Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinka_m napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: chciałam być miła..porozmawiać na jakimś poziomie :diabloti:
zapytałam czy się zgadzają na wizyty na umowę,że przesłać mogę :loveu: i że co na to siostra...dostałam miłą i wyczerpującą odp:

"
to sie wal babao
i nie odpisuj"
:diabloti:

Bosheeeeeeeeeeeee, skąd się tacy biorą :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

W domku, który był sprawdzany dla Duni zamieszkał na stałe Minio

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę szczeniaków znalazło w ostatnim czasie nowe domy, ale jutro jedziemy porobić nowe zdjęcia tym, które zostały, a już nadają się do adopcji
Na pewno w nowym domku jest jeden z synów Piki, dwie suczki z miotu "O" i nowy domek czeka już na Nike. :multi:

Posted

mrs.ka napisał(a):
troche zmętu i ja narazie nie wiem ,które zdejmować z pierwszej oprócz czekoladowego od Piki (imion też już nie pamiętam);)

Trochę zamętu? DUUUUUUUŻOOOOOOOO ZAMĘTU który wprowadziły dwa dt, ale z jednym sprawa opanowana bo wszędzie są umow adopcyjne
Z miotu N trzeba zdjąć tylko Nike! Dwie wilczaste sunie nadal są do adopcji
Czekoladka z drugiego DT nie jest od Piki, bo to sunia ............. Jutro, czli dziś de facto, wyjaśnimy wszystko! I fotki będą aktualne!

Posted

W nowych domkach z miotów "O" i "P" są:
- Olcia,
- Pulpet,
- Puli,

Przynajmniej tak mi dzisiaj wyszło z przeglądu :razz:
Niedługo powstawiam kilka nowych fotek

Przyjęte daty urodzenia:
Miot O 01.07.09
Miot P 25.06.09

Pika – zdjęcia z dzisiaj (15.08.09)

Pika przejęła rolę matki nie tylko dla swoich szczeniąt, ale także czwórki o tydzień młodszych czterech suczek wyrzuconych pod cmentarzem. Mimo, że to ok 6-cio (suczki z cmentarza) i 7-miotygodniowe (dzieci Piki) wszystkie uczciwie dokarmia

Pola i Pysio

Pola

Posted

Na naszej "skarpecie" na dzień 14.08.09 w AFN jest całe :crazyeye: 207,22 zł + z bazarku mamy 70 zł, które wpłacę do weta w poniedziałek

Dług oceniam od ostatniego rozliczenia, przy ostatnich problemach - wysypie szczeniąt i nie tylko szczeniąt, kłopotów zdrowotnych psów i kotów ............... na oko ;) na 3 - 4 tysiące złotych i oby to nie było za mało! Część kosztow ma pokryć jedna z gmin za "swoje psy"! W poniedziałek mam nadzieję się rozstrzygnie! Ale nawet jak to odjąć to 1,5 tysiąca będzie mało! :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='GoskaGoska']a macie cegielki? zrobcie cegielki ze szczeniakami ze na koszt ich utrzymania a sporo ludzi pewnie je zakupi - i jakis zastrzyk finansowy bedzie
Nie mamy Napewno masz rację, że trzeba takie stworzć, ale ja nie mam się kiedy podrapać po czymkolwiek. raz sprawy zawodowe mi się nagromadziły, dwa psio - domowe również, trzy - walczę via Straż Miejska z idiotami, którzy piszą bzdurne donosy na mnie o psy właśnie
http://www.dogomania.pl/forum/12806173-post397.html

a więc muszę produkować tego typu odpowiedzi
pismo straż miejska - Zwierzęta - Fotosik.pl

Posted

Jedyne dobre wiadomości są takie, że Olcia i Oliwka są w nowych domach, a jedną z tych adopcji przypłaciłam skasowaniem kawałka mojego, prawidłowo zaparkowanego, samochodu - z czym też przez trzy dni miałam kupę załatwiania formalności. Z adopcji wrócił Niutek, a ja dalej nie wiem gdzie mam (max jutro) zabrać Pikę z dziećmi

Posted

ja teraz tez pierwszy raz robilam akcje cegielkową - trochę miala obawy - bo nie mam konta fundacji- ale ludzie nawet na prywaten kupują - a jak wy macie AFN - to powinno to za dzialac jeszcze lepiej - tylko warto zainwstowac w wyroznienie aukcji - z tym niestety wam nie pomagę- bo na siebie nie mogę wziąść cudzych cegielek. wiem, ze czasu brakuje- ale kasy tez więc z 15min moze się uda wyczarowac;)
jesli 1 post jest aktualny to zrobie pare swiezych ogloszen jutro

Posted

co do aukcji cegiełkowych to ja robiłam kilka z mojego prywatnego konta i pomimo,że wskakiwały na aukcje AFN to allegro zawsze zdejmowało i miałam zawieszane konto :razz: ja myślę,że połową tych kosztów to spokojnie trzeba obciążyć gminy,część ściągnąć z osób takich jak np. kobiet ,która wyrzuciła Pikę i 5 szczeniaków,przyznała się i zobowiazała wpłacać 50 zł.miesięcznie na fundację:mad:

Posted

mrs.ka napisał(a):
co do aukcji cegiełkowych to ja robiłam kilka z mojego prywatnego konta i pomimo,że wskakiwały na aukcje AFN to allegro zawsze zdejmowało i miałam zawieszane konto :razz: ja myślę,że połową tych kosztów to spokojnie trzeba obciążyć gminy,część ściągnąć z osób takich jak np. kobiet ,która wyrzuciła Pikę i 5 szczeniaków,przyznała się i zobowiazała wpłacać 50 zł.miesięcznie na fundację:mad:

Pora chyba to uporządkować :evil_lol: Wąchock choć trochę nas odciąży w kosztach - po ostatnich rozmowach na to wygląda, a że większość psów ostatnio "od nich" to może jakoś damy radę.
A co do kobiety od Piki, o ile pamiętam, to mrs.ka "miałaś się za nią zabrać", hehehe

Posted

Hehe Przecież i tak wiesz, jak swoje uzyskać od kobiety :evil_lol:

Tony w nowym domku
Jestem od tygodnia wyłączona kompletnie z powodów rodzinnych z pomocy, ale chyba co nieco trzeba uaktualnić!
Napewno szczeniaki She mają już ok 7 tygodni (czas leci:crazyeye:) Pora najwyższa na fotki i ogłoszenia!