bursztynki Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ta ostatnia foteczka Meisuni SUPER!!!!!!!!! Quote
rodzice Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 maleństwo radzi sobie doskonale z tybetami i wcale nie widze zeby kondycyjnie była słabsza a nawet powiem ze ma wiecej werwy bo po spacerku tybety ida spac a Meisi jeszcze chwile lubi sie pobawic Quote
Hawanka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Oj tak hawany maja siłe widze po pedrusiu on by mógł cały czas biegac i wcale sie nie męczy :d Quote
Hawanka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No no któregoś ranka obudzisz sie a meisi narysuje ci piękny portrecik :D Mądralińska mój lubi gazety czytać .... Quote
rodzice Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Meisi gdyby mogła wszystko robiłaby ze mna ;) Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 to co psiaczki lubią najbardziej po sytym obiadku Meisi mała spryciara nigdy nie pozwala odebrać sobie zabawki , nawet kiedy jest w mniejszości Quote
Hawanka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Hawany rządzą !!! Pedro też nie da sobie zabawki zabrać .... cudowne fotki ;) Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 i zobacz kto śpi najwygodniej hi hi Quote
Hawanka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 rodzice napisał(a):i zobacz kto śpi najwygodniej hi hi Oj znam to hihihi Pedro potrafi z fotela wygonić jak chce śpać ...:evil_lol: Oczywiście ma swoje posłanko tak jak Fafik :) Ale fotel wygodniejszy :D Quote
rodzice Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Meisi ma jeden brzydki nałóg i niestety przez naszą nieuwagę mamy trochę strat :shake: . Ta mała małpa rogata czeka tylko kiedy pralka jest niedomknieta , wyciaga z niej pranie , chyłkiem wybiera galoty córki ( tylko jej hi hi :evil_lol:) i gryzie w strzępy . Córuś pozbyla sie w ten sposób juz kilku par a najgorzej ze Meisi wybiera tylko te najlepsze , naładniejsze :mad: . Fetyszystka normalnie :-o Quote
Hawanka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Chyba lubi zapachy :evil_lol::evil_lol: Ja miała taki problem z Fafikiem jak zostawał sam wszystko moje to było na podłodze a jak był samotny (szłam do szkoły) to rozrywał majteczki,rastopy ...:shake::shake::shake: Taki nawyk...:lol: Quote
Hawanka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 I co tak cichutko ;) Co słychac u Meisuni i bandy kudłaczy :D ?? Quote
rodzice Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Były dzisiaj na mega spacerku - na polach albo śnieg albo błoto . wróciły szczęsliwe , zmeczone ale mega brudne . Meisi bardzo sie słucha na spacerkach bo pańcia zawsze ma w kieszeni coś smakowitwego wiec na zawolanie wraca jak na skrzydlach . Cały tez czas czekam na cieczke , minęlo juz 7 miesięcy od poprzedniej . Wolałabym zeby dostala teraz bo pomimo ze juz wolno wolałabym z cieczką nie jechać do Katowic .. Iwonko jak twoje hawaneczki dostaja cieczki ? Regularnie ? Co jaki czas ? Quote
rodzice Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Co do reszty bandy to Fibi pieknie tyje ( o dziwo nadal pełna werwy ) . Dostaje lepsze jedzonko ale muszę pilnować bo ona jest bardzo uległa i kiedy podejdzie do niej Meisi to Fibi ustepuje jej miejsca przy misce . Meisi nie powinna jesc tego co Fibi bo to za energetyczne jedzonko dla niej . Quote
Hawanka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No to dobrze że wszysko wporządku u Kudłaczy.Te roztąpy są straszne mój Pedruś to buciki czarne ma :D Ja tez musze uważać Bo Pedrusiowi bardzo smakuje royal cardiac Fafcia . Nie wiem jak to jest Fafika lepsza karma od Karmy Pedrusia najlepiej jedli by z jednej miski :) A Fibi juz grubiutka chyba :) MOŻE JAKIEŚ NOWE FOTKI KUDŁACZY ;) Quote
Siamensis Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 o własnie fotki,fotki, żebysmy Was mogli w Katowicach rozpoznać... :-)) pozdrowionka Quote
rodzice Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ło matko teraz to fotki niewyjsciowe :oops:;) bo psy dużo biegaja po polach i czorne jak nie wiem . Fibusie chce wykąpać za jakiś tydzień zeby juz nie męczyc przed samym porodem a Meisi moze w ten weekend ? Mnie chyba bedzie dośc łatwo rozpoznać po czarnym hawańczyku - to jednak dosc rzadki kolor w tej rasie . Podam też mój numer startowy i , numer ringu i godzinę , mysle ze nie będzie problemu zeby się odszukać Quote
Siamensis Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tak myśle,że są szanse wylądowania na jednym ringu ;-) zaraz zobacze kto Was sędziuje ;-) Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 prawie wiosennie hiacynty maja zniewalajacy zapach - o tym każdy wie Quote
Hawanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja też jak zakupie Aparat bedzie ogromna sesja zdjeciowa Pedra Białę Bursztynki :D A powracając do Meisi to cudowna Hawaneczka i tak patrze że jej sie bardzo włos kreci ...Prostujesz na wystawe??? A wogule jaki włos powienień mieć Hawańczyk na wystawie ??? Ps:Meisi bedzie na miedzynarodówce w Łodzi lub Szczecinie ???? Pozdrawiamy !!!!! I szturchaniec dla Meisi i kudłaczy ;) Quote
rodzice Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 w żadnym wypadku wlosa nie prostuje . Po kapieli czeszę i suszę . Na wystawach w opisach mam stwierdzenie ze Meisi ma wlos typowy dla rasy . Wystawy - Katowice i nowy dwór Mazowiecki - zgloszona opłacona . W Łodzi nie bedę na bank bo w tym czasie mamy majówke motocyklową . Szczecin ? nie wiem jeszcze . Quote
Hawanka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A czy obciążasz włos Meisi????Mi jedna gromerka powiedziała zeby obciązyć i nie wiem czy szukac jakiegoś kosmetyku do obciązania czy też nie ???? I jakie podstawowe kosmetyki na wystawe dla Hawańczyka to Pytanie do rodziców i może Iwonka sie zjawi ;) Quote
Recommended Posts