rodzice Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 wklejam link do albumu - zdjecia z naszej działki robione pod koniec czerwca http://picasaweb.google.pl/tybeciki2/Boruja2010# Quote
Hawanka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 fajniutkie fotki ;) A jak walka z kołtunami u Meisi ???? ja odzywce proteinowej tez nie zaufam... ale za to ufam i to w 100% z laser lites maltas http://www.zkojcacoli-sklep.pl/?63,laser-lites-mattless-magic-pojemnosc-250-ml po tym pedro mi sie prawie wogule nie kołtuni a problemistyczny włos ma :( Quote
rodzice Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Meisi nietknięta , wszystko przed nami bo wczoraj z wizyta wpadla kolezanka no i czasu na czesanko zabrakło . Odżywka proteinowa jest bardzo dobra tyle ze nie sprawdzila sie u Meisi , moje terierki wlos po tej odżywce maja bardzo fajny . Fibi ktora ma sporo kłaka na sobie nie wymaga w tej chwili jeszcze czesania , no mam na mysli takiego pilnego rozczesywania . Widać tutaj wyraźnie ze do kazdego pieska trzeba podchodzic indywidualnie z kosmetykami . Quote
Monia85 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A ja używam tylko kosmetyki z proteinami i na wystawie w Gdyni wystawcy innych hawańczyków pytali się mnie co robię, że mojej suczce tak się błyszczy włos. Faktycznie Arabella świeciła się jakbym ją smalcem posmarowała(ale nie była tłusta) i do tego była taka fajna puchata. Może dlatego tak długą ją sędzina macała, bo była tak miła w dotyku :lol: Quote
Hawanka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ja miałam szampon proteinowy z Ring5 to mi watolił pedra..... musze spróbowac te kosmetyki co uzywa monia ;) Quote
rodzice Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Moniu Twoja Arabella ma identyczny wlos jak moja Fibi i faktycznie tak jak pisalam dla niej proteiny super się sprawdziły . Fibi Uploaded with ImageShack.us Quote
rodzice Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Meisi po tarzanku w ściernisku Uploaded with ImageShack.us maleństwo na torze przeszkód - pierwsze pokonanie przeszkody góra - do tej pory szła na łatwizne i pokonywała ja pod spodem Uploaded with ImageShack.us Quote
rodzice Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Na wystawie w Zielonej Górze z kumplem Bossem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us buzi buzi od Bossa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ta jasniutka sunia to Lhenah - pochodzi z mojej hodowli Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 śliczne Psiaczki Ale Meisi jest numerem 1 dla mnie ;) Quote
havany67 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 bursztynki napisał(a):Oj piekna ta MEISUNIA oj tak obserwuje meisi od malekości i naprawde piękna suńka Quote
rodzice Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Meisi na górskich szlakach Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rodzice Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 z wielkim bratem Uploaded with ImageShack.us nie mogłam się oprzeć tym widokom Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 piękna meisi już ja niedługo zobacze :D Hihihi:eviltong: A krajobraz az dech zapiera PRZEPIĘKNIE!!!!!:loveu: Quote
ann1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Super fotki, jesień najpiękniejsza jest w górach. Ja co prawda kieruję się zawsze na północ . Przyglądam się Meisi i widzę, że ma takie same piękne , duże oczka jak moja Lunia. Quote
rodzice Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 hawankowe szaleństwo Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='rodzice']hawankowe szaleństwo http://img203.imageshack.us/img203/3509/p1010817s.jpg czy ten biały piesek to tez hawańczyk??? Quote
rodzice Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 tak to hawańczyk Borysek , tylko ostrzyżony króciutko . Quote
Hawanka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 rodzice napisał(a):tak to hawańczyk Borysek , tylko ostrzyżony króciutko . kurczaki nie poznała pieknego kawalera ;) Quote
bursztynki Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Piękne zdjęcia ,Meisunia jak zwykle piękna............. Quote
rodzice Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 dzisiaj byliśmy z Meisi u lekarza . Maleństwu ostatnio troszke powiekszył się brzuszek . Zrobiliśmy USG i oto co tam zobaczyliśmy Uploaded with ImageShack.us w okolicach Bozego Narodzenia zrobi się u nas podwójnie światecznie . Quote
Hawanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 rodzice napisał(a):dzisiaj byliśmy z Meisi u lekarza . Maleństwu ostatnio troszke powiekszył się brzuszek . Zrobiliśmy USG i oto co tam zobaczyliśmy http://img573.imageshack.us/i/p1020210.jpg/ Uploaded with ImageShack.us w okolicach Bozego Narodzenia zrobi się u nas podwójnie światecznie . czekałam z niecierpliwości na wiadomości :) no to trzymamy kciuki na mamusie i szczesliwy poród :) Quote
rodzice Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Dziękuje bardzo , Meisunia bedzie miała kilkoro dzieci , na razie zdrowiutkie z silnymi serduszkami . Meisi troszke juz przybrala na wadze , waży 5,3 kg . Quote
Hawanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ulu a wiadomo ile maleńst sie urodzi ja tak patrze na te usg i nie widze.... Quote
Recommended Posts