Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martika5']Z właścicielką Meisi poznałyśmy się w Poznaniu. Zyczymy zdrówka i współczujemy.Serdecznie pozdrawiamy.[/QUOTE]

Ja też mam nadzieje ze poznam właścicielke Meisi :) No i Meisunie :D

Posted

<brawo> Bardzo sie ciesze Uluniu :)Ja niestety gapa i Pedruś nie ma szans na młodzieżowego ale zwykłego championa zrobimy :)
A co pozatym słychać u Meisi ?

Posted

Urodzinowe życzenia dla psiaków z Miotu P" Białe Bursztynki:multi::multi: Kochani właśnie Wasze hawany kończa roczek,mam nadzieje że sa szczesliwe ,piękne i kochane ,życze im i ich właścicielom wiele pięknych i wspaniałych chwil wspólnie spędzonych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

bursztynki napisał(a):
Urodzinowe życzenia dla psiaków z Miotu P" Białe Bursztynki:multi::multi: Kochani właśnie Wasze hawany kończa roczek,mam nadzieje że sa szczesliwe ,piękne i kochane ,życze im i ich właścicielom wiele pięknych i wspaniałych chwil wspólnie spędzonych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

A dziekujemy ;)

Posted

zaczynamy przygotowania do wystawy w Katowicach , zaraz bedą maseczki , kapiele .Meisunia bedzie pachniała jak pyszne ciasteczko - olej kokosowy ślicznie , smakowicie pachnie . Meisi lubi go zlizywać z siersci :lol:

Posted

No W katowicach ma być az 8 hawańczyków !!!! :) Kurcze ze ja mam tak daleko widoki super :(
No w klasie pośrednie 2 hawany :)bedziemy kciuki trzymać !!!!!!
No i żebyście bezpieczne dojechali...Strasznie wcześniej bendą oceniać hawańczyki 10:25...

Posted

Dziękuje Ulunia ja to początkująca i nie wiam jak sie zabrać za to... :)
A zaniedługo mnie też czeka przygotowanie do wystawy Pedra

[FONT=Franklin Gothic Medium]I jak poszło Hawańczykom ogólnie No i Meisi w Katowicach :multi::multi:????[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium]Taka jestem ciekawa !!!!![/FONT]

Posted

Meisi wrócila do domku z takim cudeńkiem

jak to mówią zgarnęła wszystko co bylo do zgarniecia :multi: pokonala miedzynarodowa konkurencję w pięknym stylu otrzymujac jako jedyna ocene doskonała CWC CACIB BOB .
Ocena Meisi
"Proporcjonalna głowa , dobra pigmentacja , SŁODKI WYRAZ ( to mi sie najbardziej podoba z tego opisu ) dobra jakość szaty , znakomicie prezentujaca się , dobrze wystawiona , zapowiada się dobrze na przyszlość "
fotki beda w dziale wystaw . Tam tez jest wiecej informacji .

Jak zwykle przy takiej okazji - IWONKO DZIĘKUJE :loveu: i mam nadzieje ze będę to powtarzala wielokrotnie .