Majaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ewelinka_m napisał(a)::evil_lol::evil_lol: chciałam być miła..porozmawiać na jakimś poziomie :diabloti: zapytałam czy się zgadzają na wizyty na umowę,że przesłać mogę :loveu: i że co na to siostra...dostałam miłą i wyczerpującą odp: " to sie wal babao i nie odpisuj" :diabloti: Bosheeeeeeeeeeeee, skąd się tacy biorą :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: W domku, który był sprawdzany dla Duni zamieszkał na stałe Minio Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 no nic tylko smiac się trzeba - bo szkoda nerwów na debili Quote
Majaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Trochę szczeniaków znalazło w ostatnim czasie nowe domy, ale jutro jedziemy porobić nowe zdjęcia tym, które zostały, a już nadają się do adopcji Na pewno w nowym domku jest jeden z synów Piki, dwie suczki z miotu "O" i nowy domek czeka już na Nike. :multi: Quote
mrs.ka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 troche zmętu i ja narazie nie wiem ,które zdejmować z pierwszej oprócz czekoladowego od Piki (imion też już nie pamiętam);) Quote
Majaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 mrs.ka napisał(a):troche zmętu i ja narazie nie wiem ,które zdejmować z pierwszej oprócz czekoladowego od Piki (imion też już nie pamiętam);) Trochę zamętu? DUUUUUUUŻOOOOOOOO ZAMĘTU który wprowadziły dwa dt, ale z jednym sprawa opanowana bo wszędzie są umow adopcyjne Z miotu N trzeba zdjąć tylko Nike! Dwie wilczaste sunie nadal są do adopcji Czekoladka z drugiego DT nie jest od Piki, bo to sunia ............. Jutro, czli dziś de facto, wyjaśnimy wszystko! I fotki będą aktualne! Quote
Majaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 W nowych domkach z miotów "O" i "P" są: - Olcia, - Pulpet, - Puli, Przynajmniej tak mi dzisiaj wyszło z przeglądu :razz: Niedługo powstawiam kilka nowych fotek Przyjęte daty urodzenia: Miot O 01.07.09 Miot P 25.06.09 Pika – zdjęcia z dzisiaj (15.08.09) Pika przejęła rolę matki nie tylko dla swoich szczeniąt, ale także czwórki o tydzień młodszych czterech suczek wyrzuconych pod cmentarzem. Mimo, że to ok 6-cio (suczki z cmentarza) i 7-miotygodniowe (dzieci Piki) wszystkie uczciwie dokarmia Pola i Pysio Pola Quote
Majaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dzieci Piki, które jeszcze czekają na nowe domki oraz miot „O” żyjące w pełnej zgodzie Quote
Majaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Na naszej "skarpecie" na dzień 14.08.09 w AFN jest całe :crazyeye: 207,22 zł + z bazarku mamy 70 zł, które wpłacę do weta w poniedziałek Dług oceniam od ostatniego rozliczenia, przy ostatnich problemach - wysypie szczeniąt i nie tylko szczeniąt, kłopotów zdrowotnych psów i kotów ............... na oko ;) na 3 - 4 tysiące złotych i oby to nie było za mało! Część kosztow ma pokryć jedna z gmin za "swoje psy"! W poniedziałek mam nadzieję się rozstrzygnie! Ale nawet jak to odjąć to 1,5 tysiąca będzie mało! :placz::placz::placz: Quote
Majaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ot i pojawił się problem ................. finansowy i znów cisza na wątku ........ :placz: Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a macie cegielki? zrobcie cegielki ze szczeniakami ze na koszt ich utrzymania a sporo ludzi pewnie je zakupi - i jakis zastrzyk finansowy bedzie Quote
Majaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='GoskaGoska']a macie cegielki? zrobcie cegielki ze szczeniakami ze na koszt ich utrzymania a sporo ludzi pewnie je zakupi - i jakis zastrzyk finansowy bedzie Nie mamy Napewno masz rację, że trzeba takie stworzć, ale ja nie mam się kiedy podrapać po czymkolwiek. raz sprawy zawodowe mi się nagromadziły, dwa psio - domowe również, trzy - walczę via Straż Miejska z idiotami, którzy piszą bzdurne donosy na mnie o psy właśnie http://www.dogomania.pl/forum/12806173-post397.html a więc muszę produkować tego typu odpowiedzi pismo straż miejska - Zwierzęta - Fotosik.pl Quote
Majaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jedyne dobre wiadomości są takie, że Olcia i Oliwka są w nowych domach, a jedną z tych adopcji przypłaciłam skasowaniem kawałka mojego, prawidłowo zaparkowanego, samochodu - z czym też przez trzy dni miałam kupę załatwiania formalności. Z adopcji wrócił Niutek, a ja dalej nie wiem gdzie mam (max jutro) zabrać Pikę z dziećmi Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ja teraz tez pierwszy raz robilam akcje cegielkową - trochę miala obawy - bo nie mam konta fundacji- ale ludzie nawet na prywaten kupują - a jak wy macie AFN - to powinno to za dzialac jeszcze lepiej - tylko warto zainwstowac w wyroznienie aukcji - z tym niestety wam nie pomagę- bo na siebie nie mogę wziąść cudzych cegielek. wiem, ze czasu brakuje- ale kasy tez więc z 15min moze się uda wyczarowac;) jesli 1 post jest aktualny to zrobie pare swiezych ogloszen jutro Quote
mrs.ka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 co do aukcji cegiełkowych to ja robiłam kilka z mojego prywatnego konta i pomimo,że wskakiwały na aukcje AFN to allegro zawsze zdejmowało i miałam zawieszane konto :razz: ja myślę,że połową tych kosztów to spokojnie trzeba obciążyć gminy,część ściągnąć z osób takich jak np. kobiet ,która wyrzuciła Pikę i 5 szczeniaków,przyznała się i zobowiazała wpłacać 50 zł.miesięcznie na fundację:mad: Quote
Majaa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 mrs.ka napisał(a):co do aukcji cegiełkowych to ja robiłam kilka z mojego prywatnego konta i pomimo,że wskakiwały na aukcje AFN to allegro zawsze zdejmowało i miałam zawieszane konto :razz: ja myślę,że połową tych kosztów to spokojnie trzeba obciążyć gminy,część ściągnąć z osób takich jak np. kobiet ,która wyrzuciła Pikę i 5 szczeniaków,przyznała się i zobowiazała wpłacać 50 zł.miesięcznie na fundację:mad: Pora chyba to uporządkować :evil_lol: Wąchock choć trochę nas odciąży w kosztach - po ostatnich rozmowach na to wygląda, a że większość psów ostatnio "od nich" to może jakoś damy radę. A co do kobiety od Piki, o ile pamiętam, to mrs.ka "miałaś się za nią zabrać", hehehe Quote
mrs.ka Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 no to się "zabiorę"jeśli się nie wywiąże z obietnic:mad: Quote
Majaa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 mrs.ka napisał(a):no to się "zabiorę"jeśli się nie wywiąże z obietnic:mad: już się nie wywiązuje Quote
mrs.ka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 a mówiła,że ma depresje ,nie amnezje:mad: Quote
Majaa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hehe Przecież i tak wiesz, jak swoje uzyskać od kobiety :evil_lol: Tony w nowym domku Jestem od tygodnia wyłączona kompletnie z powodów rodzinnych z pomocy, ale chyba co nieco trzeba uaktualnić! Napewno szczeniaki She mają już ok 7 tygodni (czas leci:crazyeye:) Pora najwyższa na fotki i ogłoszenia! Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Majaa jest transport na śląsk z kielców dla malucha http://www.dogomania.pl/forum/12861408-post5947.html Quote
Recommended Posts