Jump to content
Dogomania

10 LAT W SCHRONISKU!!! a ma 12 LAT :( !!!!!!MA DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Freya73 napisał(a):
zaznaczam watek

super i witamy

tak sie zastanawiam nad hotelikiem, ale wolałabym dla niego DT to kochany pies , wg mnie nie zaczepia , nie ma w sobie agresji to przekochane psisko, jego pasja aportowanie , może coś sie znajdzie ? choć przyznam będę za nim teskniła :placz:

Posted

Mam juz Dziadziusia w subskrypcjach takze bede u niego najczesciej jak tylko moge.

Deklaruje 30 zl miesiecznie, kto nastepny do pomocy ? Nie dajmy mu przezyc calego swojego zycia w schronie:-(.

Niestety ale pieniazki moge przeslac tylko metoda PayPal gdyz przelew bankowy to dodatkowe £20.

Posted

Freya73 napisał(a):
Mam juz Dziadziusia w subskrypcjach takze bede u niego najczesciej jak tylko moge.

Deklaruje 30 zl miesiecznie, kto nastepny do pomocy ? Nie dajmy mu przezyc calego swojego zycia w schronie:-(.

Niestety ale pieniazki moge przeslac tylko metoda PayPal gdyz przelew bankowy to dodatkowe £20.

nawet nie wiem jaka metoda to :loveu:ale dziekujemy ,może ktos jeszcze cos dorzuci ,a może znajdzie się kawałek zielonego przed domem ,którejś dogomaniaczki :loveu:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
witaj kochany Śmieszku niewiem czy będę miała czas dla ciebie ,ale w nastepnym tygodniu pewnie coś znajdę :-(

Basiu, jak bedziesz odwiedzac Smieszka, przytul go ode mnie rowniez.

Ciotka Freya.