Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niespełna dobę po tym, jak znalazłam Pimpka ktoś wywalił dwie maleńkie szczeniorki na tej samej drodze tylko ok. dwa kilometry wcześniej

Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ......... siostry Pimpka ,jaedna już ma domek, na adopcje czeka Smutka.

Niestety Psotka już nie ma domku:placz: wróciła z adopcji po 2 miesiącach:placz: pomimo,ze była psem idealnym !!! niestety człowiek musi najpierw uporzadkować swoje zycie
PSOTKA

SMUTKA

Posted

[FONT=Arial Black]ROMA[/FONT]

[FONT=Arial Black]sunia ma ok.3,5 miesiąca,odrobaczywiona, zaszczepiona,[/FONT]
[FONT=Arial Black]na pewno będzie duża[/FONT]

Posted

Pobiłaś mnie :mdleje: bo ja 3 szczeniaki w jednym pokoju :eviltong:
życzę żeby do marca już doopki w domkach grzały, ale jakby co to na tymczas mogę 2 sunie wziąć.. ale to znów transport do Krakowa musiałby być :roll:

Posted

chyba posty przeskakują ale nie ważne,wiadomo o co chodzi. jedna sunia wdarła mi się na kolana,dwie śpią na kocyku Dolara(bullka),a jedna???? w pokoju syna,nie mogłam jej znaleźć:eviltong:

Posted

Negri napisał(a):
Ja mogę pomóc. Mrs.ka napisałam Ci PW, czekam na odp

Negri dzięki Wcześniej rozmawiałaś ze mną. Kombinujemy co i jak zorganizować !

Posted

Ja dopiero w przyszłą niedzielę będę w Krakowie :roll: jak się uda to sobotę wieczorem :-( mam nadzieję, że sytuacja do tego czasu się wyklaruje. Ale..
Jeśli będę mogła pomóc - to chętnie.

Posted

Negri napisał(a):
Ja mogę pomóc. Mrs.ka napisałam Ci PW, czekam na odp

ja dopiero włączyłam dogo ale Majaa wszystko mi przekazała,super jakby dało się to zorganizować

Posted

Majaa napisał(a):
One mają 5-6 tygodni - tak ocenił wet. Ale jeszcze nie bardzo same umieją jeść. Zresztą jak wczoraj zawiozłam je do mrs.ka topierwsze co to szukały cyca u dużych suk rezydentek.

Koryguję, bo właśnie dostałam taką wiadomość od mrs.ka:
" właśnie się wszystkie rzuciły na Dolara, jak na mamusię. Chyba była podobna wielkością, bo jego najbardziej sobie upodobały do ...szukania cycka"

Dolar to tak jakby pitbull :evil_lol: co zresztą widać na zdjęciach !