bursztynki Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Gratulacje!!!!!Trzymamy kciuki za maluszki i mamusie. Quote
rodzice Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 minimalnie bedzie 4 , ale prawdopodobnie więcej . Za gratki przezornie nie dziękujemy . Quote
bursztynki Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Najważniejsze by maluchy się szczęsliwie urodziły.Hawaneczki nie maja problemów z porodami, sa dobrymi i troskliwymi mamusiami,trzymam kciuki.My z naszą Nutką dzisiaj jedziemy na USG,też już brzusio się zaokrąglił,ja zawsze drże jak suczki spodziwaja się szczeniaczków,i czekam z niecierpliwościa i obawą na narodziny maluszków.Gdy się rodzą to jest takie niesamowite uczucie,zresztą przecież ty Ula to wiesz bo już odchowałaś pare miotów TT.Pozdrawiam i całuski dla Meisuni Quote
ann1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ogromne gratulacje . A kto zostanie szczęśliwym tatusiem? Quote
caha Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ja również gratuluję Meisuni, no i trzymam kciuki :) Quote
rodzice Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 ann1 napisał(a):Ogromne gratulacje . A kto zostanie szczęśliwym tatusiem? Tatusiem zostanie Borys Białe Bursztynki - obydwoje tracili dziewictwo hi hi wiec bedzie to nasz prawdziwie dziewiczy miot tutaj na fotce Borysek po lewej Uploaded with ImageShack.us Quote
ann1 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Zatem trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i żeby maluchy przyszły na świat zdrowe i silne. Quote
rodzice Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 co to takie małe chodzi po pokoju i wszędzie wsadza swój maly nosek ? Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cudowna foteczka :* szturchaniec dla całej bandy Akacjowa Dolina :) piekne psiaki :) Quote
Beata+Barbie Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Meisi jest cudowna. Uwielbiam ciemne hawaneczki :iloveyou: Życzę szczęsliwego rozwiązania. Quote
bursztynki Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 rodzice napisał(a):Tatusiem zostanie Borys Białe Bursztynki - obydwoje tracili dziewictwo hi hi wiec bedzie to nasz prawdziwie dziewiczy miot tutaj na fotce Borysek po lewej Uploaded with ImageShack.us Piękna foteczka Bursztynkowych hawańczyków. Quote
rodzice Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Meisi nie życzy sobie kontaktów ze wscibskimi szczeniaczkami , najgorsze ze i szczeniatko chcialo pomiziać się z pańcia w tym samym momencie :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pilosus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 rodzice napisał(a):Meisi nie życzy sobie kontaktów ze wscibskimi szczeniaczkami , najgorsze ze i szczeniatko chcialo pomiziać się z pańcia w tym samym momencie Mała zazdrośnica, jak wszystkie hawańczyki.:lol: Fajne zdjęcie. Quote
rodzice Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Meisi teraz w ciąży weszła w całkowite uzależnienie ode mnie . Wiecznie za mna chodzi , zaraz kladzie łepek na moich nogach a jak mnie nie ma to śpi na moich kapciach . I co mnie zaskoczylo kilka dni temu podczas czesania zaczęła mruczeć jak czesalam jej wloski na brzusiu , ciekawe czy wszystkie ciężarne hawanki tak reagują bo moje tybety nie . Quote
rodzice Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 dzisiaj w Poznaniu tylko małe - 7 wiec szalejemy po lesie - fotki z rana . Niestety najmniej radości miała maleńka Meisunia , biedactwo musialo uwazać zeby nie utonąc w tym puchu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na podwórku niestety tez nie poszaleje Uploaded with ImageShack.us Quote
Hawanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 kurcze ale u was biało :D Hihi :) Ale maleństwo daje sobie rade Quote
ann1 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 "Troszkę" śniegu a ile radości mają te kochane stworki. W Warszawie też ogromna ilość śniegu. Niestety oprócz śniegu dużo soli na chodnikach . Quote
rodzice Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 12.12.2010 Meisi weszła w 58 dzień ciąży Uploaded with ImageShack.us Quote
ann1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 A więc odliczamy dni i czekamy na informacje. Swoją drogą Meisi pięknie się prezentuje. Quote
Hawanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 oj to lada chwile sie rozsypie.trzymam kciuki i żeby zdrowe maleństwa urodziła ;) Meisuńka piękna hawaneczka na żywo jeszcze lepiej sie prezentuje:) Mam nadzieje ze jeszcze bedziesz Ulu wystawiać Meisi :D Quote
rodzice Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 no pewnie ze bedziemy sie pokazywać , zobaczymy jak bedzie z kondycja po porodzie i jak zwykle z naszymi planami wyjazdowymi ale mam nadzieję ze troszkę się polansujemy ;) na ringach :lol: Meisi czuje się bardzo dobrze , ładnie je , nadal skacze jak widzi smakołyk w reku , tylko nie chce jej się brykac na spacerkach , ale w jej stanie lepsze spacerki niz szaleństwa z tybetkami . Podaje jej witaminy i widzę ze wlos sie poprawił . Quote
Hawanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 rodzice napisał(a):Podaje jej witaminy i widzę ze wlos sie poprawił . Ulu jakie witaminki podajesz Meisi.?? Ja miałam Gammolen teraz kupiłam omegan ale Pedruś nie moze omeganu brac bo wymiotuje i tak sie zastanawiam czy moze cos mu kupić innego :) Quote
rodzice Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 can-titan z karnityną . Dla Meisi podaje pół tabletki . Kupuje pasztety otaczam tabletke i jedza nie gryząc nawet jak najlepszy smakolyk hi hi Quote
Recommended Posts