Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po mojej ocenie przenieślismy się na lodowisko bo tam mialy byc oceniane puli a potem poszłam do moich tybeciarzy i oczywiscie wsiąklam tam na 2 godziny . A wam jak poszlo ?

Posted

No no Kochana Ogromne gratulacje dla Meisi !!!!!
Mi dobre duszki juz wczoraj powiedzieli MEISI Białe Bursztynki , Polska - CWC, CACIB + BOB !!!!!!
<hura>
A Karad Ad Acte zdobył

CACIB Katowice
dosk.1 Junior Winner
Best of Breed Junior
BEST IN SHOW JUNIOR III

wiec podwójnu sukces !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Ps : no Hawańczyki z Hodowli Białych bursztynek odnoszą sukcesy dzięki takiemu hodowcy jaką Jest P Iwonka Wygrana Meisi jeszcze bardziej mnie mobilizuje do wystawiania Pedra :cool3::loveu::loveu::cool3:

Posted

Serdeczne Gratulacje dla pieknej Meisuni i jej wspaniałej Pańci.Dziewczyny cóż mam jeszcze powiedzieć,poprostu jestem z Was Bardzo Dumna ,i szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

Meisunia ma cieczkę ( 8 miesiecy po ostatniej ) , w tej chwili chyba juz dni plodne bo biedulka skacze po Fibi i próbuje ja kryć . Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - Meisi miala być na wystawie w Grudziadzu i Inowrocławiu - wystawy przeniesiono na inny termin wiec my spokojnie cieczke przetrwamy w domku - a tak miałabym dylemat co zrobić zwlaszcza ze juz nam przepadla wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim .

Posted

Ciężko jest złapać je wszystkie razem bo to bardzo rozbiegane towarzystwo . Najwiekszy urok to pedzacy kudłacz z rozwianą czuprynka . Meisunia bardzo dzielnie goni swoje wieksze koleżanki a po takim spacerku grzecznie wraca do domku marząc tylko o wygodnym łóżeczku hi hi

• 2 weeks later...
Posted

w niedziele ruszamy do Inowrocławia , potem w następnym tygodniu grudziądz . Jest tez zgloszona na Leszno . Niestety na razie nic wiecej bo nasze plany wyjazdowe pokrywaja sie dokladnie z najfajniejszymi wystawami niestety .

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj miałam gosci chcacych obejrzeć szczeniaczka tt naszego białego Nabarunka . Pani marzył sie tybecik czarny podpalany a na podwórku biegała tez Meisi . Pani zerkała na nią co chwila w końcu wzięła na rece zaskoczonego psa , przytuliła do siebie i pyta - a ten szczeniaczek za ile ? Ale się usmiałam a pani była w szoku . Tak czy tak jednak foteczki sobie z Meisunia porobiła :lol:

Posted

[quote name='bursztynki']No to spotykamy sie w niedziele ......[/QUOTE]
A no spotkamy ;)
Tak myśle czy do tego szczecina jechac czy też nie hmmm
rodzice,bursztynki wybieracie sie na miedzynarodówke ?????

Posted

[quote name='rodzice']wczoraj miałam gosci chcacych obejrzeć szczeniaczka tt naszego białego Nabarunka . Pani marzył sie tybecik czarny podpalany a na podwórku biegała tez Meisi . Pani zerkała na nią co chwila w końcu wzięła na rece zaskoczonego psa , przytuliła do siebie i pyta - a ten szczeniaczek za ile ? Ale się usmiałam a pani była w szoku . Tak czy tak jednak foteczki sobie z Meisunia porobiła :lol:[/QUOTE]
Hihihi Dużo osób myli hawańczyki .Ja jak byłam w Opolu to myśleli ze pedro to coton de tulear :D
A kiedy benda nowe foteczki księzniczki ;)

• 2 weeks later...
Posted

Meisi odwiedzam od pierwszego dnia w którym pojawiła się na dogo i mam do niej ogromny sentyment. Zawsze z przyjemnością oglądam jej fotki.Rodzice pozdrawiam.

• 1 month later...
Posted

Ja tez pozdrawiam , przepraszam ze dopiero teraz ale bylismy na wakacjach no i jak zwykle brak czasu na brykanie po necie . Za chwilę biore sie za odfilcowywanie Meisi bo niestety odżywka nie zdala egzaminu u niej i wlos jest w fatalnym stanie , nawet nie moge wsadzić w nią szczotki . Przed wyjazdem całą trójke porzadnie wyczesalam i nalozylam sporo odżywki proteinowej - efekt terierki jak po fryzjerze , no moze jeden kołtunek za uchem a Meisi wyglada jakby przytyla ze 2 kg - wlos a wlasciwie koltun stoi pionowo na grzbiecie - masakra po prostu . szkoda ze nie moge wkleic zdjec bo mam ccoś z programem , a moze i dobrze ze nie moge wkleić bo byście sie przestraszyly .