Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najważniejsze by maluchy się szczęsliwie urodziły.Hawaneczki nie maja problemów z porodami, sa dobrymi i troskliwymi mamusiami,trzymam kciuki.My z naszą Nutką dzisiaj jedziemy na USG,też już brzusio się zaokrąglił,ja zawsze drże jak suczki spodziwaja się szczeniaczków,i czekam z niecierpliwościa i obawą na narodziny maluszków.Gdy się rodzą to jest takie niesamowite uczucie,zresztą przecież ty Ula to wiesz bo już odchowałaś pare miotów TT.Pozdrawiam i całuski dla Meisuni

Posted

ann1 napisał(a):
Ogromne gratulacje . A kto zostanie szczęśliwym tatusiem?

Tatusiem zostanie Borys Białe Bursztynki - obydwoje tracili dziewictwo hi hi wiec bedzie to nasz prawdziwie dziewiczy miot
tutaj na fotce Borysek po lewej

Uploaded with ImageShack.us

Posted

rodzice napisał(a):
Meisi nie życzy sobie kontaktów ze wscibskimi szczeniaczkami , najgorsze ze i szczeniatko chcialo pomiziać się z pańcia w tym samym momencie

Mała zazdrośnica, jak wszystkie hawańczyki.:lol: Fajne zdjęcie.

Posted

Meisi teraz w ciąży weszła w całkowite uzależnienie ode mnie . Wiecznie za mna chodzi , zaraz kladzie łepek na moich nogach a jak mnie nie ma to śpi na moich kapciach . I co mnie zaskoczylo kilka dni temu podczas czesania zaczęła mruczeć jak czesalam jej wloski na brzusiu , ciekawe czy wszystkie ciężarne hawanki tak reagują bo moje tybety nie .

Posted

"Troszkę" śniegu a ile radości mają te kochane stworki. W Warszawie też ogromna ilość śniegu. Niestety oprócz śniegu dużo soli na chodnikach .

• 2 weeks later...
Posted

oj to lada chwile sie rozsypie.trzymam kciuki i żeby zdrowe maleństwa urodziła ;)
Meisuńka piękna hawaneczka na żywo jeszcze lepiej sie prezentuje:)
Mam nadzieje ze jeszcze bedziesz Ulu wystawiać Meisi :D

Posted

no pewnie ze bedziemy sie pokazywać , zobaczymy jak bedzie z kondycja po porodzie i jak zwykle z naszymi planami wyjazdowymi ale mam nadzieję ze troszkę się polansujemy ;) na ringach :lol:
Meisi czuje się bardzo dobrze , ładnie je , nadal skacze jak widzi smakołyk w reku , tylko nie chce jej się brykac na spacerkach , ale w jej stanie lepsze spacerki niz szaleństwa z tybetkami . Podaje jej witaminy i widzę ze wlos sie poprawił .

Posted

rodzice napisał(a):
Podaje jej witaminy i widzę ze wlos sie poprawił .

Ulu jakie witaminki podajesz Meisi.??
Ja miałam Gammolen teraz kupiłam omegan ale Pedruś nie moze omeganu brac bo wymiotuje i tak sie zastanawiam czy moze cos mu kupić innego :)