Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
agamika, czyżbys chciała nam pokazać nowych kumpli Kamisa :cool3: czy może rodzinę :lol:

niestety az tak rewelacyjnie to nie jest, żeby już był w domu :shake:

ale to zdj cieszy mnie strasznieee

to są pozostali dwaj mieszkańcy boksu Kamisa :cool1:, bracia,których na smycz i to z trudem potrafi złapać tylko opiekunka boksów i wczoraj chyba pierwszy raz odkąd są w schronisku wyszli na spacer :multi:

jeden wpadł prawie w amok, ze traaawa jest , biegał wąchał , ciągnął . Drugi był bardziej wystraszony łaził za mna krok w krok ( nie chciał mnei miec za sobą :shake:) . ALe pozowlili sie głaskac i teraz juz cały boks Kamisowy bedzie na spcer chodzić . O chłopakówmusze dokłądnie dopytac, Ale wiem ze oni mieskzali na działkach z jakąś kobietą :shake:, domu nie znają ...

i udao mi sie czarnulka zabrać jednocześnie z Kamisem na spacer i był przeszczęsliwy ze Kamis jest :)- biegał za nim cały czas, z ogonkiem do góry

• 2 weeks later...
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo mi juz sie nie chce samej ze sobą rozmawiac :eviltong:

KUrcze, Kamis coraz bardziej domaga sie opuszczenia schroniska :( od gdzieś 3 tygodni, na siłe trzeba go prawie do boksu zaciągać :placz:... ostatnio 1,5 h specjalnie z NIm chodziłam a i tak nie chciał wracac :-( ..

z ogłoszeń cisza

Posted

[quote name='agamika']z ogłoszeń cisza[/QUOTE]

Aga , a powiedz kochana czy on ma ogloszenia na tych innych portalach dla zwierzaków. Może trzeba ściągnąc jakie dodatkowe siły ogłoszeniowe, zwłaszcza te co maja "szczęśliwą rękę" :cool3:.

• 3 weeks later...
Posted

marysia55 napisał(a):
Aga , a powiedz kochana czy on ma ogloszenia na tych innych portalach dla zwierzaków. Może trzeba ściągnąc jakie dodatkowe siły ogłoszeniowe, zwłaszcza te co maja "szczęśliwą rękę" :cool3:.

przepraszam ze nie odpisalam :oops: ale dopiero teraz zauwazyłam ten wpis

Kamis ma na kilku innych portalach ogłoszenia : allegro, gumtree, adopcje org e zwierzak - regularnie odnawiane, mna innych juz zadziej, bo niewyrabiam z tyloma psiakami :oops:, tak wiec pomoc w ogłoszeniach bardzo BARDZO sie przyda

musze tez zmodyfikowac te ogłoszenia, bo chciałbym spróbować wydac Kamisa z małym . Kamis co prawda da rade bez czarnulka, ale za to ten mały juz nie bardzo . On jest strasznie wpatrzony w Kamisa i tylko z nim czuje sie bezpiecznie :-( nie wyobrazam sobie co bedzie jakby został w schronisku a Kamis pójdzie do domu

Kamis sie postarzał na pycholu cos ostatnio :shake:, posiwiał bardzoiej :-(. ehhh

Posted

Aga to w takim razie może poczekać na ten Twój wspólny tekst dla obu psich serc i wtedy ściągnąć cioteczki do pomocy ???? Na ten moment moge poprosić terrę, bahlsę, blonditipsy, __larę, tomcug i ewentualnie jeszcze kogos tylko muszę chwile pomysleć bo pamietam , że jeszcze jakieś są dobre i szybkie w te klocki. Skleroza mnie zjada :roll:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

agamika napisał(a):
Kamis co prawda da rade bez czarnulka, ale za to ten mały juz nie bardzo . On jest strasznie wpatrzony w Kamisa i tylko z nim czuje sie bezpiecznie :-( nie wyobrazam sobie co bedzie jakby został w schronisku a Kamis pójdzie do domu
Kamis sie postarzał na pycholu cos ostatnio :shake:, posiwiał bardzoiej :-(. ehhh

Szukamy domku dla dwóch psich serc. Znajdzie się taki ???

• 4 weeks later...
Posted

trafi mnei z tym nowym dogo , nie mogłam odnaleźc watku Kamiskaaaaaaaa

wrrrrrrr

z najnowszych wieści w boksie jest NOWY , a młodszy "klon" daje mi sie głaskać :) nawet mu sie to podoba ...

Kurcze tak wiec dla boksu Kamisa potrzebny jest tak dom dla kamis + mały , 2 dom dla klonów wspolny , no i oczywiscie dom dla nowego ...hmmmmm ....

nie zdaze juz teraz nowych zdjec powstawiac ... buuu

Posted

odnalazłam na poczcie zdjecia które robiła kanna :) łajza wystraszny był obecnoscia mnowej osoby... biedactwo moje , tylko w domu ma szanse na powrót do normalnosci ...

• 2 months later...
Posted

ehhh..... pustki .....

Kamis ma dom , został adoptowany w sb tak wiec, troszkę mi smutno - bo nie mogłam sie z nim pożegnać:oops: . I mały jest załamany.... wraz z Kamisem ulotniło sie jego poczucie bezpieczeństwa :-( mimo ze na boksie nic mu psy nie robią ... na spacer nie chciał iść , na spacerze nie chciał chodzić . ,,,

Kamisa wypatrzyli jacyś młodzi ludzie jeszcze w piętak, a w sobotę przyjechali z szelkami, mega kością, i całym osprzętem po mojego księcia..ciekawe gdzie mieszka....

Posted

Ale w suymie to dobra wiadomość. Pewnie, że nam jest smutno, jak się musimy żegnać z "naszymi" podopiecznymi. Ale najważniejsze, że Kamis ma domek.
Malego szkoda, ale może uda się go jakoś "przekonać", że świat bez Kamisa też nie jest taki najgorszy. Jakby tak też znalazł domek to już by było najsuperowiej.