Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego co wiem to Norman jest bezpieczny...

Norman ma na razie schronienie, a teraz powinniśmy znaleźć mu w końcu porządny dom.
Bardzo proszę o pomoc, im więcej osób ogłasza psa, tym większe szanse powodzenia...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Boże kochany, nie mogę pomóc Normanowi:-(:-(:-(:-(, mam dwa psy i wspomagam przyjaciół ze znalezieniem domku dla przygarniętej bidy Dropka, ale też nic nie możemy mu znaleźć:-(:-(
a gdzie teraz jest Norman? co się z nim dzieje? będzie mógł dalej zostać w swoim dotychczasowym DT?:roll:

Posted

NORMAN JEST W HOTELIKU .ALE JEST TO DLA NIEGO KOLEJNY DRAMAT!!!
BYŁ W DOMU Z KAROLAJ I ZNOWU TRAFIŁ DO OBCYCH .OD PÓŁ ROKU ,JEST W TAKICH ROZJAZDACH ,POWROTY I ROZSTANIA .

ON MUSI ZNALEŻĆ W KOŃCU DS ,BO ON JUZ TEGO NIE WYTRZYMA .

PROSZE POMÓŻCIE ,ROZPYTUJCIE DOBRYCH LUDZI :roll:

Posted

funia napisał(a):
NORMAN JEST W HOTELIKU .ALE JEST TO DLA NIEGO KOLEJNY DRAMAT!!!
BYŁ W DOMU Z KAROLAJ I ZNOWU TRAFIŁ DO OBCYCH .OD PÓŁ ROKU ,JEST W TAKICH ROZJAZDACH ,POWROTY I ROZSTANIA .

ON MUSI ZNALEŻĆ W KOŃCU DS ,BO ON JUZ TEGO NIE WYTRZYMA .

PROSZE POMÓŻCIE ,ROZPYTUJCIE DOBRYCH LUDZI :roll:

biedny Noram:-(:placz::-(
popytam, jak tylko coś by się działo, to dam znać, ale teraz, to nawet Dropka nikt nie chce:-( łaciaty, z mojej sygnatury:roll:

Posted

Ciotka bico Ty sypiasz czasami??????:crazyeye:
No jakis dziwny zastoj w adopcjach. Ja mam 1,5 rocznego pieknego spaniela na wydaniu i tez nie ma zainteresowania. Nie wiem moze na wiosne sie ruszy i wszytskie super psiaki znajda domek.

Posted

Korzystając z tego, że w końcu udało mi się dostać na dogo, chciałam Wam napisać, że we wtorek jestem umówiona na spotkanie z rodziną zdecydowaną na adopcję Normanka. Więc - trzymajcie baaaaardzo mocno kciuki. Pewnie nie uda mi się tu znowu szybko wejść, ale dam znać funi, jak wygląda sytuacja :)

Posted

Zurdo to swietne wiesci.
Ale tak wlasnie myslalam bo co napisze do Negri zeby jakiegos psiaka wstawila na Niemiecka strone adopcyjna to sie tutaj w Polsce domek znajduje :p Jeszcze sie zadnej bidzie przezemnie do Negri zgloszonej nie udalo wyjechac na zachod :evil_lol: no i prawde mowiac mam nadzieje, ze tak zostanie !!!
Czekamy na wiesci.

Posted

zurdo napisał(a):
Korzystając z tego, że w końcu udało mi się dostać na dogo, chciałam Wam napisać, że we wtorek jestem umówiona na spotkanie z rodziną zdecydowaną na adopcję Normanka. Więc - trzymajcie baaaaardzo mocno kciuki. Pewnie nie uda mi się tu znowu szybko wejść, ale dam znać funi, jak wygląda sytuacja :)

Bosze, cioteczki, już jest czwartek, a tu żadnych wieści:placz::placz:
Marzę by wreszcie Norman swój domek znalazł i w tej rodzinie upatrywałam jego szansę, a tu cisza i nie wiem czy to źle czy dobrze:roll: ale może znów są kłopoty z serwerem dogo:mad:
dajcie znać co wyszło z tego spotkania:roll:
czekam i nadal trzymam kciuki:happy1::happy1::happy1::happy1:

Posted

graynew napisał(a):
Ciotka bico Ty sypiasz czasami??????:crazyeye:
No jakis dziwny zastoj w adopcjach. Ja mam 1,5 rocznego pieknego spaniela na wydaniu i tez nie ma zainteresowania. Nie wiem moze na wiosne sie ruszy i wszytskie super psiaki znajda domek.

sypiam za dnia, jak wampir:evil_lol::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

ale co do zastoju, to fakt niezaprzeczalny, zero zainteresowania jakimkolwiek psem:shake::-( normalnie głucha cisza:-( aż dziw bierze:roll: jak się zdarzy adopcja i dobry domek, to dosłownie "święto narodowe":roll:

Graynew, widziałam tego Twojego spanielka, na stronie terierka:evil_lol::laugh2_2: i tak, jak już zresztą napisałam, spaniel cudny, zadbany, jak z wystawy:loveu:
Że nie ma na niego chętnych, to aż trudno uwierzyć:roll:

Posted

Tak, tak, Normanek w sobotę wędruje do SWOJEGO domu :multi:
Jego młoda opiekunka, przestraszona wizją nachodzących ją na wizyty poadopcyjne ciotek zmartwionych brakiem wieści, zarejestrowała się już na forum collie - tak więc będą wieści z pierwszej ręki i pełna kontrola, przynajmniej z mojej strony ;)

Posted

Wieści z podróży:

Normanek to pies zaiście wyjątkowy, o czym przekonaliśmy się w tym krótkim czasie bycia z nim w podróży...jest grzeczny, posłuszny, idealny z niego podróżnik..kocha jazdę samochodem...a nade wszystko jest pieskiem pragnącym miłości i ofiarującym w zamian swoje ciepło i zaufanie...całą drogę przespał wtulony we mnie, z pyszczkiem na moich kolanach, mrucząc z zadowolenia...a i buziak mi się dostał niejeden

I dzisiejsze zdjęcie, myślę, że widać różnicę w porównaniu z tym, co było jesienią ;)

Normanek dostał małą wyprawkę na nową drogę życia, a na miejscu wszystko czekało już przygotowane na jego przybycie. No i czekała bardzo szczęśliwa młoda pańcia Normana :lol:

Posted

Trochę na dogo mnie nie było, ale właśnie się dostałam i bardzo się cieszę z tych wieści - Norman jedzie do swojego nowego domku! Nareszcie!!!!:multi::multi::multi::laugh2_2::laugh2_2::klacz::klacz::jumpie::jumpie::laola::cunao::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb:

I ja tu się cieszę za wszystkich:cool3::cool3: i na nowiny z nowego domku czekam:loveu:
Wiadomo już coś?:cool3::cool3:

Posted

potwierdzamy...Normanek ma dom
i tu dziękujemy wszystkim, którzy w tej jego długiej drodze do domu byli dla niego wsparciem, opieką, poczuciem bezpieczeństwa..Pani Lucynie, Murce, Karoli, Marcie, wszystkim lekarzom i klinikom, w których był Normanek, a przede wszystkim Sylwii i jej rodzicom, za to że dali Normankowi to czego potrzebuje najbardziej - dom!!!
Normanek to pies zaiście wyjątkowy, o czym przekonaliśmy się w tym krótkim czasie bycia z nim w podróży...jest grzeczny, posłuszny, idealny z niego podróżnik..kocha jazdę samochodem...a nade wszystko jest pieskiem pragnącym miłości i ofiarującym w zamian swoje ciepło i zaufanie...całą drogę przespał wtulony we mnie, z pyszczkiem na moich kolanach, mrucząc z zadowolenia...a i buziak mi się dostał niejeden

kilka zdjęć które zrobiliśmy na krótkim spacerku po odebraniu Normanka z hoteliku

Normanek potrafi pięknie pozować

a tak właśnie daje buzi

To wspaniały pies, gratulacje Sylwio z okazji posiadania tak cudownego pieska...tylko na galeryję czekamy i wieści o Normanku...a jakby coś...pytaj i pisz śmiało

Posted

Norman, to na prawdę pieeękny pies!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Taki dostojny, spokojny, ma śliczną sierść:loveu::loveu: W niczym nie przypomina już tego psiego, chorego nieszczęścia z pierwszych fotek na wątku:multi::multi::multi:

Tak się bardzo cieszę, że znalazł kochający domek, zasłużył na to:multi:
Dla mnie znalezienie domku dla każdego bezdomnego, porzuconego, chorego psa, to taki mały osobisty cud, nawet jeżeli tylko o tym czytam, to prawdziwy cud i taka radość:multi::multi:

Normanku, powodzenia w nowym domu:lol::lol:

Dziękuję wszystkim, którzy pomagali temu psiakowi w jakikolwiek sposób i przed nowymi właścicielami chylę czoła - dziękuję, że daliście temu psu szansę i miłość:loveu::loveu:

Posted

Amen .!!!!!

Byłam z nim na początku jak wyjeżdzał i ciesze się z takiego końca. Ale było warto .

Dzieki Lucynce od Kolaków i niezmordowanej Zurdo -Pozdrawiam serdecznie