Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Meisi wczoraj u weta miała usuwany kłosek z ucha ( niestety tkwił bardzo głęboko i musiała być uśpiona ) . Dość długo musialam czekać więc sporo ludzi w tym czasie przewinęło się przez poczekalnię . Jedna osoba tylko zapytała czy to jest pies rasowy inni mówili ze to śliczny mopik .
Czy ona wygląda na mopa ? wstawiłabym uśmieszek ale po przebudowie dogo nie wiem gdzie są !

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie da się postów edytować:( Meisi ma śliczne to coś na głowie i fajnie wygląda. Kupiłam Gabi kokardkę ale jak jej wiąże włosy to ona sie łapkami zasłania i szoruje o podłoge głową:):):)

Posted

witam serdecznie ;) Co tam słychać u Meisi ??Może jakaś focia pięknej psinki :D
Ja niestety walcze od ponad Miesiąca z pecherzem u Pedra ;(
Jest cały na antybiotyku było robione 2 razy badanie moczu u Pani Doktor i raz zanosiłam do Labaratorium i nie jest dobrze...
Ale walczymy dalej ...
I jeszcze odrebne pytanie :
Czy używasz może preparatu antystatycznego do sierści???

Posted

rodzice napisał(a):
Oj smutno ze Pedro chory , napisz czy juz jest lepiej .
Na codzień nie używam nic antystatycznego bo jak ma wloski naoliwione to nie fruwaja .

No niestety wyniki moczu cały czas nie dobrze ;( Ma juz 3 antybiotyk ...Walczymy mam nadzieje ze bedzie dobrze...Musi byc...Szczeście ze nerki wporzątku.
Mi falują strasznie włoski nie sa proste....az sie kołtuny robia:D
Dobrze ze Meisi zdrowa...
Myślałam ze jak kupie szczeniaka rasowego to nie bedzie chorował....
cóż....

Posted

Meisi przebierała nóżkami najszybciej jak mogła żeby dogonić kolezanki

wiało i padalo ale kto by się przejmował takimi drobiazgami

5 godzin drogi powrotnej psów w aucie nie bylo hi hi , spały jak baranki

Posted

no kochana w koncu przysiadlam na chwilke i mogłam poogladac galerie i strone... cos tylko cinko z aktualizacjami u ciebie :P ale fajne mopiki, ja juz sie zakochalam i pokazuje Firmie, ze praiwe siostry sa blisko ;P

Posted

moja strona szwankuje i czasami mam problem z administracja . Podobno na dniach bede mogla już wstawiać nowe fotki - oby .
Fajnie ze tu zajrzałaś . Moze kiedyś wspólny spacerek ? Mopy mogłyby poszaleć na polach .