Brysio Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 oo widze swiatełko w tunelu. Smieszku walczymy:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Brysio']oo widze swiatełko w tunelu. Smieszku walczymy:loveu::loveu::loveu: Brysio porozsyłaj gdzie sie da, jakbys miała czas, choć na pare ogłoszeń dla niego :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tytus-2letni-labrador-ktory-cudem-uniknal-smierci-139926/ Quote
Brysio Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 o matko teraz mam kolejke ale moze za pare dni hehe Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Brysio napisał(a):o matko teraz mam kolejke ale moze za pare dni hehe będę cierpliwie czekać :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Brysio napisał(a):hehee jaki wesoły:loveu: cudowny cudowny :multi: Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jaki on jest smieszny, nie moge :lol: I ta jego pileczka! Taki slodki wariat normalnie.:lol: Quote
Basia i Barni Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Freya73 napisał(a):Jaki on jest smieszny, nie moge :lol: I ta jego pileczka! Taki slodki wariat normalnie.:lol: wariat jakich mało, tak myslałam ,że jak pojedzie do hoteliku to może tam zostać juz na zawsze , co zrobimy jak nie będzie pieniedzy i będzie musiał wrócić :-( Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Basiu, nie wiem:-(. Jesli tylko bym mogla oplacalabym Smieszkowi sama wszystko ale nie stac mnie. Podtrzymuje tylko moja deklaracje 30 zl. Boje sie, ze piesiu zostanie bez srodkow finansowych i co dalej ... nawet nie chce myslec. Powrot do schroniska? Quote
Basia i Barni Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Freya73']Basiu, nie wiem:-(. Jesli tylko bym mogla oplacalabym Smieszkowi sama wszystko ale nie stac mnie. Podtrzymuje tylko moja deklaracje 30 zl. Boje sie, ze piesiu zostanie bez srodkow finansowych i co dalej ... nawet nie chce myslec. Powrot do schroniska? z labkowego forum mam 50 żł deklaracji ,jak nie pojedzie śmieszek to Pucla bym dała Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Boze, nie zapominajmy jednak o Smieszku. Popatrz na tego wariata. Taki nietypowy staruszek, ktory pasuje do powiedzenia "Glowa siwieje, d**a szaleje.":evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Freya73 napisał(a):Boze, nie zapominajmy jednak o Smieszku. Popatrz na tego wariata. Taki nietypowy staruszek, ktory pasuje do powiedzenia "Glowa siwieje, d**a szaleje.":evil_lol: tak to właśnie cały śmieszek ,tak bym chciała ,żeby go ktos pokochał, to naprawdę wspaniałe psisko :roll: Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jakie ogłoszenia ma Śmieszek ? Czy jakieś śmieszkowe plakaty były rozwieszane ? Był w jakiejś gazecie,np. w Metrze ? Quote
Basia i Barni Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dogo07 napisał(a):Jakie ogłoszenia ma Śmieszek ? Czy jakieś śmieszkowe plakaty były rozwieszane ? Był w jakiejś gazecie,np. w Metrze ? własnie teraz patrzę i widzę tylko tak mało ogłoszeń :crazyeye::crazyeye: ogłoszenia cafeanimal.pl allegro.pl alegratka.pl dziewczyny wykażmy sie i poróbmy mu całe mnóstwo :multi: Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tylko te ogłoszenia to są już chyba nieaktualne. Quote
Basia i Barni Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dogo07 napisał(a):Tylko te ogłoszenia to są już chyba nieaktualne. malo osób zainteresowanych śmieszkiem, Cholera jasna to trzeba mu te ogłoszenia porobić, ma allegro ,bo ja mu je zrobiłam Quote
Pianka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dogo07 napisał(a): Był w jakiejś gazecie,np. w Metrze ? był, nawet było tu o tym pisane:razz: ode mnie jest jak każdy pies na cafeanimal naszaklasa Quote
Basia i Barni Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pianka napisał(a):był, nawet było tu o tym pisane:razz: ode mnie jest jak każdy pies na cafeanimal naszaklasa więc do tego ma jeszcze allegro . trzeba zrobic więcej Quote
Basia i Barni Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Freya73 napisał(a):Co tam u Smieszka slychac? potrzeba ogłoszeń na różnych portalach dla naszego przystojniaka :cool3: Quote
Basia i Barni Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 proszę o pare ogłoszeń dla Śmieszka , niech każdy zrobi choć po jednym :shake: Quote
Recommended Posts