mrs.ka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [SIZE=5]Szczeniaki ze Starachowic potrzebują pomocy!!! niestety nasze szczeniaki w oczekiwaniu na adopcję podrosły i wszystkie są powyżej roku czyli przeniesione na wątek starachowicki ogólny http://www.dogomania.pl/threads/135846-STARACHOWICE-bezdomne-porzucone-niechciane-potrzebujAE-ce-pomocy-i-domA-w :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
mrs.ka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Niespełna dobę po tym, jak znalazłam Pimpka ktoś wywalił dwie maleńkie szczeniorki na tej samej drodze tylko ok. dwa kilometry wcześniej Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ......... siostry Pimpka ,jaedna już ma domek, na adopcje czeka Smutka. Niestety Psotka już nie ma domku:placz: wróciła z adopcji po 2 miesiącach:placz: pomimo,ze była psem idealnym !!! niestety człowiek musi najpierw uporzadkować swoje zycie PSOTKA SMUTKA Quote
mrs.ka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial Black]ROMA[/FONT] [FONT=Arial Black]sunia ma ok.3,5 miesiąca,odrobaczywiona, zaszczepiona,[/FONT] [FONT=Arial Black]na pewno będzie duża[/FONT] Quote
mrs.ka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial Black]:painting::painting::painting:[/FONT] Quote
Soema Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pobiłaś mnie :mdleje: bo ja 3 szczeniaki w jednym pokoju :eviltong: życzę żeby do marca już doopki w domkach grzały, ale jakby co to na tymczas mogę 2 sunie wziąć.. ale to znów transport do Krakowa musiałby być :roll: Quote
mrs.ka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 chyba posty przeskakują ale nie ważne,wiadomo o co chodzi. jedna sunia wdarła mi się na kolana,dwie śpią na kocyku Dolara(bullka),a jedna???? w pokoju syna,nie mogłam jej znaleźć:eviltong: Quote
Soema Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 To jak coś to chętnie pomogę. Życzę spokojnej nocy :roll::oops: Quote
Negri Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja mogę pomóc. Mrs.ka napisałam Ci PW, czekam na odp Quote
andzia69 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 masz szczęscie, ze tylko jedna jest ruda:eviltong: wisz co...mnie się wydaje, ze one nie mają 2 miesięcy...:-( Quote
Majaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nowe szczeniaczki na stronie 46 i 47 wątku!!!!!!!!!!!!! Quote
Majaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Negri napisał(a):Ja mogę pomóc. Mrs.ka napisałam Ci PW, czekam na odp Negri dzięki Wcześniej rozmawiałaś ze mną. Kombinujemy co i jak zorganizować ! Quote
Soema Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja dopiero w przyszłą niedzielę będę w Krakowie :roll: jak się uda to sobotę wieczorem :-( mam nadzieję, że sytuacja do tego czasu się wyklaruje. Ale.. Jeśli będę mogła pomóc - to chętnie. Quote
mrs.ka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Negri napisał(a):Ja mogę pomóc. Mrs.ka napisałam Ci PW, czekam na odp ja dopiero włączyłam dogo ale Majaa wszystko mi przekazała,super jakby dało się to zorganizować Quote
Majaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Majaa napisał(a):One mają 5-6 tygodni - tak ocenił wet. Ale jeszcze nie bardzo same umieją jeść. Zresztą jak wczoraj zawiozłam je do mrs.ka topierwsze co to szukały cyca u dużych suk rezydentek. Koryguję, bo właśnie dostałam taką wiadomość od mrs.ka: " właśnie się wszystkie rzuciły na Dolara, jak na mamusię. Chyba była podobna wielkością, bo jego najbardziej sobie upodobały do ...szukania cycka" Dolar to tak jakby pitbull :evil_lol: co zresztą widać na zdjęciach ! Quote
mrs.ka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ależ one go maltretują:evil_lol: Quote
Recommended Posts