Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Para idealna :lol:

NIom ...
Tylko dyskutowałabym czy normalnym jest, że dorosly pittbull zdjęty dopiero co z łańcucha jest niańką idealną ? Za pluszaka pracuje równie idealnie ! Znam tego pita od pierwszego spotkania mojego z nim i jego nowej Pani Z agresora cofnął się do dzieciństwa :cool3:
Dzieciuch blady ciągle obrywa, ale niańką niezaprzeczalnie jest idealną !
(jak widać zresztą)

Posted

Słodko razme wyglądają i Majaa, nie odbieraj Dolarowi szans na nadrobienie strat z dzieciństwa. ;) A suńka tak piękna, że słów mi brak. :loveu:

Posted

Tylko DOLAREK jest bardzo niepocieszony,bo za nic nie może zrozumieć dlaczego LILI mieści się w wanience,a ON nie,a tak bardzo się starał!!!:evil_lol:

Posted

Nie odbieram Dolarowi prawa do nowego dzieciństwa, ale jest w tym przekomiczny :evil_lol:

Lili jest na allegro a ja jutro zawijam do kojca Bery szczeniaka spod Constaru, który jest prawie identyczny jak Lili (chyba też suczka, ale dzikawa, więc nie wiem na 100%)

Posted

osobowość LILI rozwija się w kierunku niezależnej,odważnej i dominującej suczki,czego kompletnie nie można było się spodziewać po tej najbardziej niepozornej kuleczce,która ciągle spała albo była stłamszona przez rezolutne sistrzyczki:lol: i mimo ,ze najczęściej była noszona na rękach wcale nie jest przytulanką,najbardziej lubi dokuczać Dolarkowi albo innym psiakom:evil_lol:

Posted

A czemu Ty się dziwisz? Była zahukana przez rozrywkowe rodzeństwo i nagle zosala gwiazdeczka sama wśród 6 dorosłych psów, którejej wiecznie ustępują!!!! A do tego ma Dolusia -największego z towarzystwa za niańkę!Ty byś nie urosła w siłę na jej miejscu? :crazyeye:

Posted

Ania102 napisał(a):
A grono szczeniaczków się powiększyło. Sunia spod constaru złapana. Już jesteśmy umówione, póki co sajgon w domu:-(

Dzięki Aniu102 za wyłapanie sunieczki (swoja droga jakiś mocy używałaś, żeby tego dokonać ? my we dwie pół dnia wczoraj probowałyśmy ją skusić do wycieczki po lepsze życie i tylko zamarzłyśmy)

Miałam zakladać kolejny wątek dla sunieczki, ale to chyba nie ma sensu!
Tu została Lili tylko, a Ziutka to taki jej prawie - klonik Zresztą zoaczycie fotki - na razie mam tylko te od Ani102 po wyłapaniu

Posted

Śliczna ta laleczka, dzisiaj porobię ogłoszenia i porozklejam po mieście.
Mam nadzieje że polubiały się z Berą;).
A co do łapania to poprostu nie miała ze mną szans takiego podstępu uzyłam i szybko do samochodu. Też jestem z siebie dumna;)
Trzymajcie się dziewczynki i w górę!

Posted

Faktycznie Ziutka to taki klonik Lili...aż nasuwa sie pytanie czy przypadkiem ktoś nie podrzucał szczeniaków w rózne miejsca...

u nas pewnej zimy "porozrzucano" w zaspy koło smietników chyba ze 3 suczynki - w rózne miejsca Kielc oczywiście:angryy:

Posted

Raczej nie! Też to rozpatrywaliśmy! Ale ta czwóreczka była wyrzucona razem i były czyściutkie, niezapchlone i ....... przyzwyczajone do ludzi a Ziutka dokładnie odwrotnie :placz:

Posted

no tak,znów nad tym myślałam i fakty są takie,że znalazłyśmy ją po miesiącu od wyrzucenia tamtych czterech,więc jeśli ta tez była wyrzucona i to na pewno nie sama,bo wcześniej ponoc pod Constarem były dwa szczeniaki,też miesiąc temu to wystarczjący czas ,żeby się zapchlić i zdziczeć,zresztą to już nie jest najważniejsze,sadwie suczki szukające domków:-(