rodzice Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Meisi wczoraj u weta miała usuwany kłosek z ucha ( niestety tkwił bardzo głęboko i musiała być uśpiona ) . Dość długo musialam czekać więc sporo ludzi w tym czasie przewinęło się przez poczekalnię . Jedna osoba tylko zapytała czy to jest pies rasowy inni mówili ze to śliczny mopik . Czy ona wygląda na mopa ? wstawiłabym uśmieszek ale po przebudowie dogo nie wiem gdzie są ! Quote
chi23 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Na mopa to nie. Ona na mopa nie wygląda:) Quote
chi23 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nie da się postów edytować:( Meisi ma śliczne to coś na głowie i fajnie wygląda. Kupiłam Gabi kokardkę ale jak jej wiąże włosy to ona sie łapkami zasłania i szoruje o podłoge głową:):):) Quote
Hawanka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 witam serdecznie ;) Co tam słychać u Meisi ??Może jakaś focia pięknej psinki :D Ja niestety walcze od ponad Miesiąca z pecherzem u Pedra ;( Jest cały na antybiotyku było robione 2 razy badanie moczu u Pani Doktor i raz zanosiłam do Labaratorium i nie jest dobrze... Ale walczymy dalej ... I jeszcze odrebne pytanie : Czy używasz może preparatu antystatycznego do sierści??? Quote
rodzice Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Oj smutno ze Pedro chory , napisz czy juz jest lepiej . Na codzień nie używam nic antystatycznego bo jak ma wloski naoliwione to nie fruwaja . Quote
rodzice Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 W przyszłą niedziele jadę na wystawę więc będa kolejne foteczki . Quote
Hawanka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 rodzice napisał(a):Oj smutno ze Pedro chory , napisz czy juz jest lepiej . Na codzień nie używam nic antystatycznego bo jak ma wloski naoliwione to nie fruwaja . No niestety wyniki moczu cały czas nie dobrze ;( Ma juz 3 antybiotyk ...Walczymy mam nadzieje ze bedzie dobrze...Musi byc...Szczeście ze nerki wporzątku. Mi falują strasznie włoski nie sa proste....az sie kołtuny robia:D Dobrze ze Meisi zdrowa... Myślałam ze jak kupie szczeniaka rasowego to nie bedzie chorował.... cóż.... Quote
bursztynki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hawana,niestety zapalenie pęcheża ,nerak lub przewodu moczowrgoitp. to nie jest wina "hodowcy"poprostu tak jak u ludzi wirusy i przeziębienia.Trzymamy kciuki za Pedrusia. Quote
Hawanka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Bursztynki ja wcale nie mówie ze to wina hodowcy ... Quote
bursztynki Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzisiaj Meisi i jej właścicielka ,odniosły Wielki Sukces na Wystawie ,Gratulujy!!!!!!!!!! Quote
rodzice Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 wprawdzie fotek z wystawy nie mam ale za to po wystawie pojechaliśmy ze znajomymi na ich góre i tam Meisi i jej 2 kolezanki rasy entlebucher szalały ile wlezie Quote
rodzice Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Meisi przebierała nóżkami najszybciej jak mogła żeby dogonić kolezanki wiało i padalo ale kto by się przejmował takimi drobiazgami 5 godzin drogi powrotnej psów w aucie nie bylo hi hi , spały jak baranki Quote
rodzice Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 zdublowalam jedno zdjecie ale niestety u mnie nie działa edycja postów więc sama zmian nie zrobie Quote
chi23 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Super:) Gabi też szaleje na spacerach. Ale z nimi tak już jest że w domu kochane i potulne a na spacerach lepiej zejść z drogi.:):):) Quote
Hawanka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 śliczna hawaneczka ;) No no to sie wybiegała :D Quote
rodzice Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 oj tak ale dzisiaj juz gotowa na nowe szaleństwa Quote
bursztynki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Piękne fotki,ja wolę hawany jak szaleją i są sobą ,,,,,,,, Quote
rodzice Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 ja też i wcale się nie przejmuje ze się ubrudzi czy potarga , pies ma być psem i mieć swoje psie przyjemnosci . Quote
mrowa23 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 no kochana w koncu przysiadlam na chwilke i mogłam poogladac galerie i strone... cos tylko cinko z aktualizacjami u ciebie :P ale fajne mopiki, ja juz sie zakochalam i pokazuje Firmie, ze praiwe siostry sa blisko ;P Quote
rodzice Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 moja strona szwankuje i czasami mam problem z administracja . Podobno na dniach bede mogla już wstawiać nowe fotki - oby . Fajnie ze tu zajrzałaś . Moze kiedyś wspólny spacerek ? Mopy mogłyby poszaleć na polach . Quote
mrowa23 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ja jestem za :) a w tygodniu ci pasuje czy tylko weekendy?:> Quote
rodzice Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 tylko w tygodniu . weekendy dla rodziny i najlepiej przed południem jeśli mozesz . Quote
mrowa23 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 no to jeszcze raz... ja bardzo chetnie w przyszlym tygodniu od rana :] 7 x pisze tego posta i kocham dogo! Quote
rodzice Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 napisze Ci kiedy mi pasuje . Pa Quote
Recommended Posts