Siamensis Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Gratulujemy !!! szkoda że do nas nie przyszliscie. my bylismy pózniej,walka w sekretariacie i nawet ofocić nie zdążyliśmy. Super!!! jeszcze raz gratki. Quote
rodzice Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 po mojej ocenie przenieślismy się na lodowisko bo tam mialy byc oceniane puli a potem poszłam do moich tybeciarzy i oczywiscie wsiąklam tam na 2 godziny . A wam jak poszlo ? Quote
Hawanka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No no Kochana Ogromne gratulacje dla Meisi !!!!! Mi dobre duszki juz wczoraj powiedzieli MEISI Białe Bursztynki , Polska - CWC, CACIB + BOB !!!!!! <hura> A Karad Ad Acte zdobył CACIB Katowice dosk.1 Junior Winner Best of Breed Junior BEST IN SHOW JUNIOR III wiec podwójnu sukces !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ps : no Hawańczyki z Hodowli Białych bursztynek odnoszą sukcesy dzięki takiemu hodowcy jaką Jest P Iwonka Wygrana Meisi jeszcze bardziej mnie mobilizuje do wystawiania Pedra :cool3::loveu::loveu::cool3: Quote
bursztynki Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Serdeczne Gratulacje dla pieknej Meisuni i jej wspaniałej Pańci.Dziewczyny cóż mam jeszcze powiedzieć,poprostu jestem z Was Bardzo Dumna ,i szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rodzice Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Swięta już tuz tuz więc http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=a5f4dd0f5a9677b625177ca83ef Quote
rodzice Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Meisunia ma cieczkę ( 8 miesiecy po ostatniej ) , w tej chwili chyba juz dni plodne bo biedulka skacze po Fibi i próbuje ja kryć . Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - Meisi miala być na wystawie w Grudziadzu i Inowrocławiu - wystawy przeniesiono na inny termin wiec my spokojnie cieczke przetrwamy w domku - a tak miałabym dylemat co zrobić zwlaszcza ze juz nam przepadla wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim . Quote
rodzice Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 wiosenny spacerek - własciwie w wykonaniu Meisi to nie spacerek tylko bieganek Quote
Hawanka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Prawdziwa piękność z tej Meisi :) :) A my szykujemy sie do wyjazdu-czyli podpój OPOLA !!!! hihihi I spotkanko z P Iwonką szkoda że meisi nie bedzie Quote
Monia85 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Arabella jak biegnie to tak samo wygląda jak Meisi. Najbardziej podobają mi się te kosmyki jasne nad oczami ;D SUPER Quote
rodzice Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Ciężko jest złapać je wszystkie razem bo to bardzo rozbiegane towarzystwo . Najwiekszy urok to pedzacy kudłacz z rozwianą czuprynka . Meisunia bardzo dzielnie goni swoje wieksze koleżanki a po takim spacerku grzecznie wraca do domku marząc tylko o wygodnym łóżeczku hi hi Quote
rodzice Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 przy okazji pstrykania fotek maluszkom jak zwykle ciekawska Meisi załapala sie w kadr Quote
Hawanka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Co słychac u Meisuni :) Gdzie teraz na wystawe ???? Może szczecin :D Quote
rodzice Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 w niedziele ruszamy do Inowrocławia , potem w następnym tygodniu grudziądz . Jest tez zgloszona na Leszno . Niestety na razie nic wiecej bo nasze plany wyjazdowe pokrywaja sie dokladnie z najfajniejszymi wystawami niestety . Quote
Hawanka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ooooooo do Inowrocławia tez tam chciałam być :) my Ustka Szczecin gorzów wielkopolski i koszalin :) Quote
rodzice Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 wczoraj miałam gosci chcacych obejrzeć szczeniaczka tt naszego białego Nabarunka . Pani marzył sie tybecik czarny podpalany a na podwórku biegała tez Meisi . Pani zerkała na nią co chwila w końcu wzięła na rece zaskoczonego psa , przytuliła do siebie i pyta - a ten szczeniaczek za ile ? Ale się usmiałam a pani była w szoku . Tak czy tak jednak foteczki sobie z Meisunia porobiła :lol: Quote
Hawanka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='bursztynki']No to spotykamy sie w niedziele ......[/QUOTE] A no spotkamy ;) Tak myśle czy do tego szczecina jechac czy też nie hmmm rodzice,bursztynki wybieracie sie na miedzynarodówke ????? Quote
Hawanka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='rodzice']wczoraj miałam gosci chcacych obejrzeć szczeniaczka tt naszego białego Nabarunka . Pani marzył sie tybecik czarny podpalany a na podwórku biegała tez Meisi . Pani zerkała na nią co chwila w końcu wzięła na rece zaskoczonego psa , przytuliła do siebie i pyta - a ten szczeniaczek za ile ? Ale się usmiałam a pani była w szoku . Tak czy tak jednak foteczki sobie z Meisunia porobiła :lol:[/QUOTE] Hihihi Dużo osób myli hawańczyki .Ja jak byłam w Opolu to myśleli ze pedro to coton de tulear :D A kiedy benda nowe foteczki księzniczki ;) Quote
rodzice Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 foteczki z działeczki ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://img180.imageshack.us/img180/9251/p1000188x.jpg Quote
ann1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Meisi odwiedzam od pierwszego dnia w którym pojawiła się na dogo i mam do niej ogromny sentyment. Zawsze z przyjemnością oglądam jej fotki.Rodzice pozdrawiam. Quote
rodzice Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Ja tez pozdrawiam , przepraszam ze dopiero teraz ale bylismy na wakacjach no i jak zwykle brak czasu na brykanie po necie . Za chwilę biore sie za odfilcowywanie Meisi bo niestety odżywka nie zdala egzaminu u niej i wlos jest w fatalnym stanie , nawet nie moge wsadzić w nią szczotki . Przed wyjazdem całą trójke porzadnie wyczesalam i nalozylam sporo odżywki proteinowej - efekt terierki jak po fryzjerze , no moze jeden kołtunek za uchem a Meisi wyglada jakby przytyla ze 2 kg - wlos a wlasciwie koltun stoi pionowo na grzbiecie - masakra po prostu . szkoda ze nie moge wkleic zdjec bo mam ccoś z programem , a moze i dobrze ze nie moge wkleić bo byście sie przestraszyly . Quote
Recommended Posts