kimiki Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Oj to będą rozkopki i przesadzanie roślinek XD Pozwiedzać.. pozwiedzają i po kilka razy każdy kącik za jakiś czas :D Quote
rodzice Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Dzisiaj były na dworku pierwszy raz . Chłopaki ok , dziewczyny zestresowane , nie wiedziały co ze sobą zrobić Quote
kimiki Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Jak tam paskudy? Zaczynają przypominać puchate kuleczki? :D Quote
rodzice Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Biały zwlaszcza , śniezynek jest bardzo puchaty . Bonusik puchaty bardziej przez okrągły kształt hi hi Moja niespodzianka przez te sterczące kłaczki dziwnie wyglada , taka mam wrażenie bardziej sznaucerkowata jest i włos ma bardziej twardy w dotyku . To taki dziwny okres w życiu szczeniaczka ze włos jeszcze ani długi ani krótki . No i moja faworytka ( szkoda ze nie mogę sobie jej zostawić ) sunia bardzo zgrabna , drobna ( takie lubię ) włos na razie przylegajacy . Obydwie sunie wybarwiaja się na popiel . Muszę się wreszcie zebrać w sobie i porobić porządne zdjecia ale na razie trudno mnie od pędzla odciagnąc . Quote
kimiki Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Hehe no wiesz co.. taki fajny okres w życiu szczeniaka i fot nie ma XD Noooo... rzucaj pędzle i pobiegaj trochę z aparatem :D Szkoda przegapić takie fajne zmiany. Będzie co wspominać ;) Quote
rodzice Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 rzucę , rzucę ino jutro ok ?Bo mi tu magnolie na podłodze schną o sesji raczej nie zrobię maluszkom Quote
kimiki Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Hehe to poczekam do jutra. :D Tak wiem.. upierdliwa jestem, ale kurczę jak to widać jak dzieciaki się zmieniają. Krok milowy co tydzień. :) Quote
ania90 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 witamy sie u Was po raz pierwszy:) oraz zapraszam do nas Quote
rodzice Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 No to zaczynamy obyscie nie wyzywali ze za dużo teraz wyjęte z koszyczka - o rany gdzie my jesteśmy ? zaczynamy zwiedzanie ( laski jeszcze onieśmielone ) ogonki w górę i idziemy zdobyć świat ! Quote
rodzice Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 chaps siorę w tyłek - JA PRZECIEŻ JESTEM GŁODNY !!!!!!! :evil_lol: Quote
rodzice Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 A teraz fotki pod tytułem " CZY TO TO ZA PŁOTEM TO NA PEWNO PIES ? A GDZIE MA DŁUGIE WŁOSY ? NO JAK ŻYJĘ TAKIEGO DZIWU NIE WIDZIAŁEM ! " Quote
rodzice Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Mam pytanie czy moje dziewczynki to srebrne sobolki ? Quote
kimiki Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Aaale fajne foty :D Aaaale dzieciaki kudłate się robią. A każde inaczej. Bonusikowi plamki się rozpływają.. miały być ciemne plamki wokół oczu a blond się robią XD Sunia subtelna i najwytworniej uczesana (i ma mega słodki pyszczek).. Niespodzianka ma nieziemskie futerko (loczki będą?), a Śnieżynek ma pazurki i aż się świeci w tym słoneczku.. :D Quote
rodzice Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 wgrywają się filmiki zobaczysz jak dokazywały słodko . Niespodzianka bedzie dla mnie niespodzianką - nie mam pojecia jaki bedzie miała włos . Moze ktos z doświadczonych hodowców się wypowie . Quote
Monia85 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Według mnie dziewczynki to sobolki, srebrne jest wtedy, gdy przeważa szary kolor jak np u pomeranianów. Quote
rodzice Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Monia , może tak na fotkach nie bardzo widać ale dziewczynki maja sporo srebrnego , może filmiki będą wyraźniej oddawały rzeczywistość . Tak czy inaczej w papierach będzie sobol a jaki to czas pokaże http://www.youtube.com/watch?v=BJjxedta8IQ Jestem szalenie ciekawa co wyrośnie z naszej kudłatej Niespodzianki http://www.youtube.com/watch?v=6h82hoHUlss http://www.youtube.com/watch?v=VzLHYkb0y_A Quote
kimiki Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ale dokazują :D Bonusik do wszystkich z japą.. turkuć podgryzek normalnie.. :P Eh fajne one wszystkie. Quote
kimiki Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Tak a propos wyrośniętych maluchów.. co tam słychać u gromadki? :D Quote
Recommended Posts