Jump to content
Dogomania

10 LAT W SCHRONISKU!!! a ma 12 LAT :( !!!!!!MA DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Freya73 napisał(a):
Jaki on jest smieszny, nie moge :lol: I ta jego pileczka!
Taki slodki wariat normalnie.:lol:

wariat jakich mało, tak myslałam ,że jak pojedzie do hoteliku to może tam zostać juz na zawsze , co zrobimy jak nie będzie pieniedzy i będzie musiał wrócić :-(

Posted

Basiu, nie wiem:-(. Jesli tylko bym mogla oplacalabym Smieszkowi sama wszystko ale nie stac mnie. Podtrzymuje tylko moja deklaracje 30 zl.
Boje sie, ze piesiu zostanie bez srodkow finansowych i co dalej ... nawet nie chce myslec. Powrot do schroniska?

Posted

[quote name='Freya73']Basiu, nie wiem:-(. Jesli tylko bym mogla oplacalabym Smieszkowi sama wszystko ale nie stac mnie. Podtrzymuje tylko moja deklaracje 30 zl.
Boje sie, ze piesiu zostanie bez srodkow finansowych i co dalej ... nawet nie chce myslec. Powrot do schroniska?
z labkowego forum mam 50 żł deklaracji ,jak nie pojedzie śmieszek to Pucla bym dała

Posted

Boze, nie zapominajmy jednak o Smieszku. Popatrz na tego wariata. Taki nietypowy staruszek, ktory pasuje do powiedzenia "Glowa siwieje, d**a szaleje.":evil_lol:

Posted

Freya73 napisał(a):
Boze, nie zapominajmy jednak o Smieszku. Popatrz na tego wariata. Taki nietypowy staruszek, ktory pasuje do powiedzenia "Glowa siwieje, d**a szaleje.":evil_lol:

tak to właśnie cały śmieszek ,tak bym chciała ,żeby go ktos pokochał, to naprawdę wspaniałe psisko :roll:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jakie ogłoszenia ma Śmieszek ?

Czy jakieś śmieszkowe plakaty były rozwieszane ?

Był w jakiejś gazecie,np. w Metrze ?

własnie teraz patrzę i widzę tylko tak mało ogłoszeń :crazyeye::crazyeye:

ogłoszenia
cafeanimal.pl
allegro.pl
alegratka.pl

dziewczyny wykażmy sie i poróbmy mu całe mnóstwo :multi: