Majaa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 mgie napisał(a):Para idealna :lol: NIom ... Tylko dyskutowałabym czy normalnym jest, że dorosly pittbull zdjęty dopiero co z łańcucha jest niańką idealną ? Za pluszaka pracuje równie idealnie ! Znam tego pita od pierwszego spotkania mojego z nim i jego nowej Pani Z agresora cofnął się do dzieciństwa :cool3: Dzieciuch blady ciągle obrywa, ale niańką niezaprzeczalnie jest idealną ! (jak widać zresztą) Quote
Eruane Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Słodko razme wyglądają i Majaa, nie odbieraj Dolarowi szans na nadrobienie strat z dzieciństwa. ;) A suńka tak piękna, że słów mi brak. :loveu: Quote
mrs.ka Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Tylko DOLAREK jest bardzo niepocieszony,bo za nic nie może zrozumieć dlaczego LILI mieści się w wanience,a ON nie,a tak bardzo się starał!!!:evil_lol: Quote
Majaa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Nie odbieram Dolarowi prawa do nowego dzieciństwa, ale jest w tym przekomiczny :evil_lol: Lili jest na allegro a ja jutro zawijam do kojca Bery szczeniaka spod Constaru, który jest prawie identyczny jak Lili (chyba też suczka, ale dzikawa, więc nie wiem na 100%) Quote
betel Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Lili kapitalnie wygląda ze swoim przybranym tatą. Zdaje sie,ze jak ona znajdzie dom , to on będzie baaardzo tesknił:cool3: Quote
mrs.ka Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 odpocznie troche,a towarzystwo na pewno szybko znajdzie ,biorąc pod uwagę nasze realia Quote
Eruane Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Z tym towarzystem racja, pewnie szybko się znajdzie.:-( Niestety. A Lili fenomenalna.:loveu: Quote
mrs.ka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 osobowość LILI rozwija się w kierunku niezależnej,odważnej i dominującej suczki,czego kompletnie nie można było się spodziewać po tej najbardziej niepozornej kuleczce,która ciągle spała albo była stłamszona przez rezolutne sistrzyczki:lol: i mimo ,ze najczęściej była noszona na rękach wcale nie jest przytulanką,najbardziej lubi dokuczać Dolarkowi albo innym psiakom:evil_lol: Quote
Majaa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 A czemu Ty się dziwisz? Była zahukana przez rozrywkowe rodzeństwo i nagle zosala gwiazdeczka sama wśród 6 dorosłych psów, którejej wiecznie ustępują!!!! A do tego ma Dolusia -największego z towarzystwa za niańkę!Ty byś nie urosła w siłę na jej miejscu? :crazyeye: Quote
Ania102 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A grono szczeniaczków się powiększyło. Sunia spod constaru złapana. Już jesteśmy umówione, póki co sajgon w domu:-( Quote
betel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Lili jest taka słodka,że powinna mieć tłum obserwatorów:razz: Quote
Majaa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ania102 napisał(a):A grono szczeniaczków się powiększyło. Sunia spod constaru złapana. Już jesteśmy umówione, póki co sajgon w domu:-( Dzięki Aniu102 za wyłapanie sunieczki (swoja droga jakiś mocy używałaś, żeby tego dokonać ? my we dwie pół dnia wczoraj probowałyśmy ją skusić do wycieczki po lepsze życie i tylko zamarzłyśmy) Miałam zakladać kolejny wątek dla sunieczki, ale to chyba nie ma sensu! Tu została Lili tylko, a Ziutka to taki jej prawie - klonik Zresztą zoaczycie fotki - na razie mam tylko te od Ani102 po wyłapaniu Quote
Majaa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Oto Ziutencja w całej okazałości (zdjecia u Ani102 z jej psami): Quote
Ania102 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Śliczna ta laleczka, dzisiaj porobię ogłoszenia i porozklejam po mieście. Mam nadzieje że polubiały się z Berą;). A co do łapania to poprostu nie miała ze mną szans takiego podstępu uzyłam i szybko do samochodu. Też jestem z siebie dumna;) Trzymajcie się dziewczynki i w górę! Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Faktycznie Ziutka to taki klonik Lili...aż nasuwa sie pytanie czy przypadkiem ktoś nie podrzucał szczeniaków w rózne miejsca... u nas pewnej zimy "porozrzucano" w zaspy koło smietników chyba ze 3 suczynki - w rózne miejsca Kielc oczywiście:angryy: Quote
Majaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Raczej nie! Też to rozpatrywaliśmy! Ale ta czwóreczka była wyrzucona razem i były czyściutkie, niezapchlone i ....... przyzwyczajone do ludzi a Ziutka dokładnie odwrotnie :placz: Quote
mrs.ka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 no tak,znów nad tym myślałam i fakty są takie,że znalazłyśmy ją po miesiącu od wyrzucenia tamtych czterech,więc jeśli ta tez była wyrzucona i to na pewno nie sama,bo wcześniej ponoc pod Constarem były dwa szczeniaki,też miesiąc temu to wystarczjący czas ,żeby się zapchlić i zdziczeć,zresztą to już nie jest najważniejsze,sadwie suczki szukające domków:-( Quote
Ania102 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Berka polubiała Ziutkę???Jak się czuje maluszek? Quote
Majaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ania102 napisał(a):Berka polubiała Ziutkę???Jak się czuje maluszek? Polubić to na razie za duże słowo, ale się dogadują! Quote
Soema Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Majaa napisał(a):No i dzisiaj kolejne szczeniory wyrzucone doszły do grona "do adopcji" :placz: Teraz bedzie coraz gorzej...:-(:roll: Quote
Majaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No i dzisiaj kolejne szczeniory wyrzucone doszły do grona "do adopcji" :placz: Quote
Majaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Posty znów przeskakują, ale masz rację będzie coraz gorzej Znowu wiadomość o kolejnych 4! :placz: Quote
Recommended Posts