martika5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Z właścicielką Meisi poznałyśmy się w Poznaniu. Zyczymy zdrówka i współczujemy.Serdecznie pozdrawiamy. Quote
Hawanka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='martika5']Z właścicielką Meisi poznałyśmy się w Poznaniu. Zyczymy zdrówka i współczujemy.Serdecznie pozdrawiamy.[/QUOTE] Ja też mam nadzieje ze poznam właścicielke Meisi :) No i Meisunie :D Quote
rodzice Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Będziemy w Katowicach , Nowym Dworze Mazowieckim , Grudziądzu i Inowrocławiu . moze sie spotkamy . Quote
rodzice Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 dzisiaj z Warszawy przyszedł list a w nim - dyplom - Meisi jest juz oficjalnie młodzieżowym championem Polski Quote
Hawanka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 <brawo> Bardzo sie ciesze Uluniu :)Ja niestety gapa i Pedruś nie ma szans na młodzieżowego ale zwykłego championa zrobimy :) A co pozatym słychać u Meisi ? Quote
bursztynki Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Urodzinowe życzenia dla psiaków z Miotu P" Białe Bursztynki:multi::multi: Kochani właśnie Wasze hawany kończa roczek,mam nadzieje że sa szczesliwe ,piękne i kochane ,życze im i ich właścicielom wiele pięknych i wspaniałych chwil wspólnie spędzonych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Hawanka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 bursztynki napisał(a):Urodzinowe życzenia dla psiaków z Miotu P" Białe Bursztynki:multi::multi: Kochani właśnie Wasze hawany kończa roczek,mam nadzieje że sa szczesliwe ,piękne i kochane ,życze im i ich właścicielom wiele pięknych i wspaniałych chwil wspólnie spędzonych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: A dziekujemy ;) Quote
rodzice Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 na razie mam remont w domu po pozarze , znowu psy musza być na dworze wiec raczej fotek w najbliższym czasie nie bedzie .Nawet spacerki króciutkie . Quote
rodzice Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 a jednak beda . Sasiadka prosila o strzelenie kilku fotek jej pieskowi ( adopcja z dogo http://www.dogomania.pl/threads/173436-SzczAE-A-liwie-zakoA-czone-adopcje-AMSTAFFA-w-mieszaA-ce-POZNAA ) Kama a Meisi załapala sie przy okazji Quote
KT Arts Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://i41.tinypic.com/fn5mh4.jpg jaki słodziak:loveu: Quote
rodzice Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 zaczynamy przygotowania do wystawy w Katowicach , zaraz bedą maseczki , kapiele .Meisunia bedzie pachniała jak pyszne ciasteczko - olej kokosowy ślicznie , smakowicie pachnie . Meisi lubi go zlizywać z siersci :lol: Quote
Hawanka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A zapomniałam że Meisi bedzie w Katowicach :) No to trzymamy kciuki Może spotkacie sie z simensis i karatem :) I czekamy na Fotki z wystawy :D Quote
rodzice Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 nie dziękuje ale kciuki trzymaj bo mamy konkurencje . no i zeby ta daleka droga przebiegla sprawnie bo Meisi czasami choruje w aucie . Quote
Hawanka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No W katowicach ma być az 8 hawańczyków !!!! :) Kurcze ze ja mam tak daleko widoki super :( No w klasie pośrednie 2 hawany :)bedziemy kciuki trzymać !!!!!! No i żebyście bezpieczne dojechali...Strasznie wcześniej bendą oceniać hawańczyki 10:25... Quote
rodzice Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 my wyjeżdzamy z domu o 4 rano - rany chyba z nerwów w ogóle nie bede spala Quote
rodzice Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Hawanko tak u mnie wyglada przygotowanie psa do wystawy Najpierw porządne czesanko potem maseczka z oleju kokosowego na kilka godzin lub dni przed kapiela Quote
Hawanka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziękuje Ulunia ja to początkująca i nie wiam jak sie zabrać za to... :) A zaniedługo mnie też czeka przygotowanie do wystawy Pedra [FONT=Franklin Gothic Medium]I jak poszło Hawańczykom ogólnie No i Meisi w Katowicach :multi::multi:????[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]Taka jestem ciekawa !!!!![/FONT] Quote
mrowa23 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ulka nie odsypiaj tylko się chwal, bo nie bede przeciez Ci odbierać tej przyjemności :) Kochana jedyne co powiem to GRATULUJE! Quote
rodzice Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Meisi wrócila do domku z takim cudeńkiem jak to mówią zgarnęła wszystko co bylo do zgarniecia :multi: pokonala miedzynarodowa konkurencję w pięknym stylu otrzymujac jako jedyna ocene doskonała CWC CACIB BOB . Ocena Meisi "Proporcjonalna głowa , dobra pigmentacja , SŁODKI WYRAZ ( to mi sie najbardziej podoba z tego opisu ) dobra jakość szaty , znakomicie prezentujaca się , dobrze wystawiona , zapowiada się dobrze na przyszlość " fotki beda w dziale wystaw . Tam tez jest wiecej informacji . Jak zwykle przy takiej okazji - IWONKO DZIĘKUJE :loveu: i mam nadzieje ze będę to powtarzala wielokrotnie . Quote
rodzice Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 moja księzniczka poza ringiem poznawała wiele miłych kolegów Quote
rodzice Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 więcej fotek wkrótce . Fotki z oceny wstawie w wystawach . Quote
Recommended Posts