epe Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Daka chciała jajka:evil_lol: Tak,jakby jajka Kamisa były ważniejsze od niego:placz: Quote
AMIGA Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tiaaaaaaaa - jajka to podstawa. Zwłaszcza w kontekście dopiero co minionych świąt :shake: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 MajeczQa napisał(a):Kamisek się przypomina wszystkim ! Proszę o nim nie zapominać!! chyba jednak wszyscy o nim zapomnieli :placz: Quote
agamika Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Kamis ciągle w schronisku :-(.. z ogłoszeń nikt o niego nie pyta ... ehhh, w sb miałam cichą nadzieję , ze mu sie poszczęści , przyszli bardzo fajni ludzie, którym niedawno odzszedł pies, mieli z sobą album zdjęc tamtego psiaka i z wielką miłością o nim mówili . Kamis zwrócił ich uwagę podobienśtwem do tamtego - nie takim kropka w kropkę m ale za braci mogliby uchodzić . ALe wyszli w ogóle bez psa .. chyba jeszcze nie są gotowi , a wiek Kamisa tez ich troche odstraszył :-( Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 agamika napisał(a):Kamis ciągle w schronisku :-(.. z ogłoszeń nikt o niego nie pyta ... ehhh, w sb miałam cichą nadzieję , ze mu sie poszczęści , przyszli bardzo fajni ludzie, którym niedawno odzszedł pies, mieli z sobą album zdjęc tamtego psiaka i z wielką miłością o nim mówili . Kamis zwrócił ich uwagę podobienśtwem do tamtego - nie takim kropka w kropkę m ale za braci mogliby uchodzić . ALe wyszli w ogóle bez psa .. chyba jeszcze nie są gotowi , a wiek Kamisa tez ich troche odstraszył :-( kurczę a co ma wiek do rzeczy :cool3: ale jesli wpadł im w oko to jest szansa, że po niego wrócą :loveu: Quote
Daka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Kamis jeszcze bez domku??? No nieeee :( Pomimo tego, że wzięłam innego owczarza to Kamis mi ciągle w głowie siedzi. Czasem myślałam o nim, czy już ma swojego Pana/Panią. A tu nic. Hop do góry, niech się przypatrzą jaka PEREŁKA czeka na dom. Quote
marysia55 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Daka napisał(a):Kamis jeszcze bez domku??? No nieeee :( Pomimo tego, że wzięłam innego owczarza to Kamis mi ciągle w głowie siedzi. Czasem myślałam o nim, czy już ma swojego Pana/Panią. A tu nic. Hop do góry, niech się przypatrzą jaka PEREŁKA czeka na dom. no to jeszcze raz do góry, niech go wypatrzy jakiś dobry człowiek :loveu: Quote
agamika Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='marysia55']kurczę a co ma wiek do rzeczy :cool3: ale jesli wpadł im w oko to jest szansa, że po niego wrócą :loveu: bardzo często osoby które straciły psa, chcą pieska jak najmłodszego :-( ... KAmisa od 3/4 tygodni co tydzień wyczesuję, i za każdym razem mogłabym sobie poduszkę z jego sierści zrobić :roll: .. ehh, on jest tak kochanym psem ... Quote
marysia55 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 na wielu moich wątka tzn. tam gdzie zaglądam :lol: wszędzie dzisiaj zdjęcia czyzby to nalot paparazzi na krakowski schron . Kamis przystojniaczku piękny z ciebe chłopak i pewnie wyczesywanka cioci agamiki bardzo lubisz, to takie małe spa na miarę schroniska :loveu: Quote
agamika Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Kamis nie lubi czesania :eviltong: .. owszem znosi je bardzo grzecznie i cierpliwie, ale wolałby nie tracić czasu na czesanie :roll: zrobiłam mu allegro, ale czy przyniesie jakis efekt ... Kamis - mix owczarek niemiecki , piekny , łagodny (653754698) - Aukcje internetowe Allegro zresztą nie podoba mi sie to allegro, tekst mi sie nie podoba :shake: Quote
wroclawianka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ogłoszenie na Allegro jest bardzo dobre ;) Bez ckliwości, z konkretnymi informacjami i zdjęciami pokazującymi psa od najlepszej strony . Nie szukasz/cie dla niego tymczasu? Quote
agamika Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 a to mi nawet nie o ckliwości chodziło , tylko jakoś tak coś tam, mi nie pasuje, ale nie potrafię tego skonkretyzować. Nie szukasz/cie dla niego tymczasu? hmm, w sumie to się skupiłam mu na szukaniu domu stałego, bo o DT tak czy siak ciężko . Wiec jakoś nie myślałam nawet o tym dla Niego . A masz coś/kogoś konkretnego na myśli czy tylko tak ogólnie pytasz ? Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='agamika']Kamis nie lubi czesania :eviltong: .. owszem znosi je bardzo grzecznie i cierpliwie, ale wolałby nie tracić czasu na czesanie :roll: zrobiłam mu allegro, ale czy przyniesie jakis efekt ... Kamis - mix owczarek niemiecki , piekny , łagodny (653754698) - Aukcje internetowe Allegro zresztą nie podoba mi sie to allegro, tekst mi sie nie podoba :shake: kurcze nie zdążyłam przeczytać tego allegro bo się przedwczoraj skończyło, a szkoda bo może mogłabym w czymś pomóc :loveu: Quote
agamika Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Marysiu w takich wypadkach jak trafisz u mnie na skończona aukcje, wejdź najlepiej w mój profil na allegro , albo "inne aukcje użytkownika "bo ja na bieżąco odnawiam, te które już raz zrobiłam . Tylko robię je tylko na 3/5 dni, żeby szybciej były u góry ;) ____________________________________________ ostatnio 2 razy na spacer udało mi sie wziąć tez małego czarnego kundelka z boksu Kamisa . Jest to strasznie przerażony pies wyjściem na zewnątrz, ale tak bardzo zakochany w Kamisie, ze jzawsze jak wracamy ze spaceru, to on sie z nim wita, jakby go rok nie widział . Niestety nie ma kto ze mna wziąśc ich na raz :( bo mysle ze przy Kamisie ten mały szybciej by zobaczył ze spacery są fajne . Strasznie mi go zal, on juz 2 lata siedzi w schronisku , trafił tam bo jego właściel wylądował w szpitalu , jako roczny piesek. Teraz ma juz 3 :( i bez pomocy raczej nie opuści murów schroniska, mało kto decyduje sie na zdziczałego psiaka . Na spacerach mały patrzy tylko na to zeby wrócić do boksu ;( Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='agamika'] piekny jest ten Czarnuszek, aż trudno uwierzyć że tak długo czeka :shake: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 agamika napisał(a):Marysiu w takich wypadkach jak trafisz u mnie na skończona aukcje, wejdź najlepiej w mój profil na allegro , albo "inne aukcje użytkownika "bo ja na bieżąco odnawiam, te które już raz zrobiłam . Tylko robię je tylko na 3/5 dni, żeby szybciej były u góry ;) dzięki za instrukcje, dodałam sobie do "ulubionych:lol:" teraz mi nic nie umknie :evil_lol: Quote
agamika Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 No więc jesli nic nie pomyliłam to czarnuszek nazywa się ... Łajza! :mdleje: On Marysiu jest śliczny i młody , ale on poza Kamisem świata nie widzi , i nie chce sam chodzić :shake:, dzikusek taki trochę z niego sie zrobił Dzis po 2 tyg przerwie byłam w schronisku , Kamis ciągnął jak szalony na spacer :diabloti:, widać ze juz jest bardzo do tych spacerów przyzwyczajony . Ehhh ze tez nikt docenić go nie umie :shake: Dzięki karusip udało ise dzis wziąc Czanuszka i Kamisa razem :) Mały we wszystkim naśladował Kamisa , nawet trawe jadł jak tylko Kamis zaczynał sie za to brać. Na razie jest z nim cięzko o kontakt, mozna go co prawda głaskać wziąc na kolana, ale on nie zwraca na to uwagi :shake: i cały czas stara sie być blisko Kamisa . Kamis za to nieszczególnie czarnym sie przejmuje :lol: , on ma swoje sprawy na głowie ;) Quote
agamika Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 dla tłumów fanów Kamisa:cool1:, zdj z dzisiejszego dnia Quote
AMIGA Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Taka śliczna mordencja! Aż nie do wiary, że go jeszcze nikt nie wypatrzył Quote
marysia55 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 agamika, czyżbys chciała nam pokazać nowych kumpli Kamisa :cool3: czy może rodzinę :lol: Quote
Recommended Posts