mrs.ka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Rozstania są bolesne,zwłaszcza dla mnie :-( Fionka wystarczyło,żedostała nową zabawkę,która całkowicie pochłoneła jej uwagę i energię no i ... miała całą patelnie do własnej dyspozycji:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Oto wiadomośc z nowego domeczku od Fabio:loveu::loveu: Oto zdjęcia pieska. Bardzo dziękuję, że mogę go u siebie mieć. Jest słodki ;) . I kochaniutki x]. Uwielbia się bawić. I myślę, że tutaj jest szczęśliwy ;). Tak jak my wszyscy . Zdjęcia mogę wysyłać co jakieś 2 tygodnie ;] . Pozdrawiam . P.S: Imienia postanowiłam nie zmieniać, więc jest Fabio . Quote
andzia69 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Fabio wśród poziomek:loveu::loveu::loveu: Poziomkowy Fabio:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 no bo on taki słodki jak poziomka:loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 aa ile poziomek :loveu: a Fabio cudny, Fionka zresztą też!! Maju nie ma za co dziękować! do takich domków TAKIE psy mogę wozić zawsze :loveu: gdyby totalny brak miejsca na 2 psa, to chyba bym jej nie oddała :diabloti: Quote
Majaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 GoskaGoska dzięki za info. Muszę więc jutro zawiadomić osobę, która miała kontrolować ten domek, choć pewnie już wie. Pimpek znaleziony został przeze mnie 30 kwietnia ok 17, więc już wiemy, że tuż po wyrzuceniu, jego siostry 1 maja wróciły na miejsce wyrzucenia, gdzie zostały znalezione na środku ulicy. Odnaleziony przez nas ich brat został sprzedany przez PanówPijącychPiwoPodSklepem 30 kwietnia wieczorem za 10 zł (prawdopodobnie obaj chłopcy po wyrzuceniu w lesie ruszyli za kimś w drogę przez las, na bracie Pimpka ww. zamierzali zarobić na winko lub mocny full, bo na pierwszy rzut oka to mały husky, a Pimpek natknął się na mnie) Quote
Majaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Basia1968']Oto wiadomośc z nowego domeczku od Fabio:loveu::loveu: Oto zdjęcia pieska. Bardzo dziękuję, że mogę go u siebie mieć. Jest słodki ;) . I kochaniutki x]. Uwielbia się bawić. I myślę, że tutaj jest szczęśliwy ;). Tak jak my wszyscy . Zdjęcia mogę wysyłać co jakieś 2 tygodnie ;] . Pozdrawiam . P.S: Imienia postanowiłam nie zmieniać, więc jest Fabio . Basia1968 dzięki wielkie Czekamy na relację Ciekawe jaki "wielki" psiur wyrośnie z Fabio :lol: Fabio, w przeciwieństwie do siostry, potrafi być histerycznie nadwrażliwy na .......... brak uwagi mu poświęcanej przez ludzi lub przez psy. Uczul Państwa na to, proszę, bo inaczej wychowają jazgota, któremu wszysko się należy, bo ............ się należy (wg niego). Dużo stanowczości i konsekwencji na początku zaowocuje w przyszłości napewno normalnością. A tak apropos owocowania - to jakiś poziomkowy raj :loveu: U mnie w "alejkach poziomkowych" dopiero 10 kwiatków na krzyż jest :-( Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 i jak tam wybralyscie juz domek dla siostrzyczki Fabia Quote
Majaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):i jak tam wybralyscie juz domek dla siostrzyczki Fabia Jeszcze nie :shake: czekamy na wyniki kontroli Quote
mrs.ka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):i jak tam wybralyscie juz domek dla siostrzyczki Fabia co prawda zwlekałam z tym najdłużej jak mogłam :evil_lol: ale chyba jednak będę musiała się wkrótce z księżniczką pożegnać.Domek jest już na 95%,Warszawa-Mokotów,towarzystwo suni bokserki i kociaka,odbiór osobisty w piątek wieczorem:placz: Quote
andzia69 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mrs.ka - nie płakaj!:loveu: Maja ci doniesie następne:diabloti: Quote
Majaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 andzia69 napisał(a):Mrs.ka - nie płakaj!:loveu: Maja ci doniesie następne:diabloti: Ale śmieszne :eviltong: Quote
mrs.ka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Majaa napisał(a):Ale śmieszne :eviltong: nooo,ja do tej pory się śmieję:megagrin: Quote
Majaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 mrs.ka napisał(a):nooo,ja do tej pory się śmieję:megagrin: Śmiech to zdrowie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 cieszę się, że wprowadziłam w wasze smutne życie tyle radości:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Majaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 andzia69 napisał(a):cieszę się, że wprowadziłam w wasze smutne życie tyle radości:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: No no ............... :cool3::cool3::cool3: Ty to zawsze wiesz co powiedzieć ;) :diabloti: Nie mogę się pozbierać z tego śmiechu przez łzy :shake: Quote
Majaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Uprzejmię donoszę ;) , że po Fionkę dzisiaj przyjechała rewelacyjna Rodzina z Warszawy! Możemy (i oto proszę bardzo - wyjątkowo:oops:) pozdejmować ogłoszenia . Telefonów i maili, z których nic nie wynika w ich sprawie jest mnóstwo! A my się musimy skupić na kolejnych zwierzakach! Co do nowej Rodzinki Fiony szczegóły na pewno przybliży mrs.ka, która miała z Nimi kontakt stały od dawna, ale co najważniejsze Państwo proszą o podpowiedź, gdzie w Warszawie można znaleźć odpowiedzialnych ! weterynarzy w kwestii sterylki! Mają złe doświadczenia w tej kwestii i trudno się dziwić, znając historię (ja tylko znam ją pobieżnie i się nie dziwię), że biorąc Fionkę do siebie zdeklarowali jej sterylkę, ale pod warunkiem, że wskażemy im Odpowiedzialnego Lekarza na terenie Warszawy Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 oj no i dobrze ze grzeje doopke w domku :loveu: teraz czas na kolejne psiaki Quote
Basia1968 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Majaa moja sunia też ma jechać do Słupska - i od Erki też sunieczka - jakby co to pamiętajcie. ;) Quote
Majaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Basia1968 napisał(a):Majaa moja sunia też ma jechać do Słupska - i od Erki też sunieczka - jakby co to pamiętajcie. ;) Pamiętam! Dobrze by było żeby znalazł się niedzielny transport na północ z Warszawy - tam najprawdopodobniej uda nam się dostarczyć psiaki w niedzielę ok 15 tej Quote
mrs.ka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Majaa napisał(a):Uprzejmię donoszę ;) , że po Fionkę dzisiaj przyjechała rewelacyjna Rodzina z Warszawy! Możemy (i oto proszę bardzo - wyjątkowo:oops:) pozdejmować ogłoszenia . Telefonów i maili, z których nic nie wynika w ich sprawie jest mnóstwo! A my się musimy skupić na kolejnych zwierzakach! Co do nowej Rodzinki Fiony szczegóły na pewno przybliży mrs.ka, która miała z Nimi kontakt stały od dawna, ale co najważniejsze Państwo proszą o podpowiedź, gdzie w Warszawie można znaleźć odpowiedzialnych ! weterynarzy w kwestii sterylki! Mają złe doświadczenia w tej kwestii i trudno się dziwić, znając historię (ja tylko znam ją pobieżnie i się nie dziwię), że biorąc Fionkę do siebie zdeklarowali jej sterylkę, ale pod warunkiem, że wskażemy im Odpowiedzialnego Lekarza na terenie Warszawy To prawda,przyjechała trzypokoleniowa rodzinka(5 osób-Vanem) po "moją" kiligramową kruszynkę!!! Super ludzie,spędzili na mojej psiej farmie 2 godziny,zachwycając się nad każdym psiakiem i każdy chciał...zaadoptować jeszcze jednego! Było naprawdę sympatycznie i jestem spokojna ,że Fionka lepiej trafić nie mogła. Ale tak jak Majaa napisała potrzebujemy kontaktu do dobrego weta w W-wie,żeby przejął opiekę nad Fionką i przy okazji resztą czworonogów w jej nowej rodzince. Quote
Majaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Słuchajcie, czy znowu jest jakaś mania trucia psów w tym kraju? Od kilku dni odbieram prawie tylko telefony od chętnych, którym ..... otruto psa :shake: Quote
Recommended Posts