Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W domku został tylko Patrycy . Musze stwierdzić o dziwo ze psiak ożył bardzo . zrobił sie śmielszy i ciekawszy świata . Chętnie wychodzi ze mną spacerki ( na razie bez smyczy ) nie boi sie obcych zapachów . Przy braciszku był bardzo nieśmiały , teraz to nie ten sam psiak .

Posted

Przemcio mieszka teraz w Milanówku pod Warszawą . Bawi sie z labradorem i korzysta z duzego ogrodu . Być moze tez spotkamy go kiedyś na ringu . Patrycy zaś miał dzisiaj pierwsze spotkanie ze smyczą - nie spodobało mu sie . Bedziemy nadal pozytywnie go do niej przekonywać .

Posted

teraz bedziemy Patrycego przerabiac na zajaczka albo baranka wielkanocnego hi hi i mam nadzieje zrobić śliczna kartke wielkanocna z nim w roli głównej . Tyle ze najpierw czeka go kąpiel bo koleś ostatnio upodobał sobie punkt obserwacyjny pod autami .

• 2 weeks later...
Posted

Patrycy nadal szuka domku . charakterek nieco mu sie zmienił - zrobił sie śmielszy , odważnie obszczekuje obcych i dziwne stwory , np moja córkę niosąca pościel do prania hi hi .Mamy tez sukcesy - w lesie robi ładnie kupke i siusiu - czeka z tym do pierwszego spacerku i juz nie brudzi w kojcu . Nadal chodzi na tak zwanych luziku , smyczke toleruje w domu , w lesie biega swobodnie .Po swiętach postaramy sie solidniej przylozyć do dalszej nauki . Jutro czeka go pierwsza w życiu kapiel - zobaczymy jak się zachowa . Wtedy nowe foteczki bo teraz Patrycy ma nieco poszarzałą grzyweczke .

Posted

te kwiatki faktycznie sa rewelacyjne , nie dosc ze wieloletnie , kwitna całe lato od wczesnej wiosny to jeszcze długo trzymaja sie we wazonie .
A teraz korzystajac z okazji ze cała czwóreczka miała chęc na współprace z aparatem jeszcze kilka fotek

Uploaded with ImageShack.us

Posted

słodziutkie pyszczaczki :)

Ula, czy Twoje psiaki zawsze tak ładnie noszą kokardki?
bo u moich kokardki trzymają się może z 5 minut... najlepsza zabawa jest przy ich odgryzaniu ;)

Posted

nasze psy też nie wskakuja na kanapy - fotka wykonana po kapieli Patrycego . Patrycy nie chciał leżec grzecznie i dosychać pod kocykiem wiec dostawilam do niego mamusie .Po chwili Meisi się znudzilo i brzdaca zostawila a brzdac poleciał za nia . Ot i skonczylo sie kanapowe życie hi hi . tybety wskakuja na kanapy tylko na wyraźne moje zaproszenie , w innym wypadku nawet o tym nie pomyśla . co do wspolnego spania to wszystkie psiaki zapraszane sa do łóżka tylko pod nieobecność męża - do tej pory o tym nie wie ( dobrze ze nie czyta dogomanii hi hi )

Posted

Beata+Barbie napisał(a):
No my naszą trochę rozpuściliśmy :oops:
Wskakuje na kanapy (ale tylko wtedy, gdy ktoś z nas tam siedzi - po prostu musi się przytulić :loveu:) i śpi z nami w łóżku.

no to u mnie tak samo dodatkowo Pedruś ma swój fotel wyścielony kocykiem i ulubiona podusie w kształcie kostki:D

Posted

Witam :) super zdjecia i historia Meisi i szczeniaczkow. Ja tez otworzylam mala galerie dla Promiennego Przemyslawa, ktory teraz nazywa sie Shiro :).
Patrze tez z podziwem jaki Patrycy jest piekny i czysciutki ! Shiro juz taki czysciutki nie jest, szczegolnie po dzisiejszym spacerku.

Posted

[quote name='WuAla']Witam :) super zdjecia i historia Meisi i szczeniaczkow. Ja tez otworzylam mala galerie dla Promiennego Przemyslawa, ktory teraz nazywa sie Shiro :).
Patrze tez z podziwem jaki Patrycy jest piekny i czysciutki ! Shiro juz taki czysciutki nie jest, szczegolnie po dzisiejszym spacerku.[/QUOTE]
witamy ;) !!!!!!!!!