Luzia15 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Kochani, już jutro kolejny trening agility w naszym klubiku! Chciałam powiedzieć, że w końcu udało mi się namówić rodziców do zakupu aparatu cyfrowego (Lumix DMC-FS5, czarny kolor). Może nie jest jakiś professional, ale w każdym razie robi bardzo dobrej jakości zdjęcia w ruchu co okaże się jutro. I może uda mi się nakręcić filmiki z naszego agility, bo zdjęcia na bank będą :-D Serdeczne pozdrowienia, do zobaczenia jutro na treningu! Quote
Luzia15 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Mamy z dzisiaj fotki! :multi: Tak więc zaczynamy... ;) Gosia i Maniuś, którego nie widać Luka z jakimś psem... Nie znamy go. Przybłąkał się;) Od lewej: kawałek Luki, Amorek, Marti i Zosia Pani Marzena i Kawa Kawa i kawałek tunelu :oops: Marti :loveu: Kawa. Dziwne ujęcie :evil_lol: Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ale zielono, fajnie - super fotki tylko mało;) Quote
Luzia15 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ooo wielkie dzięki :-) Fajnie jest na naszych treningach ]:-> Tylko nie byłam dzisiaj bo bardzo padało a poza tym Marti się źle czuł --> wymiotował :( Jak na razie czuje się lepiej. Mam nadzieję, że na kolejnym treningu będziemy :-) Pozdrawiamy! :-) Quote
Recommended Posts