Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My zawsze wybieramy plaże przyjazne psom , zresztą omijamy kurorty szerokim łukiem bo cenimy sobie święty spokój . Drażnią mnie zatłoczone plaze i z tego tez powodu zawsze jakiś psiak korzysta przy okazji .

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Smak" nieskrępowanej ilością turystów plaży jest nam znany. Z uwagi na przypadłości zdrowotne córki przez kilka lat jeździliśmy nad morze wyłącznie w maju (po długim weekendzie) i we wrześniu. Lata szkolne i pojawienie się na świecie synka, ustawiły nasze wyjazdy w ciut inny sposób :)
A jakie są te plaże przyjazne psom? Nie zarejestrowałem takowych, a chętnie się dowiem :)

Posted

martika5 napisał(a):
Fotki superowe ,dla nas to swojskie klimaty do plaży mamy 400m i na spacerki chodzimy często

Ale Wam zazdroszczę, kocham nasze morze od zawsze. Uważam , że mamy najpiękniejsze plaże.

Posted

Monia85 napisał(a):
Śliczne!!! A może jakiś bazarek będzie. Chętnie bym nosiła taką bluzkę z hawańczykiem na wystawach. Moja córeczka ma koszulkę z Arabellą.

i sama bym taką bluzeczke hawańczykowa kupiłam !!!! :)

Posted

a to następna - jeszcze farba nie wyschła

Uploaded with ImageShack.us

zaraz zabieram sie za następna , tym razem bedzie to rozpinana koszula a motyw bedzie na plecach .
Jak wyjdzie ładnie to moze pojawię się w niej w Poznaniu .

Dziewczyny jeżeli Wam sie podoba to zapraszam .

Posted

No fakt, nie pomyślałam :oops: Mnie to się wszystkie trzy podobają. A ta Twoja Meisi na plecach to przecież cała Barbie :lol:. To napisz mi PM ile chcesz za nie (najlepiej w euro) + jakie są koszty przesyłki i podaj dane Twojego konta bankowego, to wyślę Ci pieniążki

Posted

:lol: ale to są moje koszulki , osobiste . Jeżeli chcesz to prześlij mi swoje albo podaj wymiary to może coś tutaj kupię . napisz mi na pv co bedzie ci najlepiej odpowiadało .

Posted

Słuchajcie dziewczyny - dla znajomych zamawialam koszulki z czeskiej hurtowni - bardzo dobry gatunek trykotu . Jest wybór w kolorach i wielkosciach . Jest tylko jeden warunek - koszulek musi być 10 sztuk . Wtedy cena jednej wynosi 15 zł .
Tak to wyglada

rękawek dość krótki

Męskie

Ja może tez jeszcze dokupie kilka wiec jeżeli byscie sie zdecydowały to koszulki mozemy tutaj zamówic .

Posted

szarej nie ma zostaje biała lub niebieska tylko konkretnie mi napisz czy jasna czy ciemno niebieska . Ja zamawiam konkretne kolory wiec daj znać jaki wybrałas kolor i jaki wzór . Myślę ze w przyszłym tygodniu już złoże zamowienie

Posted

ta torebka szuka dobrego domu ;) wymiary 25 /33 głębokosc 8 cm . Firma H&M , w srodku kieszonka na komórke i na portfel ( na zamku )

jutro zamawiam koszulki , uzbieralo sie 10 sztuk