Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję a Tobie Gorsza Połowo również za komplement :loveu:( widać , szrankowna ze mnie babcia skoro moge jeszcze za mamusię uchodzić ) ;):oops::lol:

Posted

dzisiejszy spacerek
Moja mala treserka

A tak sie pozbywa energii T.T. i ADHD

ten mały różowy punkt po lewej to Martynka próbujaca dogonić tybety

Meisi "padła jak kawka " wlasciwie jak żaba hi hi

Teraz w domu jest tak spokojnie :twisted: :lol:

Posted

Pilosus napisał(a):
Gratulacje. To już teraz jesteś i babcią, i żoną dziadka:)

Tak teraz juz wszyscy usatysfakcjonowani :) Maluch juz w domku - jade go wycałować i znowu biore Martynke do siebie . Będzie miała uciechę ganiajac z psami bo w bloku przy mamusi po porodzie za dużo atrakcji nie ma . Ile w końcu 6 latka moze zachwycać sie braciszkiem ;)

Co do terenu do biegania to faktycznie mamy sporo . Mieszkam przy lesie widocznym na fotkach a za nim sa pola i łąki . Psy szaleja i biegaja do utraty tchu . Jedyna wada jest to ze wracaja do domu brudne jak prosiaki :evil_lol: ale co tam , zawsze powtarzam ze pies to pies a nie kukła wystawowa .

Posted

Patrycy przed opuszczeniem naszego domu , został wypozyczony do sesji zdjeciowej , pewnej rodzinie . Właśnie dostałam fotki - wyszli przepieknie , ubrani byli w stroje z lat 20 tych , dziewczyny w ślicznych kapeluszach , wszystko w ogrodzie przy stoliku , w tle kwitnaca na bialo wisnia . Szkoda ze nie moge pokazac tych fotek :( .
Na koncu psiaki zalapały sie na kilka foteczek solo , oto one

Posted

Rodzice, śliczne te fotki i modele też :loveu:.
Faktycznie szkoda ,że nie możesz pokazać pozostałych.
Meisi wygląda doskonale.

Posted

obiecałam ze fotki rodziny nigdzie nie beda publikowane , mam je tylko do swojej dyspozycji . Patrycy był niesamowicie grzeczny i super wkomponował sie w biale i kremowe stroje pań . Pan domu stał dumnie za siedzacymi na fotelach paniami . Chcialabym kiedys mieć taka rodzinna fotografie .

Posted

Ach, czyli te fotki były robione do rodzinnego albumu?
Ja myślałam , że do reklamy.
Bardzo oryginalny pomysł i super pamiątka.