clo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a czy ktos rozwazal hotelik dla psiaka?moze to zwiekszy jego szanse albo da mu szanse na lepsza starosc...:( Quote
Basia i Barni Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 clo napisał(a):a czy ktos rozwazal hotelik dla psiaka?moze to zwiekszy jego szanse albo da mu szanse na lepsza starosc...:( tylko gdzie ,bo wszystko zapsione i musimy zdać sobie sprawe ,że tam troche posiedzi Quote
Freya73 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Czesc Smieszku, Czy Ciocia Basia ma jakies wiesci o Smieszku?:loveu: Quote
Asta17 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ciocia Uśka była dzisiaj u Śmieszka. Wypieściła go i wycałowała...:loveu: Bardzo się lubią i mimo, że tak długo jej nie widział, poznał ją i pokazał to bardzo wylewnie... ;) Quote
Basia i Barni Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 no to świetnie-śmieszek pewnie zachwycony :loveu: Quote
Freya73 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witam u Smieszka! Nie zapominajmy o starszych psiakach z bagazem doswiadczen. Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 podniosę ,bo cięzko idzie szukanie mu domu Quote
Sabina02 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):tylko gdzie ,bo wszystko zapsione i musimy zdać sobie sprawe ,że tam troche posiedzi Mozna zapytac Murke... Tosia i Balbinka z Tyskiego schroniska mialy jechac do Murki, byly 2 w kolejce, ale zostaly juz zabrane do hotelu u ZuziaM (ktora tez mozna zapytac -ona niedawno otworzyla hotel). Moze Smieszek mogl pojechac za Tosie i Balbinke albo tez do ZuziM. Napisalam wlasnie PM do Murki i do ZuziM z pytaniem czy by ktoras z nich Smieszka by nie wziela, no i jakby sie udalo, to zostala by kwestia kosztow. Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Sabina02 napisał(a):Mozna zapytac Murke... Tosia i Balbinka z Tyskiego schroniska mialy jechac do Murki, byly 2 w kolejce, ale zostaly juz zabrane do hotelu u ZuziaM (ktora tez mozna zapytac -ona niedawno otworzyla hotel). Moze Smieszek mogl pojechac za Tosie i Balbinke albo tez do ZuziM. Napisalam wlasnie PM do Murki i do ZuziM z pytaniem czy by ktoras z nich Smieszka by nie wziela, no i jakby sie udalo, to zostala by kwestia kosztow. dzięki , jezeli będzie szansa , to kasę poszukamy. Quote
Freya73 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mam nadzieje, ze Smieszek znajdzie swoje miejsce? Dlaczego starosc to ulomnosc? Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Freya73 napisał(a):Mam nadzieje, ze Smieszek znajdzie swoje miejsce? Dlaczego starosc to ulomnosc? najlepsze jest to ,że on nie zachowuje sie jak dziadziuś :angryy: tylko wygląda dla niektórych płytkich ludzi brzydko :placz: Quote
Brysio Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Śmieszku i co by tu z Tobą zrobi? wyróznione allegro jest tak? Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Brysio napisał(a):Śmieszku i co by tu z Tobą zrobi? wyróznione allegro jest tak? było 3 tygodnie, nie dam rady go wyróżnić , ma zwykłe moje allegro :-( Quote
Sabina02 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):dzięki , jezeli będzie szansa , to kasę poszukamy. No to Smieszek jest na liscie u Murki... :lol: Przed nim jest suczka Kasia, ktora juz jest w hotelu i bedzie tam jeszcze tylko miesiac. :multi: Potem jest starszy jamnik... no i jak Jamnik znajdzie domek, to nastepny bedzie Smieszek... :multi: Nie wiem jakie sa koszty, ale z tego co pamietam to za sredniego psiaka to bedzie 10 zl za dobe. Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Sabina02 napisał(a):No to Smieszek jest na liscie u Murki... :lol: Przed nim jest suczka Kasia, ktora juz jest w hotelu i bedzie tam jeszcze tylko miesiac. :multi: Potem jest starszy jamnik... no i jak Jamnik znajdzie domek, to nastepny bedzie Smieszek... :multi: Nie wiem jakie sa koszty, ale z tego co pamietam to za sredniego psiaka to bedzie 10 zl za dobe. wow :crazyeye:no to ekstra . Ile mamy czasu by uzbierać kasę ? No więc czekamy na deklaracje :loveu: Quote
Sabina02 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):wow :crazyeye:no to ekstra . Ile mamy czasu by uzbierać kasę ? No więc czekamy na deklaracje :loveu: Co do czasu, to zalezy jak dlugo jamnior tam bedzie... Miejmy nadzieje, ze szybko znajdzie domek. W kazdym razie deklaracje trzeba zbierac juz. Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Sabina02 napisał(a):Co do czasu, to zalezy jak dlugo jamnior tam bedzie... Miejmy nadzieje, ze szybko znajdzie domek. W kazdym razie deklaracje trzeba zbierac juz. tylko mało tu fanów mojego dzidziusia :oops: zróbmy bazarki pliss :oops: Quote
Sabina02 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja bazarkow nie umiem robic :roll:... Moge rozreklamowac Smieszka i szukac deklaracji dla niego na dogo. Ale poza tym musimy znalesc kogos, kto moglby robic bazarki i moze Allegro cegielkowe. I trzeba zmienic tytul watka, ze szukamy deklaracji na hotelik. Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Sabina02 napisał(a):Ja bazarkow nie umiem robic :roll:... Moge rozreklamowac Smieszka i szukac deklaracji dla niego na dogo. Ale poza tym musimy znalesc kogos, kto moglby robic bazarki i moze Allegro cegielkowe. I trzeba zmienic tytul watka, ze szukamy deklaracji na hotelik. więc działaj :loveu: a tytuył watku musze dorwać Justynę ;) Quote
Recommended Posts