Basia i Barni Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dogo07 napisał(a):Jest jeszcze jeden hotelik podobno u zuzkim czy coś takiego, musze to jeszcze sprawdzić. Tam cena to podobno 8 za małego pieska. sprawdz proszę to dla niego szansa Quote
Onaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jest jeszcze jeden hotelik podobno u zuzkim czy coś takiego, musze to jeszcze sprawdzić. Tam cena to podobno 8 za małego pieska. Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 wpadłam kochany futrzaczku -dobranoc-ciocia Basia cię kocha mocno i pilnuj swojej piłeczki :oops: Quote
Basia i Barni Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 kto przygarnie staruszka na DT ? on potrzebuje tylko rzucania piłka i troche miłosci ..spacerów i jedzenia :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Brysio napisał(a):Dziadziuniu lecimy na spacerek :painting: a on biega ,że az miło popatrzeć :loveu: człapie z ta swoja pilką :razz: Quote
Basia i Barni Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Freya73 napisał(a):zaznaczam watek super i witamy tak sie zastanawiam nad hotelikiem, ale wolałabym dla niego DT to kochany pies , wg mnie nie zaczepia , nie ma w sobie agresji to przekochane psisko, jego pasja aportowanie , może coś sie znajdzie ? choć przyznam będę za nim teskniła :placz: Quote
Freya73 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Mam juz Dziadziusia w subskrypcjach takze bede u niego najczesciej jak tylko moge. Deklaruje 30 zl miesiecznie, kto nastepny do pomocy ? Nie dajmy mu przezyc calego swojego zycia w schronie:-(. Niestety ale pieniazki moge przeslac tylko metoda PayPal gdyz przelew bankowy to dodatkowe £20. Quote
Basia i Barni Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Freya73 napisał(a):Mam juz Dziadziusia w subskrypcjach takze bede u niego najczesciej jak tylko moge. Deklaruje 30 zl miesiecznie, kto nastepny do pomocy ? Nie dajmy mu przezyc calego swojego zycia w schronie:-(. Niestety ale pieniazki moge przeslac tylko metoda PayPal gdyz przelew bankowy to dodatkowe £20. nawet nie wiem jaka metoda to :loveu:ale dziekujemy ,może ktos jeszcze cos dorzuci ,a może znajdzie się kawałek zielonego przed domem ,którejś dogomaniaczki :loveu: Quote
Onaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-dla-psiakow-dogomaniackich-u-zuziam-138597/index2.html Oczywiście lepszy byłby domowy dt tylko gdzie taki znaleźć. Quote
Basia i Barni Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 mój dziadziunio kochany ,gdzie domek twój ? Quote
Basia i Barni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 podniosę smieszka ,nikogo nie ujął , a to takie kochane psisko :-( Quote
Basia i Barni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Brysio napisał(a):Dobranoc Śmieszku;) Dobranoc , jutro wcześniej będę w schronisku i wezmę śmieszka na spacerek , a później z Keli do Krakowa :multi: Quote
Basia i Barni Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 witaj kochany Śmieszku niewiem czy będę miała czas dla ciebie ,ale w nastepnym tygodniu pewnie coś znajdę :-( Quote
Freya73 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Basia i Barni napisał(a):witaj kochany Śmieszku niewiem czy będę miała czas dla ciebie ,ale w nastepnym tygodniu pewnie coś znajdę :-( Basiu, jak bedziesz odwiedzac Smieszka, przytul go ode mnie rowniez. Ciotka Freya. Quote
Basia i Barni Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Freya73 napisał(a):Basiu, jak bedziesz odwiedzac Smieszka, przytul go ode mnie rowniez. Ciotka Freya. Dziękuje ciotko Freyo :razz: Quote
Freya73 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 U Dziadka taka cisza:shake:. Basiu, bylas juz u Smieszka? Daj znac. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts