojca i po drodze próbowała pogryżć wąż doprowadzajacy wodę :lol:
Kolacyjke zjadła na miejscu i obszczekiwała się z z sąsiadką Ritą :lol:
W Dębogórze są nasze psy, Tania do nich dołączyła

Posted

Ciocie nasze kochane, w piątek zawiozłam Taniusie do Dębogóry a wczoraj byłam na kontroli moralności :diabloti:
Tania sie rozkręca i widać, że miejsce jej przypadło do gustu :lol: Co i nie dziwota, mmnie też bardzo się podoba, więc może kolejny zlot dogomaniaków urządzimy tamże ? :cool1:

Posted

Dobrze dobrze :loveu:
Wczoraj zawiozłam dziewczynkom Eukanubę stwową 50 kg na jakiśczas wystarczy :diabloti: Taniusia naprawde poprawiła sie ruchowo i już się zadomowiła w Dębogórze co mnie akurat nie dziwi - wiem, jak tak jest :multi:
Poszłyśmy sobie na obchód terenu sama wyszła z kojca
(pokonała podmórówkę wybiegu czyms w rodzaju skoku :crazyeye:) i szła dotykając cały czas łebkiem mojej nogi :loveu:
Ciotki, jak ona mi odejdzie po tym, jak na dobre ją pokocham to zobaczycie co Wam zrobię :mad:

Posted

Nie opuściłyśmy:mad::angryy::angryy::angryy: Jak mozesz tak mowic?:angryy::evil_lol::diabloti:

Cieszymy sie ze u sunki dobrze, a ja nadal nie wiem co jest w Dębogórze.. :shake::oops: hotelik czy co....:roll: