Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przy tej pogodzie cały dzień na dworku . Meisi nadal karmi ale to już tak sporadycznie . Kluchy rosną , są bardzo radosne . Zwłaszcza Niespodzianka która była największym cykorem teraz przewodzi stadu . Suzuki ( bonusik ) unika Akiry która sobie go upatrzyla i tylko z nim się chce bawić . Jak Akira pojawia się na horyzoncie Suzuki bierze nogi za pas i kryje się za mamusią która go dzielnie broni . Fibi wylizuje maluszki jest dobrą ciocią , Akira zaś cofnęła się do czasów dzieciństwa i najchętniej cały czas bawiłaby sie z nimi w berka . Generalnie rosną nam cudeńka radośnie .
Czas pomyślec o szczepieniu i o imieniu dla jednej suni . Tej chcialabym coś ze srebrem bo po rozchyleniu włosa jest popielata , pod gardełkiem wrecz grafitowa .

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O masz jak to się zmienia :D A Suzuki niech ćwiczy bieganie bo mu imię pasować nie będzie :P Tylko żeby troszkę odważniejszy był XD
Mam wrażenie, że Niespodzianka będzie loczkowana bardziej od mamusi. Patrząc na zdjęcia Meisi - wyglądała podobnie. :D

Posted

Ciociu Fibi jak dobrze że jesteś bo nam się mamusia zgubiła

zaraz poszukamy waszej mamusi

tutaj jej nie ma chodźcie brzdące poszukamy gdzie indziej

a może tutaj się schowała ?

nie tutaj jej nie ma

ale jak teraz stąd wyjść ?

Posted

ciesz się będzie miał zapewne piękny prosty włos a widzialaś jak mi sesję urozmaicał ?
Albo chciał zjeśc aparat , albo świecznik albo słonia na szczęscie - wiecznie coś w gębuli :)

Posted

A czy ja coś mówię? :D Z resztą się nie znam może być i ulizańcem (choć czubki uszątek lokowane lekko) :P
No masz (widziałam.. pan "co złego to nie ja" XD).. to muszę "parter" posprzątać dokładnie z rzeczy, które mogą nadawać się do psiego pyszczka XD Bo mi chłopak remanent zrobi.. i się dowiem, że mam dużo rzeczy, która są mi "niepotrzebne" XD

• 2 weeks later...